Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerime kız geldi ya o başında, bende daha çıkmıyorum işten, şimdi bilgisayar bekliyorumNoldu pc ne...
Heeee anladım...Yerime kız geldi ya o başında, bende daha çıkmıyorum işten, şimdi bilgisayar bekliyorum
Ah ablacım ah
istedi doktor inceleneck genetik testleride yapılack sonrada biz yaptıracz
çok kötü başım agrıyor şuan allhım yardımcmz olsun ilk mucizem ilk kalp sesi ve son görüntü
![]()
Yerime kız geldi ya o başında, bende daha çıkmıyorum işten, şimdi bilgisayar bekliyorum
Bugünmüydü kürtaj
Canım bundan sonra da bebeğin gelebilir şimdi yorgunsun ama yarın yep yeni bir gün başlayacak biraz dinlen sonra yine anne olma çalışmalarına başla![]()
h.blduk cnm amin com tesekkur edrim kanama olucagini hic dusunmemistim hazirlikli giderim o zamn daha iyi olur
Amin canım sağol allhım yardımcımz olsun inş(( canımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldümm... bu bebek konusunda yaşadığın son üzüntün olsun canım..
inşallah tez zamanda tekrar pozitifi görüp bebeğini kucağına alırsın..
Evt canım özelde pahalıya çıkıyodu hem kürtaj hemde bebeğin genetik incelemesi onun için dünde sıra almıştık devletten bu sabhta aldılar cennet kokulu melek yüzlü cici bebeimi
canım araştırmaya gidecz kendimzi bi araştırmaya sokalım diyoruz gebelik olmadan yapın dedi doktor inş bu son üzntüm olur napim yapcak tek şey dua dua ve sabır allhım yardımcımz olsun inş ablacım bide bişey sorcam ilşki ne zmn yapılıyor onlar bişey demedi
ya sana sorayım dedim 1 ay sonra patoloji sonucunu alcakmışız
Sağol canım allhım hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşCanım her gecenin bir sabahı mutlaka vardır kendiliğinden gebe kaldın bu bile çok büyük bi mucize inanıyorum ki tekrar gebe kalacaksın içini ferah tut
mrb ark bizde tup bebek tedavisine basladik c.tesi esime micro tese yapilcak ve benimde yumurtalarim toplanicak kismetse ins tedavimizin devamida gelir sormak istedigim soru yumurta toplma iseminden hemen sonra ayaga kalkiliyomu acaba cok agri felan varmi
İki hafta yapmayı düşünmüyorum kendimce aynen ablacım toprlanamam lazım inş bundan sonrası iyi olsun saglık versin rabbim bizede çabalayalım benm için saglık huzr önmli inş bunlar olsun diyorumcanım kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar oluyor demek ki birşey demiyorlar ilişkiye..Tabii yanlış yönlendirmek istemem ama bu ay dikkat edin bence en azından ben olsam öyle yapardım...Elleşmeyin bir süre...Zaten anca toparlanırsın hem ruhen hem fiziken...
canım kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar oluyor demek ki birşey demiyorlar ilişkiye..Tabii yanlış yönlendirmek istemem ama bu ay dikkat edin bence en azından ben olsam öyle yapardım...Elleşmeyin bir süre...Zaten anca toparlanırsın hem ruhen hem fiziken...
Kızlar malum transfer yakın ama bugün boğazım, eklem yerlerimde ağrı var ve halsizim önerilirinizi bekliyorum ne yapmalıyım vücudumda enfeksiyon olabilir çok korkuyorum tutunamazlar diye...
Canim seni çok iyi anlıyorum suan nedesem boş inan böyle durumlarda yazamıyorum seni çok seviyoruzKızlar hepinize çok tşk edrim allhım saglık versin yapcak bişey yok ellebette üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef bu sabh aldılar bebeğimi şuan dinleniyorum üşütmemeye çalışıcam sonrasıda allh kerim artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş allhım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Ben burdayım kiKızlar ortaya çıksınlar artık ben burdayım kaybolmayın aaaaaa delleniyorum..
Sonra gelen buranın eski havası kalmamış diyor
Tedaviye saymaya başlıyoruz ekim tedavileri çok bakalım ay sonu bebek hasılatımız ne olacak![]()
Ben burdayım kiAy valla tedaviye az kaldı
bizim gebe sarı kafamiz nerde
ekimde o bana lazim
![]()
sagol cnm bahcecide yaptiricazyumurta toplama işlemidende narkoz uygulandığı için zaten hiç bişi hissetmiyorsunuz. Ayıldığınız zaman normal yaşantınıza geri dönüyorsunuz. Ben 2 kere denedim ne ağrım oldu ne kanamam bir problem görmedim açıkcası. zaten dr lar gerekli bilgiyi verirler. Hangi kliniklte yaptırıyorsunuz?
Bundan sonra böyle renkli günyadın diyeyim o zaman
Oyyyy başladın demek hayırlı olsun canım..
Sonunda da hamileyim diye yazsan ne güzel olur hayali bile içimi ferahlattı mutluluk verdi bir de gerçek olursa bak bende ki enerjiye![]()
H
Dilerim bu sefer hakkınızda hayırlı olan bir bebek sahibi olmak olur. Çok heyecanlı bir süreç her ne olursa olsun hep güzel düşünün ve takılmayın akışına bırakıngezin eğlenin gülün ve bunu sürekli konuşup endişe etmeyin derim:))
![]()
Kızlar hepinize çok tşk edrim allhım saglık versin yapcak bişey yok ellebette üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef bu sabh aldılar bebeğimi şuan dinleniyorum üşütmemeye çalışıcam sonrasıda allh kerim artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş allhım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş