GÜZEL bir gün olur inşşşGünaydın cancağızım..
kızlar bende bir hafta oldu estrofeme başlayalı adet oluncada ilaçlara başlayacaz Allah kızmet ederse bu ay inşallah ben ve isteyen herkes bebeklerine kavuşur benim tedavimde tedavide olan herkeste inşallah sıkıntısız ve sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci ve hamileyim müjdesini paylaşırız burada
pko durumum için doktor kırk yaşından sonra pko mu kalır dediğinde çok şaşırıp nasıl yani dedim doktorumda yani kırk yaşından sonra yumurtlama çok olmayacağı için sorun teşkil etmez dedi ama benim korkularım var ohss riskinden dolayı ancak e2 değerini kontrol edecek doktorum inşallah sorun çıkmaz
günaydım canım özlemişim senin böyle günaydın demelerini
kızlar bende bir hafta oldu estrofeme başlayalı adet oluncada ilaçlara başlayacaz Allah kızmet ederse bu ay inşallah ben ve isteyen herkes bebeklerine kavuşur benim tedavimde tedavide olan herkeste inşallah sıkıntısız ve sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci ve hamileyim müjdesini paylaşırız burada
pko durumum için doktor kırk yaşından sonra pko mu kalır dediğinde çok şaşırıp nasıl yani dedim doktorumda yani kırk yaşından sonra yumurtlama çok olmayacağı için sorun teşkil etmez dedi ama benim korkularım var ohss riskinden dolayı ancak e2 değerini kontrol edecek doktorum inşallah sorun çıkmaz
inşallahhhhhGÜZEL bir gün olur inşşş
Yeni tedavime sayılı günler kaldı kızlar?
Hayirlisiyla baslasin hayirlisiyla pozitif olsun ve hayirlisiyla tamamlansin ins :)Yeni tedavime sayılı günler kaldı kızlar?
Yeni tedavime sayılı günler kaldı kızlar?
Senın bebışın de ıns sımsıkı tutunur sana saglıkla kucagına almanı dılerımİnşallah sonu güzel olur bol bol pozitifli rakamlar olur canımbenimde transfere günler kaldı Rabbim nasip ederese pazartesi transferim var
Senın bebışın de ıns sımsıkı tutunur sana saglıkla kucagına almanı dılerım
İnşallah sonu güzel olur bol bol pozitifli rakamlar olur canımbenimde transfere günler kaldı Rabbim nasip ederese pazartesi transferim var
Evde gofret bulunduracam senin yüzündenSenın bebışın de ıns sımsıkı tutunur sana saglıkla kucagına almanı dılerım
Çok az kalmış hemde
Kızlar sezeryan kaç haftalık ken oluyor
Evde gofret bulunduracam senin yüzünden
oh ne güzel annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin...Bu sefer annem ısrarla bana bakmaya geliyo o geleceği için de heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?