2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sen ne zaman basliyon bakimm
ah belirsizlik ah o cok moral bozuyorsukur benim tedavinin tarihi ni koydukta icim rahat vaktinin gelmesini bekliyorum insl hepimizin vakti gelmistir evladimiza kavusmanin senin neden belli degil hani bu ay baslicaktin .
oyleydi kuzum snra normal oldu aynı rahatszlgi yasayan bi tanıdgn bzde normal mı denesek oldk am snra normal olr ve ilaclrn etksi tam gecmemsse bebste skntı olablr dyetup kararndayz yne bakalm hftaya bslayablrz insallah

08300000.gif
08400000.gif
09300000 - Kopya.gif
10100000.gif
04300000.gif
06000000.gif
06300000.gif
08000000.gif
08100000 - Kopya.gif

Güüüüüünnnnnaaayyyddddıııııııınnnnnnnnnn
Harika mükemmel şahane bir gün diliyorum kızçelerime
Nasıl başlarsak öyle gider
Üzerimizde gözleri olanlar renk körü olsun,fitne fesat düşünenler cırcır olsun
İnadına gülümseyin

110qw3[1].gif

Ayyy kizlar benim yigidom kiskaniyor sizi o yuzden aksamalari onun dizinin dibinde oturuyorum simdi uyuttum oyle yazdim :KK66: Hepinize iyi geceler ben de bayiliyorum :KK68::KK15: Yarin bulusmak üzree :KK25:

Alıştırma adamı dizinin dibinde oturmalara topik beklemez de sen az çekil öteye canım istediğinde ilgilenirim de:KK48:

Ey Rabbim, “Bana hayırlı olanı ver”; ve lâkin, isteklerim hayırsız olsa bile, “sen onu hayırlı eyleyip ver” diyorum..

Hayırsızın da yüzünü hayra çevirecek olan sensin..

C

Cemrem cnm nasılsın özledim senide :KK36:
ah cnm bende özledim seni sizi topik çok sessiz kaldı uzun zamandır ama siz geldiniz artık topik canlanır...:KK71::KK71:

sen ne zaman basliyon bakimm

oyleydi kuzum snra normal oldu aynı rahatszlgi yasayan bi tanıdgn bzde normal mı denesek oldk am snra normal olr ve ilaclrn etksi tam gecmemsse bebste skntı olablr dyetup kararndayz yne bakalm hftaya bslayablrz insallah
anladım evet herşey kafa karıştırır ben cede tüp bebek yapman daha ii inşlh bu ay baslar güzel sonuçlar alırsın...
Eki Görüntüle 1265280 Eki Görüntüle 1265281 Eki Görüntüle 1265282 Eki Görüntüle 1265283 Eki Görüntüle 1265275 Eki Görüntüle 1265276 Eki Görüntüle 1265277 Eki Görüntüle 1265278 Eki Görüntüle 1265279
Güüüüüünnnnnaaayyyddddıııııııınnnnnnnnnn
Harika mükemmel şahane bir gün diliyorum kızçelerime
Nasıl başlarsak öyle gider
Üzerimizde gözleri olanlar renk körü olsun,fitne fesat düşünenler cırcır olsun
İnadına gülümseyin

Eki Görüntüle 1265274
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:KK70::KK70:

Akşam ekşınmı var güldenim :KK48:

Ne ekşını be canım ben artık süresiz küsüm içimden iletşim bile kurmak gelmiyor ekim ayı dedim gün aşırı ektirecem diye anlaşma yaptım bayramın 3.günü ne anlaşma kaldı ne başka bir şey.Kendisiyle ilgili bazı konulara tahamül edemiyorum yaşlandım artık çekemiyorum o sebeplen ekşın kiiiiimmmmmm biz kim:KK53:

herkese hayırlı cumalar bu günde gönlünüzden geçen ne varsa hayırla kabul olsun tez zaman da..

ah cnm bende özledim seni sizi topik çok sessiz kaldı uzun zamandır ama siz geldiniz artık topik canlanır...:KK71::KK71:

anladım evet herşey kafa karıştırır ben cede tüp bebek yapman daha ii inşlh bu ay baslar güzel sonuçlar alırsın...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:KK70::KK70:
Ne güzel dua ettim sabah sabah dimi ama:KK48:

Rabb'im;
Ben duamı ettim.
Emanetim sendedir.
Hüküm sende,
Nâsibim "ol" emrindedir...

Başım ağrıyor hemde nasıl ama ilaç almiyim değil mi kızlar yumurtalarım etkilenmesin...

Back