2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
3 tane donmus cücüğüm var o_O Bes tane toplandi zatenn kistlerden dolayi yumurtalarim gec gelisti yuksek dozdaydi ignelerim sagda hic yumi yoktu :KK43: Bakalim iste cozundukten sonra da canavar gibi saglam dursunlar da sonuna kadar saglikla gidiversin bu is
İnşallah canım benim, şimdi sen adet olduktan sonra başlayacaksın yani donmuşlarını almaya

Sana bir şey söyleyeceğim canım en son yaptığım e2 değerim benim biraz artmış adetimin ikinci günü yaptırdım bu testi yani Estrodiol daha önce 38 den 63 e çıkmış bu yumurta sayımın artmış olduğunu mu gösterir?

Yumurta sayının arttığını göstermez adetin 2.gününde bakılan e2 fazla çıkmamalı yumurta kalitesini düşürür.Bu söylediğimden bunalım çıkarma sakın senin ki çok da yüksek sayılmaz..Zaten 20 li yaşlarda değiliz bundan sonra yüksek de çıkabilir..

ah cnm bende özledim seni sizi topik çok sessiz kaldı uzun zamandır ama siz geldiniz artık topik canlanır...:KK71::KK71:

anladım evet herşey kafa karıştırır ben cede tüp bebek yapman daha ii inşlh bu ay baslar güzel sonuçlar alırsın...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:KK70::KK70:
insallah canm ya sen ne zman bslyosun bakm

bişeycik olmaz cnm tutunacaklar inşallah ben bu tedavimi bol nezleli gripli geçirmiştim, limonlu tarçınlı ballı ıhlamur iç canım.. varsa evde elma ıhlamuru kaynatırken içine elma kabuğuda at öyle kaynasın.. hazır çaylardan alma ıhlamurun kendisini kaynat cnm.. 1-2 gün iç ama transferden sonra içme canım.. geçmiş olsun..

çok sağol canm, dün aradım hastaneyi sonunda dönüş yaptılar ıhlamur ve pastil al dediler biraz iyi geldi ama şimdide ara ara öksürüyorum inşallah tutunurlar beni bırakmazlar

Yumurta sayının arttığını göstermez adetin 2.gününde bakılan e2 fazla çıkmamalı yumurta kalitesini düşürür.Bu söylediğimden bunalım çıkarma sakın senin ki çok da yüksek sayılmaz..Zaten 20 li yaşlarda değiliz bundan sonra yüksek de çıkabilir..
İncir kürü yapıyordum e2 dahada yükselmesin diye bıraktım

Ya aslında ben seni çok seviyorum ama Seda Sayanı sevmem ama güüüünaaaaaaaayyyddınnn deyince aklıma bi o geldi :-):-)

Bu şekilde günaydın demek sadece ona özgü diilll ben de bu forumda hep böyle derdim eskiden son zamanlarda dememişim eskiye döndüm..Sedacım beni taklit ediyoo:KK48:

kizlar bnde cikolata kisti war we yumurtalar toplandi donduruldu adet olup dr a gittigimde dr um kistler olusmus dedilucrin depot igne werdi. bu kistler bn korkup sordum cikolata mi diye yok bunlar tedawiden yumurta toplamamizdan kalan kistler gider dedi ama korkuyrm ya zaten cikolatalarmla mutsuzum :( bu sonradan olusanlar normal mi? gecer dimi ilacla adetle fln fikrinizi almak istedim

kizlar bnde cikolata kisti war we yumurtalar toplandi donduruldu adet olup dr a gittigimde dr um kistler olusmus dedilucrin depot igne werdi. bu kistler bn korkup sordum cikolata mi diye yok bunlar tedawiden yumurta toplamamizdan kalan kistler gider dedi ama korkuyrm ya zaten cikolatalarmla mutsuzum :KK43: bu sonradan olusanlar normal mi? gecer dimi ilacla adetle fln fikrinizi almak istedim
Kesinlikle normal, bir ay ilaç kullanımla bile gidiyor hep böyle okudum buralarda içini ferah tut kurtulursun. İstersen biraz araştır soğan kürü yap çok faydası var.

kizlar bnde cikolata kisti war we yumurtalar toplandi donduruldu adet olup dr a gittigimde dr um kistler olusmus dedilucrin depot igne werdi. bu kistler bn korkup sordum cikolata mi diye yok bunlar tedawiden yumurta toplamamizdan kalan kistler gider dedi ama korkuyrm ya zaten cikolatalarmla mutsuzum :KK43: bu sonradan olusanlar normal mi? gecer dimi ilacla adetle fln fikrinizi almak istedim
Hosgeldin tatlim aysemi topigimize ben davet ettim E egunal kendisi pek yedirgin biz sana kesin iyi geliriz dedim :) surekli ozelden yazistigim bir arkadasim

Tedavin hayirli olsun ve mutlulukla sonuclansin ben de bahceceiye gidiyorum hepsi cok nazik insanlar cok memnununum ayrica yumileri merak ediyorsan arayip ogrenebilirsin durumlarini insaallah hepsi de cok kalitelidir
Doktorun kim evet çok nazikler, benim Burçak Erzik. Aradım embriyoloklar meşgulmüş bekliyorum.

Back