ellerine emeğine sağlıkSonunda bayram temizliği bitti ben de bittim
evet kuzu kimseler yok bir sen bir beniyiii akşamlarrr niye kimse yokkii kocişde evde yok sıkıldımmm
napsak yeni topikmi açsak acabaArtik topik eski aktifligini kaybetti..
napsak yeni topikmi açsak acaba
ellerine sağlık mis gibi olmuştur evin güle gülee kirlet
şimdi mis gibidir oh oh güle güle kirlet bende hiç iş yapamıyorum bu günde ablam temizledi her yeri sağ olsun idere edeceğim artık
ellerine emeğine sağlık
Aman benim ki evde de noluyor sanki ben yine sıkılıyorumiyiii akşamlarrr niye kimse yokkii kocişde evde yok sıkıldımmm
Artik topik eski aktifligini kaybetti..
Gülden sultan da bizi yolsa sonra
Kızlar merhaba beni hatırladınız mı
eeeeeeeee hazır topiğe gelmeyip yeni topik açarsak haklı vallaGülden sultan da bizi yolsa sonra
tabiki hatırladıkKızlar merhaba beni hatırladınız mı
inşşşş inşşşşşşşşGünler nasıl geçiyor anlamıyorum şu sıralar oğlumun doğum günü hazırlıklarındayım aklımdasınız hep bi bakayım dedim varmı değişiklik yokheyi gördüm hamişmiş çok sevindim inşallah sizleride görürüm en kısa zamanda
Kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim :) allahim hepimizin yavrularini kucaklarimiza almayi nasip etsin :)
Canim allahim yardim etsin anasini kuzucuga bagislasin :)
Canim gecmis olsun :) havalar dengesiz hepimizi hasta ediyor :)
Ay bende çok sevindim çok şükür iyimişkızlar dün bahsettiğim kızın durumu iyiye 9gidiyomuş..gelişmeleri yazarım yine..çok sevindim..
cnm ya çok ama çok sevindim inşlh daha da iiye gider evladıyla evine döner...kızlar dün bahsettiğim kızın durumu iyiye gidiyomuş..gelişmeleri yazarım yine..çok sevindim..
sanada musmutlu pazarlar cnmMusmutlu pazarlar kızlar.
Herif günü eskiden olsa adamlara çemkirmeyin iyi davranın derdim şimdi nasıl istiyorsanız öyle davranın ister öpün koklayın ister yüzlerine bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?