daha kımse gelmemiş.
günaydın kızlar...
ben bugun yollıcam ınsallah
öğle arasında son bi tur daha atacam carsıda sonra hoop kargo:)
kimi gidiyor acep bunlar:)
Günaydın kızlar .uykusuz bır gunden merhabalar benım küçük prensesim gecenın 3unde kalkıp sabah 6 ya kadar tv ızledi uykusuzluktan öluyrum yenı geldım işe gec kaldım .hiç yapmadığımız şeylerı yapmaya başladık artık heran napıcagımız bellı değil
Neyse bırde ustune ıkı gundur akşamları sokagımızda elektrık kesıntısı eve gdyrum elektrık yok 11 e kadar gelmıyor neymış arıza varmış akşamları cıkıyor nedense bu arza ıkı gundur karanlıkta mum ışıgında yemek yıyoruz :))
mutfak oldu dandını hafta sonu bana coookk ış var hedıyeler paketlencek ev ışı bırdee arasımın partısııı ohh pazar gunu stres atarım artıkk:)
gunaydin cicimgünaydınnnnnn
gunaydin cicegimdaha kımse gelmemiş.
günaydın kızlar...
ben bugun yollıcam ınsallah
öğle arasında son bi tur daha atacam carsıda sonra hoop kargo:)
gunaydin vazgecilmezimÇiçek darısı başımıza bende donu alırsam yollıcam :26: Ama ancak pazartesi gönderim olur
Günaydın Ayrıca herkese
gunaydin sblsimGünaydın kızlar .uykusuz bır gunden merhabalar benım küçük prensesim gecenın 3unde kalkıp sabah 6 ya kadar tv ızledi uykusuzluktan öluyrum yenı geldım işe gec kaldım .hiç yapmadığımız şeylerı yapmaya başladık artık heran napıcagımız bellı değil
Neyse bırde ustune ıkı gundur akşamları sokagımızda elektrık kesıntısı eve gdyrum elektrık yok 11 e kadar gelmıyor neymış arıza varmış akşamları cıkıyor nedense bu arza ıkı gundur karanlıkta mum ışıgında yemek yıyoruz :))
mutfak oldu dandını hafta sonu bana coookk ış var hedıyeler paketlencek ev ışı bırdee arasımın partısııı ohh pazar gunu stres atarım artıkk:)
Farkettim canım bilemiyorum katili arasın nerdeymiş sorsun
günaydın canımgünaydınnnnnn
Çiçek darısı başımıza bende donu alırsam yollıcam :26: Ama ancak pazartesi gönderim olur
Günaydın Ayrıca herkese
Günaydın kızlar .uykusuz bır gunden merhabalar benım küçük prensesim gecenın 3unde kalkıp sabah 6 ya kadar tv ızledi uykusuzluktan öluyrum yenı geldım işe gec kaldım .hiç yapmadığımız şeylerı yapmaya başladık artık heran napıcagımız bellı değil
Nissan
Esracığım iyimm canım benim sen naıslsın
Çiçek paketler çok hoşbayıldım hediyelerime :18:
kurbanim da kurbanim demen gerekmez miii
Nissan
Esracığım iyimm canım benim sen naıslsın
Çiçek paketler çok hoşbayıldım hediyelerime :18:
günaydın canım
ozman yarın yada pazartesi elinde kurbanının
bu hafta dolsun taşşın hediyelerle topinkimiz
bende iyiyim canım
az sonra tüm hediyelerimi büyük kutuya koyup kapatıcam artık
kargolanmaya hazır hale gelecek
sen ne yaptın yolladınmı benim anahtarları????????*
kızlar ben bugun yollacam yarın elınde olur kurbanımın...
ama oda buraya yükler haftasonu bende giremem
pazartesı okurum artık yorumlarını, beğenip beğenmedığını falan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?