canım ya atladım heralde kusura bakma ii ne yapsın sıpa büyüyor kim müsayitse o bakıyor canım ama çogunluk kv
Eki Görüntüle 837881
evet uyanmak guzel olurdu bu saatte
ama ben isteyim
umarım eglenirsin canım tanımadıgın birinden hediye almak göndermek çok güzel emin olll magımlı olucaksın =)))
ahh şuu eşler evde hiç çekilmezler bütün gün
bugun ve yarın daha ıyı bakıcam kendıme cumrtesı iğleşirsem gelın yoksa bnde cok ıstyorum çok özledım ben iğleştim deyınce gel:))bende hafta içi geleyim diyodum ama hastasınnn
anammmmmmmmm maşallah kuzuya ALLAH nazarlardan korusun
geçen yıl hatırlıyorum hamileydin maşallah şimdi kocaman olmuş
darısı bize inşallah
ben geçen seneki çekilişe tüp tedavisi gördüğüm için katılamamıştım
bu sene inş yeni yıl bize umut olurda bizde alırız bebişlerimizi kucağımıza hayırlısıyla
Maşallah, bu günlerinin değerini bil. Sevebildiğin kadar sev, öp kokla.
Pardon o zaman
2,5 senedir uykuya hasretim de
nasil yani 2.5 senedir hasretsin kahvemi de ictim ama afyon patlamamis demek bende:26::26:
Tamam canım çok mersiBen o topiğin devamı sandım :) Bir kere ismimi yazdırdım buraya . .Burdan devam o zaman
anaaaa resmen kulaklarım çınladı yahu
sebebi anlaşıldı
valla eşim evde cumartesine kadar anca bu kadar girebiliyorum
istekler havada ucuşuyo benim keçiler soldan soldan gelmeye başlıo
hadi hayırlısı yani
canım ya atladım heralde kusura bakma ii ne yapsın sıpa büyüyor kim müsayitse o bakıyor canım ama çogunluk kv
Eki Görüntüle 837881
Oğlum doğduğundan beri 3 saat aralıksız uyuyamadım:) Tabi buna da şükür allah sağlık versin
Bir kahve daha iç belki faydası olur
cicim eski hediyeler nerde neler alınmış bakayımda keseme uyarsa gireyim mahcup olurum sonra
anladim ne kadarlik oglun masallah bu arada allah saglicakla buyutmeni nasip etsin
cicim eski hediyeler nerde neler alınmış bakayımda keseme uyarsa gireyim mahcup olurum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?