heyyy gidi günlerr heyyyyyyyyycanım onu burda sallama yeri değil
arkadaşım 5 bin az gibi gözüksede bence iyi benim eşim azzosperm hastası ve yeni yeni çıkışalr var hemde tek tük ben onlarla başlıcam tüp bebeğe anlıcan moralini yüksek tut olur inşlh hepimiz<in5 bine yakın çıkıyor genel de canim devlette yaptırdık diye hız ve morfoloji bakılamadi. Bir hafta içinde gideceğiz bakalım görüşmeye
oyyy hepimize tek tek dağıtsın bebişlerimizibu günün leyleği bu bakalım bu bebiş kimçin çıkmış yola
hayırlı olsun bebekelr annneleriyle mutlularr sen korkmaaaaaaaaaaaaSlm kızlar, dün transferim oldu. azönce midem bulandı ve afedersiniz istifra ettim şimdide öksürük tuttu bişey olmuş mudur
evet güzelim aralıkta başlıyorum inşlh dr.umla ön görüşme yaptım yumoşların iyi folik asit kullan dedi bende tmm dedim inşlh o zaman kadar da biraz daha kilo versem tamamdır..Aaa aralıkta mı başlıyorsun cemrem? Ay hadi inşallah azospermi belasından beraber hamiş çıkalım
yine gelllllkızlar ben kaçtım koçiş tatlı isityor ona tatlı meyve hazırlayayaım
arkadaşım 5 bin az gibi gözüksede bence iyi benim eşim azzosperm hastası ve yeni yeni çıkışalr var hemde tek tük ben onlarla başlıcam tüp bebeğe anlıcan moralini yüksek tut olur inşlh hepimiz<in
oyyy hepimize tek tek dağıtsın bebişlerimizi
hayırlı olsun bebekelr annneleriyle mutlularr sen korkmaaaaaaaaaaaa
evet güzelim aralıkta başlıyorum inşlh dr.umla ön görüşme yaptım yumoşların iyi folik asit kullan dedi bende tmm dedim inşlh o zaman kadar da biraz daha kilo versem tamamdır..
bu yılı güzel kapatacağız inşlh güzelim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şu azodan kurtulalımmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım
bende 5 günlük şok diyete dün girdim bugün çıktım
ooo iyimiş ben dietisyenimin verdiği dieti yapıcam cnm daaa işte bu aralar bi rahatlama geldi ki sorma ne bilim bi başlayamadım diete ama pazartesi başalrım herhaldehoşgeldin canım
bende 5 günlük şok diyete dün girdim bugün çıktım
5 kere aynı şeyi yaparsan 5 günlük diyeti tamamlamış olursun
aaaa bende pazartesi başlıcammmmooo iyimiş ben dietisyenimin verdiği dieti yapıcam cnm daaa işte bu aralar bi rahatlama geldi ki sorma ne bilim bi başlayamadım diete ama pazartesi başalrım herhalde
yokk gelmiyor o pazartesi hee bugün nasılsa hafta başı hafta ya gelir pazartesiaaaa bende pazartesi başlıcammmm
ama biliyorsun o pazartesi bi türlü gelmez dimi
aynı şeyi düşünüyoruzz sanırım
Her pazartesi başlar salı bitirirsin toplam 5 pazartesi yapar 1 ay bir haftada 5 günlük şok diyetini bitirmiş olursun
öldüm yaaa bayılıdm bende içine atanlardanım desene benim kilolar ondan mış
öldüm yaaa bayılıdm bende içine atanlardanım desene benim kilolar ondan mış
bide sezon finaline bayıldım
anca geldim kız ama sen gitmissin neyse yarın bol bol kaynatirizsende amin de bakayım yazıma konum belli duam belli Rabbim kabul etsin
artık tutmasınlar beniiiiiiiiiiii ben ggeldim laf sokmayaiçine atma bak sende başla laf sokmaya
artık tutmasınlar beniiiiiiiiiiii ben ggeldim laf sokmaya
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm her yere bulaşırım kötüyümyaşasın kötülükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?