2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
özlem sizin sorun neydi ??? benmkide olmadı kimyasal oldu yani..benimde donmuş bebeğim yok (( sıfırdan başlamak çok üzücü.bu ay bi adet olayımda ona göre yoluma bakayım diyorum ..

hati cnm erkek infertilitesi+polip sorunu bende ilaçları bıraktım 12 gününde 3 gn sonra adet oldum...

biliorum ama bazen böle oluorum işte arkadaşım nabayım engel olamıom

evet cnm bende ilk defa denicem

kıyamamm kuzumm..duruyodurr merak etmeee
ayy çok heycan verici dimi
evet cok fena hemde keseyi bi gorsem rahatlıyacakmısım gıbı gelıyor dün testi tekrarladık 271.89 cıktı .. ama hala rahatlayamıyorum .. o kadar olumsuzluktan sonra sanki bişey olucakmıs gıbı gelıyor:18::18:

biliorum ama bazen böle oluorum işte arkadaşım nabayım engel olamıom
içimizdeki fırtınalara hangimiz engel olabiliyoruzki hiç birimiz engel olamıyoruz canım..
ama ben artık cok dillendirmemeye yani kendi dilimle söylememeyi düşünüyorum ve cocugum olmuyo diye kendi sesimden duymak istemiyorum ısrarla olacak diye yüksek sesle söylenip duruyorum evde ancak böyle sindirebiliyorum kendimi

ay ne fenası yaa iyrenççççççççç iyrenççççççççççç
göbeğe bak

tatlım haklısınn sende tabı ınsanın ıcı pozitif görsede rahat etmiyordur ama lütfen kendı kendıne düşünüp kafana takmaaaa herşey yolunda merak etme

haklısınnnnn canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…