2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ben o kadarcık seylere alınmam elam rahat ol
bende seviyrum seni arkadaşım

alınma zaten şakaydı canım benım..
hadi tutmayım senıı ben..
senı sevıyorummmmmm ilanı aşk ediyorum

Arkadaşlar temizlik istıyorum temizlikkkkkkkk evi pohh götürüyor valla transverden sonra bir kere ev süpürdüm o kaa simdi hiç bişe yapamıyorum korkudaann .. Imdaatt dıye kaçasım var evdeen

amann boşver bee yapma şimdi bişeyy dinlenn yat kalk yardıma bırılerı gelsınn BOŞVERRRRR
eŞin yapsın ohhh

EŞİMMİİ ne ona kalsaa ne var kı evdee tertemizz miisss kıçını kaldırmasın da...acıl temislikçı bulmam lazım valaa buralarda tanıdık da yok napcüm bilmim valla

EŞİMMİİ ne ona kalsaa ne var kı evdee tertemizz miisss kıçını kaldırmasın da...acıl temislikçı bulmam lazım valaa buralarda tanıdık da yok napcüm bilmim valla

hadi yaaaa...
haklısın aslında bende h.sonu temizlik yaptım ya evde sigara ıcen mı var nıe perdelerı yıkıyosun dıyo sankı tek sıfara ıcılen yerde perde yıkanıyor da
bence de bull canım olmadı yakınlarından yardıma gelsinler olmaz mı?

canım bu arada annemde hastanede yatıyor dönüşümlü yanında kalıyorlar bende bişey diyemiyorum tabiki fıtıktan ameliyat olacak bu hafta bana ayda bır gelen bı abla vardı şans bu yaa onunda hastası varmıs ayarlamaya çalısıcam seni madur etmek istemem dedi mecbur ondan hbr beklıcem artık

hee geçmiş olsun cnm annene de...
tamam madem yaaa bekle birini sende sanki çok mu kirli boşverr..
bende transfer öncesi güzelce dip köşe temizliğimi yapçam öyle gitcem inşallah

sevgılı arkadaslar tup bebek eylul ekım topıgınde naznaz6 dıye bı arkadas var 9 denemesınde bebegını yakalamıs... demekkı neymıs... herzaman umut varmıs bana cok buyuk bı ümit oldu acıkcası

hee geçmiş olsun cnm annene de...
tamam madem yaaa bekle birini sende sanki çok mu kirli boşverr..
bende transfer öncesi güzelce dip köşe temizliğimi yapçam öyle gitcem inşallah
saol canımm .. bencede en mantıklısı o ben bu transverden önce hep oyle yapıyordum çok da rahat edıyordum .. bu seferde olmıcandan o kadar emindim kı hiç bişey yapmadım sonuç buu ev gercekten bayaa kirliii dun bi de musafir gedii halimi sen düşünn .. amaaann dedin gibii bebişimm benimle olsun da ev temislenirrr sen ocakta başlican sanırım tedavıye

sevgılı arkadaslar tup bebek eylul ekım topıgınde naznaz6 dıye bı arkadas var 9 denemesınde bebegını yakalamıs... demekkı neymıs... herzaman umut varmıs bana cok buyuk bı ümit oldu acıkcası

ben 4. denemeden sonra bırakıyordum gerçekten bir tedavi daha istemıyordum .. herkez bana çok kızmıstı girdiysen bu yola devam edeceksın dıye o kadar cok varkı bir çok denemeden sonra .. ya kendılıgınden olanlar yada 9. 10 denemeden sonra mutlulugu yakalayanlar.. simdide ıyıkı onları dinlemısım dıyorum .. dedın gibi umut her zaman var

maşallah canım bu cok güzel bı haberr..
umut hep varr:)

amann boşver dedım ya canımm meleğin senınle olsun dünya işi bi şekilde olur yani..takma kafana bilee..
evet ben ocakta başlıcam canım..
şubatın başında benım de durumum bellı olcak gorcez bakalımm neler olcak

maddi ve manevi yıkım yaşasak ta sonu güzel yaaa..herşeye değerr

hep böyle pozitiff olursan eminim kii seninde bebişin senınle olur ama hep dedim bisey var kafaya fazla takmicaksınn psikolojii de dikkat etmek kadar çok önemlii..

benımde 5 denemem... asıl sebep azospermı ama bendede pko var.. mesela son denememızde 3 gun 8 hucrelı ıkı embrıyo koydular.. 4 tanede donmusum var anlamadıgım 5. gune neden gıdemıyor? bıde rahımde kan ve hormonlarda bı sorun yok bebek neden tutunmuyor ? dıdem ada senınde 5. denemenmıs daha öncekı denemelrınde tutunma olmusmuydu? ve son denemendekı embrıyonun kalıtesı neydı acaba? cok mu soru sordum ne:26:

hep böyle pozitiff olursan eminim kii seninde bebişin senınle olur ama hep dedim bisey var kafaya fazla takmicaksınn psikolojii de dikkat etmek kadar çok önemlii..

ya elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ALLahıma dualar ediyorum ama bakalım asıl tedavi süreci başlayınca nasıl olcak duygularım..
Gülden iğnelere bi başla o zaman görürüm seni demişti hiiiiiiç unutmuyorum bakalım o zaman neler yaşıcam

yok canım anladıgım kadarıyla cevap vermeye çalısayım .. benim sorunum sebepsiz infertilite hiç bir sorun yok.. ama 4. denememde 14 tane yumurta toplandı ve içinden sadece 2 tanesi istenilen sekilde döllendi .. hücresınden pek bişey bilmiyorum ama bana denilen en ıyı kalitede embrolar ve tutunmadı bundan öncekilerde aynı seklide tutunmadı en iyi kalıte embrio oldukları halde ... doktorum bana biz onu rahmine yerleştiriyoruz gerisi senin rahim duvarınla embrıo arasındakı olay .. peki neden olmuyor dedimde .. biz o kadarını goremıyoruz diyolar.. yanı ben olmayan bi sorunla savastım 1 sene ve bu benı gercekten cok yordu.. son denememde doktorum senı bu sefer yormıcam kendı oluşan yumurtalarını toplicam dedi klomen adlı bı ilaç verdı .. sonra yıne 2 tane yumurta toplandı ve bırı en ıyı kalıte ıkıncısı orta derecede embrolarım transver edildi.. su an mutluyus bi sorun cıkmazsa bakalım hmm sunu unutmuşumm 5. güne hiç gitmedı benım drum biz onu en güvenli sekilde büyüyecegi yerde buyutelim dedi hep ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…