Vall canim ufak bi kac parca sey aldim ama daha cok alacagim ve almayi istedigim seyler var :) cok heycanli annis bile benimle hediye bakio:)
Amaninn bende istirem o bloguuu wuwww
Wuww hizli ciktiniz ya ben daha bisi bakmadim tabii aklimda var biseyler ... Yoksa senmi aliyosun bana
Canlar iyi geceler hepinize kocamn optum kocisim geldi pasayida yatagina yatirayim ayaklarim koptuuuu :))
Ayy susamlı nugget mı o ımmm. Ben onu da çok severim:))) Bende herşeyi çok seviyorum
Bende ne olduğunu çözmeye çalışıyordum ya hiç yemedim susamlısını. =)
Yemek yemeyi bende çok severiiiim.
tavuk kızlar onlar ustunde susamlarlaSusamlısını ilk defa görüyorummmHemen denemeliyim
ben burdayımYaa dun aksam bidir bidir konusuyodunuzzz kiskandim bu aksam geldim yoksunuzzzzz
Ayagimda arasi salliyorum biryandanda o ses turkiye bir yandan k.kulubu :))
aaa ben alıyorum ya cıcım sanaWuww hizli ciktiniz ya ben daha bisi bakmadim tabii aklimda var biseyler ... Yoksa senmi aliyosun bana
Canim kozmik bakim yaz googleye cikar ama o tarihten baskavzamanlarda agda yapmicaksin. Yarinda aksama ladar devam edio die biliyorum
Canlar iyi geceler hepinize kocamn optum kocisim geldi pasayida yatagina yatirayim ayaklarim koptuuuu :))
tavuk kızlar onlar ustunde susamlarla
ben burdayım
aaa ben alıyorum ya cıcım sana
ne cabuk unuttun
oy oy oy uyudumu paşamız
kocaman öpüyorum
Ewett animm uyuduu annii anniii dlye dlye ölürüm ona ben bu gece yanima alip uyucam hehe babamizda dunden ragzi zaten :))
Sen napiyosun bakim
Canimmmm sen nezamnn geldinnnnn
Hoss geldinnnnn. Bitanem
Ayagimda arasi salliyorum biryandanda o ses turkiye bir yandan k.kulubu :))
Vall canim ufak bi kac parca sey aldim ama daha cok alacagim ve almayi istedigim seyler var :) cok heycanli annis bile benimle hediye bakio:)
Saka gibi en buyuk fobimm benim onlarrrr okurken bile tugglerim diken diken olduuu kafayi yemem icin birtanesi yeterr 5 tanee diyosunnn
Cicim Mesaj kutuna bakar mısın?
Kızlar stresten insanın kolları ağrır mı ya
niyeki msj yolladında görmüyormu cici
istersen banada anlatabilirsin canım
hele kurbanın ya da katilinle alakalıysa yazdğın msjseve seve paylaşıp yükünü hafifletebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?