- 16 Ekim 2010
- 649
- 25
almalar bitti benimde canım işte paketliyorum
ne zaman yollarım daha karar vermedm ama bir kaç güne sanırım gönderirim
Ben hala kimin gönderdiğine takıldım onu bulabildiniz mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
almalar bitti benimde canım işte paketliyorum
ne zaman yollarım daha karar vermedm ama bir kaç güne sanırım gönderirim
Ben hala kimin gönderdiğine takıldım onu bulabildiniz mi :)
yok canım ya bi iz yok
ama amin olbilirsinizki ben yollamadım
Anladım canım ben gidimm yatim canım iyi geceler diliyorum sana :)
Kızlar günaydın,
Bugün oğlumun doğum günü. Biz hastaneye gidiyoruz akşam inşallah geleceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin bizden.
Kendinize çok iyi bakın...
Biz acil bir hastaneye gittik orada çocuk nöroloji doktoru yoktu normal çocuk doktoru baktı kan şekeri lökosit değerş yüksek çıktı. Epilepsiden şüphelenildi ama idrar tahlili temiz çıkınca kan değerleri tok karnına yapıldığından farklı olmuş olabilir nöroloji doktoruna götürün ve tekrar kan testi yaptırın dedi. Gizli ateşte canım çocuğun ateşi yoktu dışında ama i içinde varmış.
Aşırı halsiz oğlum yorgundur belki bilemiyorum kafasını kaldıramıyor uyuyor sürekli. Doktorla bugün konuştum telefonda ben sabahtan akşama kadar izleyecek Ege'yi uyumasını hareketlerini vs
iyi canım ne olsun artık her şeyim hazır çok şükür yarın paketimi göndereceğim kısmetse
SEN NASILSIN CANIM
hadi gozun aydin en azindan ne zaman gelecegini biliyorsunslm kızlar bende tamamlayamadım daha bugun süslemek için bişeyler aldım benım kurbanım hiç girmiyor katilimde aradı cumartesı kargoya verecekmiş
amin aminAynen hava buz gibi Allah evsiz yurtsuz olanlara yardım etsin inşallah
gunaydin tatlimKızlar günaydın,
Bugün oğlumun doğum günü. Biz hastaneye gidiyoruz akşam inşallah geleceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin bizden.
içimdenbir ses kedıfatoş dıyor ama bakalım görcez:))
Selam kızlar, maalesef oğlum havale geçirdi pazar gecesi. Ben bu hafta çok sık giremeyeceğim.
Biraz ağır geöirdik maalesef Gizli ateşi varmış yavrumun gece çenesi kilitlendi vücudu kasıldı kafası titriyordu. Dili ters dönmüş. Hayatımın en kötü gecesiydi. Bende bayılmışım. Evdeyiz şuanda ama yarın tekrar gideceğiz. Tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı. Dua edin n'olur birşey çıkmasın. Kahroluyorum
Günaydın kızlar nasılsınız...
ciciiiiiiiiiiiiiiiiimm gunaydin
Nasilsin parti hazirliklari ne alemde
kızlarrrr, katilim ses verdi. Kargom yolda :)
ayy evet benim :)
geçmiş olsun çok. Gelişmelerden haberdar et.
Günaydın. Nöbetten geldim.
Fotoğraf topiği bekliyoruz.
Ciciiiiiiiiiiiiiiiiimm gunaydin
nasilsin parti hazirliklari ne alemde
kızlarrrr, katilim ses verdi. kargom yolda :)
Ayy evet benim :)
geçmiş olsun çok. gelişmelerden haberdar et.
günaydın. nöbetten geldim.
Fotoğraf topiği bekliyoruz.
Gunaydin. canim okula gitmedim bu saate kadar uyudum :) cok guzeldi sen nasilsin?
Kızlar günaydın,
günaydın bitanemm
herşey yolunda şuanda ikramlar hariç
pazar günü tatlı bir telaşla atlatırım umarım
bende geliyimmi arasın partisine :26::26::26: