Ah ablacım ah istedi doktor inceleneck genetik testleride yapılack sonrada biz yaptıracz çok kötü başım agrıyor şuan allhım yardımcmz olsun ilk mucizem ilk kalp sesi ve son görüntü
canım çok geçmiş olsun ne desem boş şuan allah sana sabır versin dayanma gücü versin canım allah başka acılar göstermesin şaşırdım yani şu an ne dicemi bilemiyorum tekrar geçmiş olsunNasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
Cnm yaaaa allah yardimci olsun geçmiş olsun arkadaşım ...ayını bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum, sadece şunu bil hersey çok daha güzel olacak , Rabbimin bir bildiği vardır , belki seni korumusturNasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
ayyy canım çok üzüldüm.okuyunca şok oldum.rabbim sabır versin.Nasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
çok üzüldüm canım ne desek boşNasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
Allahım sabır ver arkadaşımıza ya Rabbim, gözlerim doldu çok üzüldüm yokhe, vardır Allahın bir bildiği deyip O'na sığınmaktan başka ne gelir eldenNasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
yaa çok üzüldüm gerçekten, Rabbim tez zamanda acınızı unutturacak bir yavru ihsan etsin inşallahayyy canım çok üzüldüm.okuyunca şok oldum.rabbim sabır versin.
nisan ayında bende aynısını yaşadım.9.haftada kalbi durdu yavrumun.kürtaj oldum ve bunun üstüne 2.tedavimde 20 gün önce düşük yaptım.
allah yardımcın olsun.sana sağlık versin.inşallah en yakın zamanda yine hamile kalıp yavrunu kucağına alırsın cnm.
Arkadas bende erzrmdaym yakup beyin hastasiydim olmaz olsaydimErzurumda uni.hastanesinde sanirim.prof.dr.bunyamin borekciye gitmwyi dusunuyorum. Bizde ileri hareket ve morf sorunj var.yani simdilik bjnu biliyoruz.persembe rahim filmi cwkilcem.sizde sikinti ne ki?
Nasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
MALESEF biz çok kötü bir gün geçirdik okullara baskınlar yapılıp yangınlar çıkartıldı camlar kırıldı bizim okula (bıdıkın okuluna ) gelmediler ama akşamakadar okul bahçesinde stresle bekledikKızlarrrrr naberr?Güzel ülkemde durumlar kötü umarım sizler iyisinizdir
kuzum ne diyeceğimi bilemedim allah sabırlar versinNasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
Ay inanmıyorum ya daha nelerMALESEF biz çok kötü bir gün geçirdik okullara baskınlar yapılıp yangınlar çıkartıldı camlar kırıldı bizim okula (bıdıkın okuluna ) gelmediler ama akşamakadar okul bahçesinde stresle bekledik
MALESEF biz çok kötü bir gün geçirdik okullara baskınlar yapılıp yangınlar çıkartıldı camlar kırıldı bizim okula (bıdıkın okuluna ) gelmediler ama akşamakadar okul bahçesinde stresle bekledik
Cok şükür yolundaa.yarın kontrolümüz varrre: 37219232 .!.:Canım nasılsınız kuzuyla herşey yolunda dimi
Cnmm çok geçmiş olsunnNasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
Allah sabir versin canim, ne kadar üzgün oldugunu tahmin edebiliyorumNasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
Cok şükür yolundaa.yarın kontrolümüz varrr
şaka gibi bir gün tek gün olmasını diliyorum ama şu anda silah sesleri geliyor bir kaçsaat önce emniyet müdürünü vurmuşlar allahım korusun hepimizAy inanmıyorum ya daha neler
Kudurdular resmen
Hiç moralini bozma ben neler yaşadim rabbim bana kısmet ettise sizlerede verir emin olun dördüncü denemem benim ilki tuttu kese oluşmadi ikincisi tutmadı üçüncü de ikizlere hamile kaldım biri 3aylik düştü biri 6 aylık erken doğum 3 gün yaşadı sezeryan doğumu yapmistim dikişlerim enfeksiyon yüzünden tekrar açıldı dikiş siz şekilde 1 hafta Karnım açık hastanede yattım ben çektiklerime mi üzülüm kucağım boş kaldı onami yanim yinede pes etmedim tekrar denedim bukez de tedavi de fazla ilaç kullanılmış o yüzden Karnım şişti emriyo lar dondürüldü ve bu yüzden şehir dışına 2 kez gitmek zorunda kaldım donmus emriyo dan hamileyim suan 2transferim biri tuttu başlarda yine baya sıkıntı yaşadım ama herseye değiyor inancını kayıp etme ne olursa olsun imkanlar el verdikçe deneyin ALLAHIM yardımcımız olsun herzaman
Nasıl söylesem nerden başlasamki hiç biyerindenmi yoksa ben bugun bidaha anladımki nasip değilmiş bana o cennet kokulu melek yüzlü bebeğime sarılamicam çünkü beni bıraktı 8 haftalık kontorolumde herşey iyiydi kalbinin atışı en güzel mutluluk sesiydi ama beni bırakmış bugun 10+6 günlül kontrolumde kalbi atmıyordu büyümüştü ama 8hafta kldı meleğim kürtaj olucam bundan sonrasını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?