- 12 Ekim 2011
- 1.873
- 567
Meraktan yine girdim ve hediye kutusuna bayildm
Hosgeldin canim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraktan yine girdim ve hediye kutusuna bayildm
Hosgeldin canim:)
Hosbuldum caglam
üzülme benimkide bana ulaşmadı:26::26::26:
Valla benimkide bi kere ses verdi sonra sustu tıp oynuyor benimle:)
Yarin yine yeniden.ve surekli oldugu gibi erken kalkacagim :) iyi geceler sizleri seviorum:)
valla onumde o kadar yol varki evlnirmiyim o bile belli deil:)
Çok çok çok güzel olmuş canım adresi doğru aldın di mi özelden yeniden atıyorum
ama neden yaa ulaşsaydılar iyiydi
en azından ses vermiş 1 kez olsada
ii geceler
evet ama aramadılar
sanırım bizi sevmiyorlar
sanırsam sevmiyorlar dediğin gibi
bu arada bende paketlerimi an itibarı ile bitirmiş bulunmaktayım bi kaç bi şey kaldı kısmetse önümüzdeki günlerde göndericem bakalım
Ben hediyelerimi paylaştım ki.
canım güle güle kullan epudokya kesene bereket ....
keşke paketleride koyabilseydin
günaydınnnn kızceler
Ben hediyelerimi paylaştım ki.
Çünkü dayanamadım, hastanede açtım, hemşirelerimin yanında da fotoğraf çekemedim :)
GÜNAYDIN KIZLAR;
ESRAMM HEDIYE PAKETIN SUPER OLMUŞ ELINE EMEGINE KKESENE BEREKET KURBANINI MERAK EDIYORUM VALLA KIM ACABA BEN DEGİLİM KESIN BILIYORUM :))
KEDIFATOŞ ILK HEDIYESINI ALAN SENSIN COK ŞANSLISIN MERAKIN GTTI :) COK GUSEL HEPSI GULE GULE KULLAN .
KATILININ KESESINE BEREKET.
BENDE DUN GECE 12 DE KIZIMLA PAKETLERIM HEDILEYERIMIZ HAZIR PAZARTESI VERIYORUM KARGOYA .ENGEC ÇARŞAMBA ELINDE OLUR KURBANIMIN .
teşekkür ederim canım
nerden biliyorsun belkide sensin yoksa sen benim katilimsinde o yüzdenmi biliyorsun
Demek prensesinle paketledin o zaman senin kurbanın çok sevinecek kızçenle paketlemene
hehe evet esracım ama kaşla göz arasında nerdeyse paketledıgım hedıyelerın paketlerı acılıyrdu allahtan fark ettım son anda yoksa tekrar hepsını yenıden paketlıcektım hedıyenın bıtanesını kızıma paketlettrdım zaten beraber yaptık bıraz kötu oldu ama bozmadım kızımın elıde degdı yanı:))
heheh bılmem benmıyımkıı senın katılınn :)) olabılır