Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyleydi kuzum snra normal oldu aynı rahatszlgi yasayan bi tanıdgn bzde normal mı denesek oldk am snra normal olr ve ilaclrn etksi tam gecmemsse bebste skntı olablr dyetup kararndayz yne bakalm hftaya bslayablrz insallahah belirsizlik ah o cok moral bozuyorsukur benim tedavinin tarihi ni koydukta icim rahat vaktinin gelmesini bekliyorum insl hepimizin vakti gelmistir evladimiza kavusmanin senin neden belli degil hani bu ay baslicaktin .
Sen ne zaman dondurdun embriyolarını16 sında kontrolum var estroferm ıcıyorum şimdi ıns embrıyolar cozuldulten sonra da bır problem olmazsa bu ay 17 sı fılan transfer cok heyecanlıyım
Günaydın canlar nirsesiniz hiç sesiniz çıkmıyor güldennnn sen nerdesin yavrum bakıyorum bakıyorum göremiyorum![]()
Ayyy kizlar benim yigidom kiskaniyor sizi o yuzden aksamalari onun dizinin dibinde oturuyorum simdi uyuttum oyle yazdimHepinize iyi geceler ben de bayiliyorum
Yarin bulusmak üzree
![]()
Günaydın canım geldim burdayım bir elimde cımbız bir elimde ayna bakımdayımEki Görüntüle 1265284![]()
ah cnm bende özledim seni sizi topik çok sessiz kaldı uzun zamandır ama siz geldiniz artık topik canlanır...C
Cemrem cnm nasılsın özledim senide![]()
anladım evet herşey kafa karıştırır ben cede tüp bebek yapman daha ii inşlh bu ay baslar güzel sonuçlar alırsın...sen ne zaman basliyon bakimm
oyleydi kuzum snra normal oldu aynı rahatszlgi yasayan bi tanıdgn bzde normal mı denesek oldk am snra normal olr ve ilaclrn etksi tam gecmemsse bebste skntı olablr dyetup kararndayz yne bakalm hftaya bslayablrz insallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1265280 Eki Görüntüle 1265281 Eki Görüntüle 1265282 Eki Görüntüle 1265283 Eki Görüntüle 1265275 Eki Görüntüle 1265276 Eki Görüntüle 1265277 Eki Görüntüle 1265278 Eki Görüntüle 1265279
Güüüüüünnnnnaaayyyddddıııııııınnnnnnnnnn
Harika mükemmel şahane bir gün diliyorum kızçelerime
Nasıl başlarsak öyle gider
Üzerimizde gözleri olanlar renk körü olsun,fitne fesat düşünenler cırcır olsun
İnadına gülümseyin
Eki Görüntüle 1265274
Akşam ekşınmı var güldenim![]()
Ne güzel dua ettim sabah sabah dimi amaah cnm bende özledim seni sizi topik çok sessiz kaldı uzun zamandır ama siz geldiniz artık topik canlanır...
anladım evet herşey kafa karıştırır ben cede tüp bebek yapman daha ii inşlh bu ay baslar güzel sonuçlar alırsın...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Amin canım..herkese hayırlı cumalar bu günde gönlünüzden geçen ne varsa hayırla kabul olsun tez zaman da..
hemde nasıl süper dua oldu buNe güzel dua ettim sabah sabah dimi ama![]()
aman cnm sakın içinden geçenlere kulak asmaAmin canım..
Bugünlerde içimden çok fena şeyler geçiyor ama![]()
aman cnm sakın içinden geçenlere kulak asma
tıka kulaklarını![]()