2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bu hafta ilk görüşme için gidecektik canim ama eşimin izinleri kapatmışlar ne zaman izinler açılırsa o zaman düşünüyoruz

kaderimin yazıldıgı günü izliyorummmm ve ağlıyorummmmmmmmmmm
ben izlemedim ya flimi
süpermiş harika fikir herkesleri önceden ağırlaki diğer günler gelelim demesinler,yataklarını severler inşlh bebeklerin

herkese günaydınlar....

afiyet olsun canım bende eşimi işe gönderdim takılıyorum tv başında. merkez araştırıyorum bir yandan da
kolay gelsin nerede oturuyorsun hani merkez için

çankırı da oturuyorum canım ama burda yok ankara da merkez araştırıyorum o yüzden
işin rast gitsin umarım bebeğini sana getirir bulduğun merkez cnm ben istn oturuyorum pek yardımcı olamıcam ama
ankara hakkında genelde genart ı çok duydum orayıda araştır derim arkadaşım orda denedi 2 kere çok memnun kalmış aklında bi fikir olsun..

çankırı da oturuyorum canım ama burda yok ankara da merkez araştırıyorum o yüzden
ankarada yaşıyorum cnm bende.
genart tüp bebek merkezinde oldu ilk 2 denemem.3.denemede bikaç ay sonra yine orda olacak.
doktorum Sertaç Şen.
ben merkezdende doktorumdanda çok memnunum.
tavsiye ederim.bi araştır istersen cnm.

canım benim eşimin sperm az bu yüzden imsi tekniği kullanan merkez araştırıyorum genartta yok galiba iki merkez aklımda onları araştiriyorum şimdi memorial ve centrum

sağol canım hepimizin bebeği çok bekletmeden gelir inşallah

bende seni yazmıştım arkadaşa iyi insan lafın üstüne mesaj atarmış
sağol canım hepimizin bebeği çok bekletmeden gelir inşallah
amin güzelim ami,nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım burda hava güzel güneş açtı (çankırı da) :)

ne güzel güneşli havaları çok severim yağmuru hiç sevmem ama buradada güneşli gün sayısı çok az malum karadeniz

ne güzel güneşli havaları çok severim yağmuru hiç sevmem ama buradada güneşli gün sayısı çok az malum karadeniz
bende karadenizin yeşilini sevıyorum seneler önce doğu karadeniz e 5 gün gezmeye gitmiştik hayran kalmıştım ben aslen gaziantepliyim bizimde güneş eksik olmuyor:)

bende karadenizin yeşilini sevıyorum seneler önce doğu karadeniz e 5 gün gezmeye gitmiştik hayran kalmıştım ben aslen gaziantepliyim bizimde güneş eksik olmuyor:)
ooo hemşerim benim eşim ordulu ben aslen gaziantepliyim ya

aaa ne güzel benim de eşim afyonlu ben gaziantepliyim merkez mi canım?
evet şahinbeyli merkezden ama ben ist. doğdum büyüdüm babam genç yaşta gelmiş buraya annemle tanışmış(rahmetli)
bizlerde burda doğduk antepe gittim memeleketi insanı çekiyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…