2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Selam arkadaslar bende araniza yeni katildim... Allahım inşallah sizlerin emeklerinizi karşılıksız bırakmaz hayırlı sağlıklı bi önce hhamilelik sonra doğum versin Allahım nerde varsa yasatsin bu güzel duyguyu... Hamilelerin duaları kabul oolurmuş bende tüp bebek yaptırdım dondurulmuş embriyo ile ve çak şükür Rabbime şuan 3 aylık hamileryim. Kızlar umudunjzu asla yitirmeyin 12 senelik evliyim 2 dusugum var 1 asilamam var yıllar sonrası ilk tüp denemem oldu şükür Allahima. Yardımcı olabileceğimi bi konu olursa herzamn. Allah kimsenin kucagni bos birakmasin hayırlı sonuçlar almanız dilegiyle...

rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah canım. biz yola daha yeni çıktık sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. tüp bebek de en zoru merkeze karar vermek herhalde ben bu aşamadayım ve kafam çok karışık

Aminnn canım.... Allahım sizlere de nasip etsin insllahhhhhh... Ben izmirdeyim ve özel bi hastanede yaptırdım irenbe tüp bebek merkezi tavsiye edebileceğim İzmirde tek yer en azından benim için dicem ama memnun olan sayisi çok fazla. Nacizane fikrimdi elbette var çok yer. Allahım aslinda öncelikle neresi bahane

ben ankarada merkez arıyorum canım inan çok zor sürekli araştırıyorum canım 3-4aydır en kısa sürede karar vermem lazım

Bencede biran önce karar ver yaşını bilmiyorum ama İnanlı yasin çok önemi var varmış daha dogrusu. Çok güzel bi süreç inanki hep pozitif ol ve iyi düşün ve en önemlisi dua et bitanem Allah bbüyük ♥♥

25 yaşındayım canım ben eşim de 28. şimdi imsi tekniği kullanan merkez araştırıyorum işte

Yaşin iyi daha mikroenjeksiyon 35 yas ustu yapiliyo eşinin sperm sonuçları iyi ise bence gerek yok tabi sen bilirsin de. Tüp bebekte de 1. Kalite embroyolar transfer ediliyor zaten tatlım ama tekrar syluyorum tabikide senin bilecegin birşey ben fikrimi beyan ettim cnm :)

tabı et canım sağol siz tecrübelisiniz ama bizde sorun eşimde sperm sayısı 4.5 milyon çıkmıştı bu yüzden onu araştırıyorum

Tup bebekte 4,5 milyon bile iyidir yerki olsun sen biran önce arqastir bence basliyacagin yeri ve onerim embryolarini dondur inan daha sağlıklı bi gebelik oluyor

Kuzeninin bir problemi var mıydı veya eşinin?

bir kaç kez miyom ameliyatı oldu ve menapoz teşhisi kondu. Düzensiz adetleri vardı. eşinde problem yok ama kendisindeki problemler oldukça çoktu. Dr.lar asla tüp bebek yapmazsan çocugun olmaz demişti.
Kaldı ki 37 yaşında görümcem var bi kaç ameliyat geçirdi tek tüpü ve 3 yumurtası oluyordu Memorial da Semra Kahraman a gitti ve asla normal yolla çocuk sahibi olamazsın sen diye söylemişti :) onunda normal yolla oldu :)
Umudu kaybetmemek lazım. Bu iş için 1 ymurta ve 1 sperm gerekli ama önemli olan Allah'ın taktiri

nedeni neymiş canım peki düşüklüğün birsey dedı mi doktorlar?

eşim 1978 doğumlu. Herhangi bi problem çıkmadı. varikosel yok. İlaçlar vitaminler her şeyi kullandık bişi fark etmedi. Keşke bir neden olsa da çözüme gitsek ama yok!

Hadi inşallah canım, bende bu gün 2. iğnemi olacağım. Senin kaç yumurtan olgunlaşıyor canım?
benim bir yumrta çatlamış sağda 4 tane görünüyor dedi cumartesi toplanıp dondurulacak gelecek ay transfer olacak RABBİM den hayırlısı dondurulmuşla ne kadar şans var kaliteli olurmu onu da bilmiyorum bakalım herşeyde vardır bi hayır ALLAHIM yardımcımız olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…