Anaaa doğru dedin bak ondan olmuştur o zaman...
Bu durumda artık olumsuz birşey konuşmuyoruz bak herşeyin bir sebebi var ve normal ilerliyor herşey...
Doktorunda iyi emin ellerdesin..
Didiklemeyelim daha fazla
Çok ayrı gayrı düştük hem de bu önemli dönemde...Efendim canım benim. Bizim bilgisayar bozuldu zaten yanımda kız vardı sayfayı açamıyordum birde üstüne bilgisayar bozuldu iyice işlerim bozuldu
Amin canım..
İnşallah için rahatlar basit bir kuruntuymuş dersin bir an evvel...
Bu arada sakın kendini eksik,çirkin vs..hissetme..Beğenilmiyormuşsun gibi gelebilir özgüven kaybı sakın yaşama..
Bunun görünümle bir ilgisi yok hamilelik durumundan kendini iyi hissetmiyor olabilirsin...
eveeettttt gelsin minnak teyze olayım artıkevet ya şimdi rahatladım işte didklemeyelim bebeğim gelsin onu mıncıklayalım
Anaaa doğru dedin bak ondan olmuştur o zaman...
Bu durumda artık olumsuz birşey konuşmuyoruz bak herşeyin bir sebebi var ve normal ilerliyor herşey...
Doktorunda iyi emin ellerdesin..
Didiklemeyelim daha fazla
eveeettttt gelsin minnak teyze olayım artık
Bakımlı ol tabii önce kendini iyi hissettirir bu sonra eşininde dikkatini illa ki çeker..Her ne kadar öyle değil desem de kendime bi ayrı bakıyorum tabi daha güzel giyinip saç makyaj yapıyorum :))
Bu sefer ilacımı değiştirdi Menopur 375 IU verdi birde klomen.Çok ayrı gayrı düştük hem de bu önemli dönemde...
Bugün iğnelere başlıyorsun demek..
Ne verdi doktor kaç doz vs...
İnşallah canım...evet gelsin artık insan bu kadar bekletilmezki
ama bende teyze olmak istiyorum inşallah bu ay sende hamile kalacaksın bunu yürekten diliyorum
3 yumi gayet iyi ne diyoruz önemli olan hepsi kaliteli çıksın işleme girebilsin...Bu sefer ilacımı değiştirdi Menopur 375 IU verdi birde klomen.
Hormon değerlerin çok iyi dedi ama yumurta sayısı dersen az solda 1 tane 2 tane sağda var canım
Önce yüksek başlanıyor zaten sonra düşürüyorlar bende de hep böyle olmuştur..gonalf 300 mg ile başladım bende güldenim sultanım ama duruma göre dozu düşürebilirim dedi doktorum cumartesi günü kontrolde karar verecek
Öyle ama tatlım yumurta kalitelide olsa spermle döllenince bozuluyor. Bu nedenlede ne kadar yumurta olursa o kadar şansım oluyor.3 yumi gayet iyi ne diyoruz önemli olan hepsi kaliteli çıksın işleme girebilsin...
ben bir tedavimde 20 yumi görünmesine rağmen opu sırasında çatlamadıkları için 3 tane yumi ile yoluma devam etmiştim anlatmışımdır..ve ilk kez de o tedavimde o yumiler bana kısa sürede olsa gebelik sevincini yaşatmışladı...
Bakımlı ol tabii önce kendini iyi hissettirir bu sonra eşininde dikkatini illa ki çeker..
Ama tekrarlıyorum bu işler güzellikle olmaz kılıfır o erkeklerin karım bakımsızdı çirkin evine bakmıyordu benimde gözüm dışarı kaydı..Yok öyle dava...Yaptıkları ahlaksızlığı bir de kadına yüklerler..Tabii biz başkaları için konuşuyoruz sizin konunuz bu değil çok şükür..Ben sadece kendinde sakın birşey arama diye diyorum yapacak olan adam sen dünya güzeli olsanda yapar...
aminnnnn hepimiz yaşarız inşşSeni çok iyi anlıyorum bende buna ne kadar alıştırsam da olmuyor her relg dönemi abatış ve her yumurtlama dönemi de bir umut enerjı oluyor. Dİlerimmm inşallahh rabbim tez vakit nasip eder sana, bana hepimize.. Beni harcadıgım paralar üzmüyor ama bunu yapmak istedigim durumlarda para engelim oluyor oyuzden üzülüyorum ayrıca. Ama umudu kesmemek çok guzel ve sen çok güçlü bir kadınsın ve dilerim en kısa zaman da hak ettiğin annelik duygusunu yaşarsın canım.
Öyle ama tatlım yumurta kalitelide olsa spermle döllenince bozuluyor. Bu nedenlede ne kadar yumurta olursa o kadar şansım oluyor.
Önce yüksek başlanıyor zaten sonra düşürüyorlar bende de hep böyle olmuştur..
Gonal f ahhhhh gonal f
Damarımı kessen %80 lucrin, %15 gonal f , %5 diğer iğneler akar
Öyle ama tatlım yumurta kalitelide olsa spermle döllenince bozuluyor. Bu nedenlede ne kadar yumurta olursa o kadar şansım oluyor.
Aynen canım asla kefil olamayız.Ben çok güvenirim eşime içimden de hep derim asla yapmaz diye ama hiiiiiç belli olmaz bu işler...Büyük konuşmam asla...Sadece ona ne kadar güvendiğimi hissettiririm yapacağı varsa da kaybedeceği şeyin farkına varsın diye..Güven tek kullanımlıktır...Doğru söylüyorsun valla kimse benim eşim yapmaz demesin onu öğrendim yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?