İşin içinde oğlum olunca dünya duruyor. İnşallah iyi olacak. Yarın çok iyi bir doktora götüreceğim oğlumu . Dua etmekten başka bir çarem yok.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.
arkadaşlar gezinirken şöyle bi yazıya rastladım baktım doğru size de tavsiye ediyorum
Yurtiçi Kargo'nun internet ana sayfasına girdiğinizde sizi facebooka yönlendiren bir kısım var ''Bizi takip edin, avantaj ve fırsatları kaçırmayın'' yazıyor. Buradan facebook sayfasına yönlenip şubeden göderim yapacağımı tıklayıp %30 indirim için indirim kodu alabilirsiniz. Ayrıca genç turkcellilere de %30 indirim var
amin canim cumlemize
peki goturdugun doktor ne dedi ki gizli ates nasil bisey
Biz acil bir hastaneye gittik orada çocuk nöroloji doktoru yoktu normal çocuk doktoru baktı kan şekeri lökosit değerş yüksek çıktı. Epilepsiden şüphelenildi ama idrar tahlili temiz çıkınca kan değerleri tok karnına yapıldığından farklı olmuş olabilir nöroloji doktoruna götürün ve tekrar kan testi yaptırın dedi. Gizli ateşte canım çocuğun ateşi yoktu dışında ama i içinde varmış.
canım sen madem iyi bi doktora götürcen yarın
o zaman güzelce baktır aklında olan tüm soruları sor
merak etme iyi olacak paşa
şimdi nasıl peki normal hayatına devam edebiliyor değilmi[/B]
Biraz ağır geöirdik maalesefGizli ateşi varmış yavrumun gece çenesi kilitlendi vücudu kasıldı kafası titriyordu. Dili ters dönmüş. Hayatımın en kötü gecesiydi. Bende bayılmışım. Evdeyiz şuanda ama yarın tekrar gideceğiz. Tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı. Dua edin n'olur birşey çıkmasın. Kahroluyorum
Aşırı halsiz oğlum yorgundur belki bilemiyorum kafasını kaldıramıyor uyuyor sürekli. Doktorla bugün konuştum telefonda ben sabahtan akşama kadar izleyecek Ege'yi uyumasını hareketlerini vs
Aşırı halsiz oğlum yorgundur belki bilemiyorum kafasını kaldıramıyor uyuyor sürekli. Doktorla bugün konuştum telefonda ben sabahtan akşama kadar izleyecek Ege'yi uyumasını hareketlerini vs
Biraz ağır geöirdik maalesefGizli ateşi varmış yavrumun gece çenesi kilitlendi vücudu kasıldı kafası titriyordu. Dili ters dönmüş. Hayatımın en kötü gecesiydi. Bende bayılmışım. Evdeyiz şuanda ama yarın tekrar gideceğiz. Tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı. Dua edin n'olur birşey çıkmasın. Kahroluyorum
aşırı halsiz oğlum yorgundur belki bilemiyorum kafasını kaldıramıyor uyuyor sürekli. Doktorla bugün konuştum telefonda ben sabahtan akşama kadar izleyecek ege'yi uyumasını hareketlerini vs
canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim umarım ege iyi olur
iyi canım ne olsun artık her şeyim hazır çok şükür yarın paketimi göndereceğim kısmetsecidden bende çok üzüldüm ama iyi olacak eminim ben allahın izniyle
bu arada selam fulyam nasılsın
iyi canım ne olsun artık her şeyim hazır çok şükür yarın paketimi göndereceğim kısmetse
SEN NASILSIN CANIM
Kimsecikler yok mu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?