2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar bende bir hafta oldu estrofeme başlayalı adet oluncada ilaçlara başlayacaz Allah kızmet ederse bu ay inşallah ben ve isteyen herkes bebeklerine kavuşur benim tedavimde tedavide olan herkeste inşallah sıkıntısız ve sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci ve hamileyim müjdesini paylaşırız burada
pko durumum için doktor kırk yaşından sonra pko mu kalır dediğinde çok şaşırıp nasıl yani dedim doktorumda yani kırk yaşından sonra yumurtlama çok olmayacağı için sorun teşkil etmez dedi ama benim korkularım var ohss riskinden dolayı ancak e2 değerini kontrol edecek doktorum inşallah sorun çıkmaz

sara_28 canım hayırlı haberler almak nasip olur inşşşş

günaydım canım özlemişim senin böyle günaydın demelerini

Bundan sonra böyle renkli günyadın diyeyim o zaman

Oyyyy başladın demek hayırlı olsun canım..
Sonunda da hamileyim diye yazsan ne güzel olur hayali bile içimi ferahlattı mutluluk verdi bir de gerçek olursa bak bende ki enerjiye

H

Dilerim bu sefer hakkınızda hayırlı olan bir bebek sahibi olmak olur. Çok heyecanlı bir süreç her ne olursa olsun hep güzel düşünün ve takılmayın akışına bırakın gezin eğlenin gülün ve bunu sürekli konuşup endişe etmeyin derim:))

Kızlar sezeryan kaç haftalık ken oluyor

34.haftadan sonra yapılan sezeryanlarda bebekte sorun olmuyormuş genelde ama öncesinde yapılanlarda akciğer gelişimi tamamlanmadığından solunum sıkıntısı yaşanıyormuş..34.haftadan önce sakın doğurma sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…