Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar, bugün hastane tatil :)
Sinir oluyorum her şeye acile gelen insanlara.
peki ben çekilişi kaçırdım mı
canım valla bu yuzden gercekten acıl olan ınsanlarıda almıyolar neymış boş yatak yok sıra beklıyor bu konuda gercekten ınsan ların bılınçlenmesı gerekıyor.annemı hastaneye göturdugumde acıle bunu anladım acıl dolu sırf serum yıyen hastalar bu konuda hastalarda drlarda ısyankar ama ışte kımın cıddı kımın cıddı degıl onuda anlamak cok önmlı baş agrısı deyıp gecıstırıp cıddı sorun cıkanlarda oluyor .siz sağlıkçılara allah yardım etsın bız hastalarada sifa versın :))günaydın kızlar, bugün hastane tatil :)
hiç hasta gelmemiş.
Bugün evdeyim ama yarın nöbetçiyim, inşallah yarın da hiç hasta gelmez acile :)
sinir oluyorum her şeye acile gelen insanlara.
Adam geliyor başım ağrıyor, ne zamandır ağrıyor diyorum 2 saatir diyor,
ya bi yat dinlen, uyu, ilaç al, belki geçer. Ağrı kesici iğne serum istiyorlar, hastanedeki ilaç alerji yapsa üstümüze yürürler ama.
Saçım dökülüyor, sivilcem çıktı, 4 sene önce atılan dikişin izinin geçmesini istiyorum, adet düzensizliğim var, hamile kalamıyorum, kilo alamıyorum, depresyona girdim gibi sebeplerle acile gelen insanlar var ya.
Hepsini boğasım geliyor.
Acil polikliniğinin mantığı bu olmamalı.
Neresi acil bunun da acile geliyorsun diyorum,
acil işte minibüsüm kaçacak diyor.
ölür müsün öldürür müsün?
günaydın
Gunaydın kızlar nasılsınız dun bayabı kulaklarımı çınlatmışınız :))
ben kurbanımın butun hedıyelerı hazır bırtek ıstedgım bışı vardı onu bulamadım hoşuma gıden aklımdakı şeyı bulamadım .onun dışında herşey tamam kırmızı donumda hazır :)) sadece paketlemeler kaldı oda hafta sonu paketleyıp pazartesı verıcem kargoya:))
nasılsınız kızlar akşam sohbetin muhabbetin dibine vurulmuşş ne güzell ....
aşkitomsu kızz tmm tmm benim senin katilin
nissaann insan göstermezmi kırmızıları yaa
bakalım bugün hediyesi gelen olucakmı :26:
İnşallah benim katilim bana haber verir gönderdiğine dair Yoksa kargocuda kutuyu görünce heyecandan bayılırım
inanmıyorum çekilişi kaçırdımmı yoksa
canım valla bu yuzden gercekten acıl olan ınsanlarıda almıyolar neymış boş yatak yok sıra beklıyor bu konuda gercekten ınsan ların bılınçlenmesı gerekıyor.annemı hastaneye göturdugumde acıle bunu anladım acıl dolu sırf serum yıyen hastalar bu konuda hastalarda drlarda ısyankar ama ışte kımın cıddı kımın cıddı degıl onuda anlamak cok önmlı baş agrısı deyıp gecıstırıp cıddı sorun cıkanlarda oluyor .siz sağlıkçılara allah yardım etsın bız hastalarada sifa versın :))
Günaydın kızlar, bugün hastane tatil :)
Hiç hasta gelmemiş.
Bugün evdeyim ama yarın nöbetçiyim, inşallah yarın da hiç hasta gelmez acile :)
Sinir oluyorum her şeye acile gelen insanlara.
Adam geliyor başım ağrıyor, ne zamandır ağrıyor diyorum 2 saatir diyor,
ya bi yat dinlen, uyu, ilaç al, belki geçer. Ağrı kesici iğne serum istiyorlar, hastanedeki ilaç alerji yapsa üstümüze yürürler ama.
Saçım dökülüyor, sivilcem çıktı, 4 sene önce atılan dikişin izinin geçmesini istiyorum, adet düzensizliğim var, hamile kalamıyorum, kilo alamıyorum, depresyona girdim gibi sebeplerle acile gelen insanlar var ya.
Hepsini boğasım geliyor.
Acil polikliniğinin mantığı bu olmamalı.
Neresi acil bunun da acile geliyorsun diyorum,
Acil işte minibüsüm kaçacak diyor.
Ölür müsün öldürür müsün?
evet muhabbet güzeldi canım
sen biliyorsun onu ki:26::26:
evet ya benimkide haber etsin yoksa zaten evde olmamki ben
evet canım malesef
nerden bilecigim canım ben
Meraklı ben diğer topiğin gelen hediyelerine bakıyorum Çaktırmayın
Bizimkilerde gelmeye başlasada bizim topiğe baksammm ya
ayynn bende tam oraya baktım geliyordum
napıyım insan merak ediyor
güzel şeyler almışlar bizimkilerde gelmeye başlasa seninde dediğin gibi cnım:26::26:
Kalp kalbe karşı olduğuna göre demekki sen bana hediye alcan esra
Cicim çekilişte birbirine hediye alan çıktımı acaba Merak ettimde