rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım. biz yola daha yeni çıktık sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. tüp bebek de en zoru merkeze karar vermek herhalde ben bu aşamadayım ve kafam çok karışıkSelam arkadaslar bende araniza yeni katildim... Allahım inşallah sizlerin emeklerinizi karşılıksız bırakmaz hayırlı sağlıklı bi önce hhamilelik sonra doğum versin Allahım nerde varsa yasatsin bu güzel duyguyu... Hamilelerin duaları kabul oolurmuş bende tüp bebek yaptırdım dondurulmuş embriyo ile ve çak şükür Rabbime şuan 3 aylık hamileryim. Kızlar umudunjzu asla yitirmeyin 12 senelik evliyim 2 dusugum var 1 asilamam var yıllar sonrası ilk tüp denemem oldu şükür Allahima. Yardımcı olabileceğimi bi konu olursa herzamn. Allah kimsenin kucagni bos birakmasin hayırlı sonuçlar almanız dilegiyle...
ben ankarada merkez arıyorum canım inan çok zor sürekli araştırıyorum canım 3-4aydır en kısa sürede karar vermem lazımAminnn canım.... Allahım sizlere de nasip etsin insllahhhhhh... Ben izmirdeyim ve özel bi hastanede yaptırdım irenbe tüp bebek merkezi tavsiye edebileceğim İzmirde tek yer en azından benim için dicem ama memnun olan sayisi çok fazla. Nacizane fikrimdi elbette var çok yer. Allahım aslinda öncelikle neresi bahane
25 yaşındayım canım ben eşim de 28. şimdi imsi tekniği kullanan merkez araştırıyorum işteBencede biran önce karar ver yaşını bilmiyorum ama İnanlı yasin çok önemi var varmış daha dogrusu. Çok güzel bi süreç inanki hep pozitif ol ve iyi düşün ve en önemlisi dua et bitanem Allah bbüyük ♥♥
Ben izlemedim ama bi ara netten seyredeyim bakim..infertiliyeyiz yaaa bizzz eeeeeeeeeee akşamki bu konudaki diziyi( KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN )nasıl buldunuz hanımlar
tabı et canım sağol siz tecrübelisiniz ama bizde sorun eşimde sperm sayısı 4.5 milyon çıkmıştı bu yüzden onu araştırıyorumYaşin iyi daha mikroenjeksiyon 35 yas ustu yapiliyo eşinin sperm sonuçları iyi ise bence gerek yok tabi sen bilirsin de. Tüp bebekte de 1. Kalite embroyolar transfer ediliyor zaten tatlım ama tekrar syluyorum tabikide senin bilecegin birşey ben fikrimi beyan ettim cnm :)
Menapur 375 UI ile başladım canım, sen ne kullanıyorsun?
saol canım. Allah kimseye vermesin.geçmiş olsun canım
amin canım... saolasın.Cnm cok gecmis olsun insallah dualarimiz hep bir Allah kabul etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Kuzeninin bir problemi var mıydı veya eşinin?
tabı et canım sağol siz tecrübelisiniz ama bizde sorun eşimde sperm sayısı 4.5 milyon çıkmıştı bu yüzden onu araştırıyorum
nedeni neymiş canım peki düşüklüğün birsey dedı mi doktorlar?Benim eşimde 1 milyon :) Çok dert etme derim Bahçeçiyi tavsiye ederim:)
nedeni neymiş canım peki düşüklüğün birsey dedı mi doktorlar?
benim bir yumrta çatlamış sağda 4 tane görünüyor dedi cumartesi toplanıp dondurulacak gelecek ay transfer olacak RABBİM den hayırlısı dondurulmuşla ne kadar şans var kaliteli olurmu onu da bilmiyorum bakalım herşeyde vardır bi hayır ALLAHIM yardımcımız olsun inşaallahHadi inşallah canım, bende bu gün 2. iğnemi olacağım. Senin kaç yumurtan olgunlaşıyor canım?
Peki bu sayı yeterli deilmiymis canm tüp bebek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?