Bu hafta ilk görüşme için gidecektik canim ama eşimin izinleri kapatmışlar ne zaman izinler açılırsa o zaman düşünüyoruziyi düşünmüşsün bende ilk denememde de keşke öyle yapsaydım diyorum ama
o başlama heycanı sevinciyle ve kesin olur gözüyle baktıgım için hiç şüphesiz başlamıştım
ne bileyim içim umut doluydu çok ümitliydim
negatif aldıgım gün gerçekten çok üzüldüm ama buraya koştum paylaştım ve arkadşlar sağolsun beni motive ettiler
imsi önemli bi teknik erkek problerinde bende araştıracağım bakalım
ne zaman başlıcaksın tedaviye belli mi ?
ben izlemedim ya flimikaderimin yazıldıgı günü izliyorummmm ve ağlıyorummmmmmmmmmm
süpermiş harika fikir herkesleri önceden ağırlaki diğer günler gelelim demesinler,yataklarını severler inşlh bebeklerinBilindigi üzere persembe transferim var, 4-5 gün evden cikmayi düsünmüyorum. O yüzden arkadaslarimi aradim, yarina kizlari kahvaltida topluyorum.Tabiki de disarda; evde degil.Azicik degisiklik olsun bari, zaten monoton bi hayat, havalar soguk, disari cikilmiyo pek...
Accik havam degissin, stresimi atayim da bebiklerime rahat bi yatak hazirliyim, mekandan memnun kalsinlar
günaydın canım? nasılsın?herkese günaydınlar....
iim ne olsun kahvaltı yapıyorumgünaydın canım? nasılsın?
afiyet olsun canım bende eşimi işe gönderdim takılıyorum tv başında. merkez araştırıyorum bir yandan daiim ne olsun kahvaltı yapıyorumcnm sen nasılsın
kolay gelsin nerede oturuyorsun hani merkez içinafiyet olsun canım bende eşimi işe gönderdim takılıyorum tv başında. merkez araştırıyorum bir yandan da
çankırı da oturuyorum canım ama burda yok ankara da merkez araştırıyorum o yüzdenkolay gelsin nerede oturuyorsun hani merkez için
işin rast gitsin umarım bebeğini sana getirir bulduğun merkez cnm ben istn oturuyorum pek yardımcı olamıcam amaçankırı da oturuyorum canım ama burda yok ankara da merkez araştırıyorum o yüzden
ankarada yaşıyorum cnm bende.çankırı da oturuyorum canım ama burda yok ankara da merkez araştırıyorum o yüzden
canım benim eşimin sperm az bu yüzden imsi tekniği kullanan merkez araştırıyorum genartta yok galiba iki merkez aklımda onları araştiriyorum şimdi memorial ve centrumankarada yaşıyorum cnm bende.
genart tüp bebek merkezinde oldu ilk 2 denemem.3.denemede bikaç ay sonra yine orda olacak.
doktorum Sertaç Şen.
ben merkezdende doktorumdanda çok memnunum.
tavsiye ederim.bi araştır istersen cnm.
sağol canım hepimizin bebeği çok bekletmeden gelir inşallahişin rast gitsin umarım bebeğini sana getirir bulduğun merkez cnm ben istn oturuyorum pek yardımcı olamıcam ama
ankara hakkında genelde genart ı çok duydum orayıda araştır derim arkadaşım orda denedi 2 kere çok memnun kalmış aklında bi fikir olsun..
bende seni yazmıştım arkadaşa iyi insan lafın üstüne mesaj atarmışankarada yaşıyorum cnm bende.
genart tüp bebek merkezinde oldu ilk 2 denemem.3.denemede bikaç ay sonra yine orda olacak.
doktorum Sertaç Şen.
ben merkezdende doktorumdanda çok memnunum.
tavsiye ederim.bi araştır istersen cnm.
amin güzelim ami,nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsağol canım hepimizin bebeği çok bekletmeden gelir inşallah
günaydın canım burda hava güzel güneş açtı (çankırı da) :)günaydın kızlar hava yağmurlu ve soğuk kış erken geldi sanırım
günaydın canım burda hava güzel güneş açtı (çankırı da) :)
bende karadenizin yeşilini sevıyorum seneler önce doğu karadeniz e 5 gün gezmeye gitmiştik hayran kalmıştım ben aslen gaziantepliyim bizimde güneş eksik olmuyor:)ne güzel güneşli havaları çok severim yağmuru hiç sevmem ama buradada güneşli gün sayısı çok az malum karadeniz
ooo hemşerim benim eşim ordulu ben aslen gaziantepliyim yabende karadenizin yeşilini sevıyorum seneler önce doğu karadeniz e 5 gün gezmeye gitmiştik hayran kalmıştım ben aslen gaziantepliyim bizimde güneş eksik olmuyor:)
aaa ne güzel benim de eşim afyonlu ben gaziantepliyim merkez mi canım?ooo hemşerim benim eşim ordulu ben aslen gaziantepliyim ya
evet şahinbeyli merkezden ama ben ist. doğdum büyüdüm babam genç yaşta gelmiş buraya annemle tanışmış(rahmetli)aaa ne güzel benim de eşim afyonlu ben gaziantepliyim merkez mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?