Ben neden moraramadimki acepteşekür ederim canımmm evet yaaaa çok çok uzun süredir kırmızyımm ilk zamanlar siyah sonra biraz mavi yazdım ama benim rengim kırmızıydı
tatlım sitenin pro üyelerine özel birşey bu mesela ben topikteyim ama yok gibiyim istersem görünmez oluyorum istediğim topiklerde gizli gizli dolanabiliyorum..Aa olmadı renk degismedi
değilmiii amaÇok ayıp çok olan var olmayan var
Kız özledim seni gel bi sarilayim
Sanada
Aaa bende istiyorum pro uye morarmak istiyorum bende yaffftatlım sitenin pro üyelerine özel birşey bu mesela ben topikteyim ama yok gibiyim istersem görünmez oluyorum istediğim topiklerde gizli gizli dolanabiliyorum..
Him tamam ozaman gel bi opeyim senideğilmiii ama
anam o vvaavvvvvvvvvvvvvvvvvvv eguşaydııı
tatlım sitenin pro üyelerine özel birşey bu mesela ben topikteyim ama yok gibiyim istersem görünmez oluyorum istediğim topiklerde gizli gizli dolanabiliyorum..
hadi öp bakalımmHim tamam ozaman gel bi opeyim seni
Çok ayıp çok olan var olmayan var
Kız özledim seni gel bi sarilayim
oy masallah kuzum bebisimz geldi demek saglkla buyut insallahKızlar bugün 37+0 olduğum için mecburi doğum iznine ayrılmak üzere raporunu almaya geldim ama doktorum sana sürprizi var seni ameliyata alıyorum suyun bitmiş dedi saat 15:00 de doğuma giriyorum hepinize duâ edicem kızım bize sürpriz yaptı dualarinizi bekliyorum
hadi öp bakalımm
IkinizedeÖyle canım olmayanlara kokmuştur şimdi haklısın
Ben de seni özledim canım
hayalettttttttttttt
Çok çirkin ya ben böyle olmam bi kere..gelecekteki halimiz
Ikinizedehayaletler sizi
Çok çirkin ya ben böyle olmam bi kere..
En azından ağdamı yaparım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?