hayırlı olsun canım benim yarın kontrolüm var 7.ci iğnemi bugün yaptım RABBİM hayırlısıyla evlatlar versin inşBaşladım canım, bu gün iğnelere başlıyorum. Sen ne aşama dasın?
valla ben zaten o saate bişey yemem de
kocişede ne yapcağımı buldum zaten şuan pişio :)
soslu makarna :))))) kih kihh kihhhh :))))
sen bitirdin mi işlerini
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz hadi gelin biraz kaynatalım
can olsun o iğneler sizehayırlı olsun canım benim yarın kontrolüm var 7.ci iğnemi bugün yaptım RABBİM hayırlısıyla evlatlar versin inş
canım patlıcan tava pilav salata revani biz yedik yememğimizi çay içiyoruz şimdiBiz burdayız da asıl sen nerelerdesin
Bugün Ne pişirdin cnm
Bitti cnm pilavım şuan demleniyor yanına taze fasulye birde pide yaptım çook şükür bugünde aç kalmadık
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz hadi gelin biraz kaynatalım
ayyy hamarat hatunlar sizicanım patlıcan tava pilav salata revani biz yedik yememğimizi çay içiyoruz şimdi
canım patlıcan tava pilav salata revani biz yedik yememğimizi çay içiyoruz şimdi
ayyy hamarat hatunlar sizi
çaya geçtin bile demek erkencisin vala
ben az sonra adaçayımı demleyip içeceğim
şekersiz de gitmiyo ama şekersiz içmeye özen gösteriyorum artık
canımmm eşimin evde olduğu için erkenden yiyoruz ilaçları vs varNe güzel erkenden yemeğinizi yemişsiniz özendim şimdi
yaaaaaaa bennn siyah çayımı hiç hiç hiiiiççççççççç bir şeye değişmem demledim bir çaydanlımkoydum yanıma içerim hepsinideayyy hamarat hatunlar sizi
çaya geçtin bile demek erkencisin vala
ben az sonra adaçayımı demleyip içeceğim
şekersiz de gitmiyo ama şekersiz içmeye özen gösteriyorum artık
canımmm eşimin evde olduğu için erkenden yiyoruz ilaçları vs var
canım adaçayını da arkadaşımın tavsiyesi ile içiyorumAda çayını neden içiyorsun cnm
ben pek sevmem çayyaaaaaaa bennn siyah çayımı hiç hiç hiiiiççççççççç bir şeye değişmem demledim bir çaydanlımkoydum yanıma içerim hepsinide
evet canım genelikle erken yiyyoruzAnladım cnm en güzeli erkenden yemek en sağlıklısı
ben çok severim yazın temmuzda ağustosda bile çaydanlığım foku fokur kaynarben pek sevmem çay
anca birileri gelcek te demlicem onuda 1 bilemedin 2 bardak içerim
çok özenmişimdir ama çay severlere
hani onun başka bi keyfi vardır hep onu gözlemedim ama o keyfi alamadıgım için içmiyorum
anlaşılan sende çaydaki o keyfe varanlardansın
hani böyle çay bahçeleri olur dersin ya bize ordan 2 çay hiç öyle bi siparişim olmadı
hep ben çıkıntılık yapıp ya bitki çayı ya meyveli soda söylerim
afiyet olsun canım
canım adaçayını da arkadaşımın tavsiyesi ile içiyorum
yumi günlerine kdr devam edeceğim onunda gebeliğe etkisi varmış dedi
ne bileyim eksik kalmasın dedim bunca zaman denememiştim
kk da da bazı topikler vardı sonuç alanlar da olmuş
ne zararı olcak diyip başladım içmeye vesilem olur kimbilir
tabi biliyorsun adaçayı gebelikte tehlikeli bu sebeple yumi zamanına kdr içmeye karar verdim öyle işte
ben çok severim yazın temmuzda ağustosda bile çaydanlığım foku fokur kaynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?