Akşam akşam balık kızartma işine girdim huylu kadınım heryeri çamaşır suyu ile temizledim anca geldim yavruummayy evet nerde bu topikkkk huuuuuuuuuuuuu
kaçtır bakıyorum ara ara kimse yoook isyan çıkaralım hadi yeterr
kızlar buraya sohbet havaya kızlar buraya sohbet havaya kızlar buraya sohbet havaya
sen bu saate kalmazdın pek hayırdır enişte git öte mi dedikızlar neredesiniz yaaaa yatmadan acukk kanatalım dedim ama nerde
hımmmm... bakalım bunu yapcak kadın doğumcu bulur muyum buralarda :)... bende herkesi gördüğüme sevindim kiCanım seni gördüğüme pek bi sevindim
Çatlatma iğnesi olabilirsin tabii ama şöyle yap yumi takibi yaptır ve 18mm civarı olunca çatlatma iğnesini vur..
Çatlatma iğnesi vurduğun gün ,ertesi gün ve bir sonraki gün öpüşün koklaşın...
9 ay 10 gün sonra bebeğinle gel bana
İyi akşamlar tatlım...Slm kizlar ıyı aksamlar
yessss... naber hatun kişi
iyiakşamlar taze gebemizSlm kizlar ıyı aksamlar
Özel daktır bul makul ücretli muaynehanesi olsun ona git topu topu 3 kez gidersin 1 muayene ücretinden fazlada ödemezsşn..hımmmm... bakalım bunu yapcak kadın doğumcu bulur muyum buralarda :)... bende herkesi gördüğüme sevindim ki
ay işler çok yoğun şekerim... tel de izin vermiyo cevap yazmama.... eve geliyom kocamın bi wordl of the tank diye bi oyunu var... inan yüzüme bakmıyonerlerdesin kaçak seni
yokmuş muşsun öyle duydum bugün soruyorlardı seni
yakalamışken azcık sobeleyim dedim
valla bi değişiklik yok bende bu ay adaçayı içiyorum farklı olarak yumi günlerine kdr devam edicem ne bileyim belki vesilem odur dedim kanımca
bak şimdi burda aç bi hatun duruyor sen beni canevimden vurup balık diyorsun yaaAkşam akşam balık kızartma işine girdim huylu kadınım heryeri çamaşır suyu ile temizledim anca geldim yavruumm
bunu deniycem....Özel daktır bul makul ücretli muaynehanesi olsun ona git topu topu 3 kez gidersin 1 muayene ücretinden fazlada ödemezsşn..
Tribini severim ben seningidiyom ben
bugün pek burda sohbet yok anlaşılan azcık sonra yine gelirim
Canım bunu farketmek için geç kalmadın mı birazbi dakka ya, doktor bana öküz mü demiş
benimde kocişim pc de oyun oynuyoo kızzz aynı dertten muzdaribiz demekay işler çok yoğun şekerim... tel de izin vermiyo cevap yazmama.... eve geliyom kocamın bi wordl of the tank diye bi oyunu var... inan yüzüme bakmıyopc yi de bırakmıyo... bende tele mahkum oluyom öyle olunca, ama mesaj yazma bölümü açılmıyo.... dellencem ayol
hııı farketmem gerektiğine göre, öküz demiş... uleyyyynnnn benden olsa olsa inek olur; sensin öküzCanım bunu farketmek için geç kalmadın mı biraz
Kocam kişisi erkenden yatışa geçti yemezler ama boykot var ekşın grevindeyim gitmicem uyuyana kadar
iyi aksamlarİyi akşamlar tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?