2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:KK61:Ah ablacım ah :KK61:istedi doktor inceleneck genetik testleride yapılack sonrada biz yaptıracz :KK61:çok kötü başım agrıyor şuan allhım yardımcmz olsun ilk mucizem ilk kalp sesi ve son görüntü :KK61:

:KK43:(( canımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldümm... bu bebek konusunda yaşadığın son üzüntün olsun canım..
inşallah tez zamanda tekrar pozitifi görüp bebeğini kucağına alırsın..

Yerime kız geldi ya o başında, bende daha çıkmıyorum işten, şimdi bilgisayar bekliyorum

cnm merhaba, akıllı telefonu pek elime almıyorum artık zararlı olabiliyor çok sıkılırsam uzaktan lap topdan bakıyorum buraya.. proluton depot vuruldum yatıyorum.. oldukca riskli sanırım.. kan pıhtılaşması başıma dert oldu iğne vurulup coraspirin alıp yatıyorum..

Bugünmüydü kürtaj :cry::cry::cry:
Canım bundan sonra da bebeğin gelebilir şimdi yorgunsun ama yarın yep yeni bir gün başlayacak biraz dinlen sonra yine anne olma çalışmalarına başla:KK19:
:KK61::KK61::KK61:Evt canım özelde pahalıya çıkıyodu hem kürtaj hemde bebeğin genetik incelemesi onun için dünde sıra almıştık devletten bu sabhta aldılar cennet kokulu melek yüzlü cici bebeimi:cry::cry:canım araştırmaya gidecz kendimzi bi araştırmaya sokalım diyoruz gebelik olmadan yapın dedi doktor inş bu son üzntüm olur napim yapcak tek şey dua dua ve sabır allhım yardımcımz olsun inş ablacım bide bişey sorcam ilşki ne zmn yapılıyor onlar bişey demedi :KK42:ya sana sorayım dedim 1 ay sonra patoloji sonucunu alcakmışız

:KK43:(( canımm çok çok geçmiş olsun çok üzüldümm... bu bebek konusunda yaşadığın son üzüntün olsun canım..
inşallah tez zamanda tekrar pozitifi görüp bebeğini kucağına alırsın..
Amin canım sağol allhım yardımcımz olsun inş

Doktoruma ulaşamadım eczaneden pastil alıp kullansam mı ki kızlar bişey olurmu transfer öncesi.

:KK61::KK61::KK61:Evt canım özelde pahalıya çıkıyodu hem kürtaj hemde bebeğin genetik incelemesi onun için dünde sıra almıştık devletten bu sabhta aldılar cennet kokulu melek yüzlü cici bebeimi:cry::cry:canım araştırmaya gidecz kendimzi bi araştırmaya sokalım diyoruz gebelik olmadan yapın dedi doktor inş bu son üzntüm olur napim yapcak tek şey dua dua ve sabır allhım yardımcımz olsun inş ablacım bide bişey sorcam ilşki ne zmn yapılıyor onlar bişey demedi :KK42:ya sana sorayım dedim 1 ay sonra patoloji sonucunu alcakmışız

canım kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar oluyor demek ki birşey demiyorlar ilişkiye..Tabii yanlış yönlendirmek istemem ama bu ay dikkat edin bence en azından ben olsam öyle yapardım...Elleşmeyin bir süre...Zaten anca toparlanırsın hem ruhen hem fiziken...

Canım her gecenin bir sabahı mutlaka vardır kendiliğinden gebe kaldın bu bile çok büyük bi mucize inanıyorum ki tekrar gebe kalacaksın içini ferah tut
Sağol canım allhım hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş

mrb ark bizde tup bebek tedavisine basladik c.tesi esime micro tese yapilcak ve benimde yumurtalarim toplanicak kismetse ins tedavimizin devamida gelir sormak istedigim soru yumurta toplma iseminden hemen sonra ayaga kalkiliyomu acaba cok agri felan varmi

yumurta toplama işlemidende narkoz uygulandığı için zaten hiç bişi hissetmiyorsunuz. Ayıldığınız zaman normal yaşantınıza geri dönüyorsunuz. Ben 2 kere denedim ne ağrım oldu ne kanamam bir problem görmedim açıkcası. zaten dr lar gerekli bilgiyi verirler. Hangi kliniklte yaptırıyorsunuz?

canım kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar oluyor demek ki birşey demiyorlar ilişkiye..Tabii yanlış yönlendirmek istemem ama bu ay dikkat edin bence en azından ben olsam öyle yapardım...Elleşmeyin bir süre...Zaten anca toparlanırsın hem ruhen hem fiziken...
İki hafta yapmayı düşünmüyorum kendimce aynen ablacım toprlanamam lazım inş bundan sonrası iyi olsun saglık versin rabbim bizede çabalayalım benm için saglık huzr önmli inş bunlar olsun diyorum

Kürtaj sonrası 2.3 hafta hem gebelik hem enfeksiyon riski için önerilmiyor bildiğim kadarıyla. Şifalar dilerim..

Kızlar malum transfer yakın ama bugün boğazım, eklem yerlerimde ağrı var ve halsizim önerilirinizi bekliyorum ne yapmalıyım vücudumda enfeksiyon olabilir çok korkuyorum tutunamazlar diye...

bişeycik olmaz cnm tutunacaklar inşallah ben bu tedavimi bol nezleli gripli geçirmiştim, limonlu tarçınlı ballı ıhlamur iç canım.. varsa evde elma ıhlamuru kaynatırken içine elma kabuğuda at öyle kaynasın.. hazır çaylardan alma ıhlamurun kendisini kaynat cnm.. 1-2 gün iç ama transferden sonra içme canım.. geçmiş olsun..

Kızlar hepinize çok tşk edrim allhım saglık versin yapcak bişey yok ellebette üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef bu sabh aldılar bebeğimi şuan dinleniyorum üşütmemeye çalışıcam sonrasıda allh kerim artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş allhım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş
Canim seni çok iyi anlıyorum suan nedesem boş inan böyle durumlarda yazamıyorum seni çok seviyoruz :KK37::KK37:

Kızlar ortaya çıksınlar artık ben burdayım kaybolmayın aaaaaa delleniyorum..
Sonra gelen buranın eski havası kalmamış diyor:63:
Tedaviye saymaya başlıyoruz ekim tedavileri çok bakalım ay sonu bebek hasılatımız ne olacak:KK48:
Ben burdayım ki:confused::KK6: Ay valla tedaviye az kaldı:KK17::KK17:bizim gebe sarı kafamiz nerde:mad::mad::mad:ekimde o bana lazim:KK45:

yumurta toplama işlemidende narkoz uygulandığı için zaten hiç bişi hissetmiyorsunuz. Ayıldığınız zaman normal yaşantınıza geri dönüyorsunuz. Ben 2 kere denedim ne ağrım oldu ne kanamam bir problem görmedim açıkcası. zaten dr lar gerekli bilgiyi verirler. Hangi kliniklte yaptırıyorsunuz?
sagol cnm bahcecide yaptiricaz

Bundan sonra böyle renkli günyadın diyeyim o zaman:KK19:

Oyyyy başladın demek hayırlı olsun canım..
Sonunda da hamileyim diye yazsan ne güzel olur hayali bile içimi ferahlattı mutluluk verdi bir de gerçek olursa bak bende ki enerjiye:KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK73::KK73::KK73:

Amin insallah canim biliyomusun sen canimsin

H

Dilerim bu sefer hakkınızda hayırlı olan bir bebek sahibi olmak olur. Çok heyecanlı bir süreç her ne olursa olsun hep güzel düşünün ve takılmayın akışına bırakın :KK47: gezin eğlenin gülün ve bunu sürekli konuşup endişe etmeyin derim:)) :KK31:

iyi dilekleriniz için tesekkur ederim

Kızlar hepinize çok tşk edrim allhım saglık versin yapcak bişey yok ellebette üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef bu sabh aldılar bebeğimi şuan dinleniyorum üşütmemeye çalışıcam sonrasıda allh kerim artık rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş allhım hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inş

Gecmis olsun canim ne desek bos biliyorum Rabbim yardimcin olsun

Back