oh ne güzel annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin...
Kızlar hepinize çok tşk edrim allhım saglık versin yapcak bişey yok ellebette üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef bu sabh aldılar bebeğimi şuan dinleniyorum üşütmemeye çalışıcam sonrasıda allh kerim artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş allhım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
34.haftadan sonra yapılan sezeryanlarda bebekte sorun olmuyormuş genelde ama öncesinde yapılanlarda akciğer gelişimi tamamlanmadığından solunum sıkıntısı yaşanıyormuş..34.haftadan önce sakın doğurma sık dişini
Kızlar hepinize çok tşk edrim allhım saglık versin yapcak bişey yok ellebette üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef bu sabh aldılar bebeğimi şuan dinleniyorum üşütmemeye çalışıcam sonrasıda allh kerim artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş allhım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Ben ne zaman yapılırdan çok hangi haftada yapılırsa nelerle karşılaşırız onu cevapladım diyelimani bir engel olmadığı sürece 38. hafta da sezeryan yapılıyor.
transfer sırasında antibiyotik veriyorlar diye hatırlıyorum sorun olmaz bence...Kızlar malum transfer yakın ama bugün boğazım, eklem yerlerimde ağrı var ve halsizim önerilirinizi bekliyorum ne yapmalıyım vücudumda enfeksiyon olabilir çok korkuyorum tutunamazlar diye...
Gayet sabırlı bir şekilde bekliyorum 39 haftayı bitirmek gerek dediler bana o yüzden sormak istedim tşk ederim cevap için34.haftadan sonra yapılan sezeryanlarda bebekte sorun olmuyormuş genelde ama öncesinde yapılanlarda akciğer gelişimi tamamlanmadığından solunum sıkıntısı yaşanıyormuş..34.haftadan önce sakın doğurma sık dişini
transfer sırasında antibiyotik veriyorlar diye hatırlıyorum sorun olmaz bence...
bana bu gibi durumlarda bal,zencefil,limon üçlüsü iyi geliyor...
offf şimdi benimde canım çekti hemde portakallı gofret
Gayet sabırlı bir şekilde bekliyorum 39 haftayı bitirmek gerek dediler bana o yüzden sormak istedim tşk ederim cevap için
ama bana transfer sırasında hiç antibiyotik verlmedi ki
evet şart oldu evde bulundurmak..
sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah
Valla ben hem opu da antibiyotiklendim hem transferde damar yolum açık diye bir şeyleri basıp durdular sordum en sonunda ne veriyorsunuz diye antibiyotik dediler...2 farklı hastanem oldu ikisinde de aynısı yaptılar..
Allah hepimize güzel kaderler yaşatsın inşallahİnşallah sonu güzel olur bol bol pozitifli rakamlar olur canımbenimde transfere günler kaldı Rabbim nasip ederese pazartesi transferim var
Sen neredesin yahu, kayboldun gittinHayirlisiyla baslasin hayirlisiyla pozitif olsun ve hayirlisiyla tamamlansin ins :)
Kızlar ortaya çıksınlar artık ben burdayım kaybolmayın aaaaaa delleniyorum..Başlayalım tatlım
Tamam kızma tatlım halledicem ben, biraz müsade et, bilgisayarım gelsin ben hep buradayım.Kızlar ortaya çıksınlar artık ben burdayım kaybolmayın aaaaaa delleniyorum..
Sonra gelen buranın eski havası kalmamış diyor
Tedaviye saymaya başlıyoruz ekim tedavileri çok bakalım ay sonu bebek hasılatımız ne olacak
Tamam kızma tatlım halledicem ben, biraz müsade et, bilgisayarım gelsin ben hep buradayım.
Hoşgeldin tatlım tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...mrb ark bizde tup bebek tedavisine basladik c.tesi esime micro tese yapilcak ve benimde yumurtalarim toplanicak kismetse ins tedavimizin devamida gelir sormak istedigim soru yumurta toplma iseminden hemen sonra ayaga kalkiliyomu acaba cok agri felan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?