Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zevkli hatunsun tabiiiibilmem belki de sandır beğendinmi yani:)) çok zevkliyim dimi
ne şartlar altında çalıştığını bilmiyorum özel sektör küçük bi yer mi şirket mi devlet mi ayrıca patron yaşlı genç ne yaptı
öneriye gerek yok canım sen akıllı hatunsun üstesinden gelirsin
takmamaya çalış çünkü bu insanlardan malesef her yerde var
zevkli hatunsun tabiiii
kizlar gecip karsisina yapsam mi ya yapim dimi
zevkli hatunsun tabiiii
kizlar gecip karsisina yapsam mi ya yapim dimi
tuceed msj kutun dolu canımcvp yazamadım ama dediğin olur bekliyorum
Selam kızlar, maalesef oğlum havale geçirdi pazar gecesi. Ben bu hafta çok sık giremeyeceğim.
Selam kızlar, maalesef oğlum havale geçirdi pazar gecesi. Ben bu hafta çok sık giremeyeceğim.
hani var ya patrondan cok patroncuklarrr
Biraz ağır geöirdik maalesef Gizli ateşi varmış yavrumun gece çenesi kilitlendi vücudu kasıldı kafası titriyordu. Dili ters dönmüş. Hayatımın en kötü gecesiydi. Bende bayılmışım. Evdeyiz şuanda ama yarın tekrar gideceğiz. Tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı. Dua edin n'olur birşey çıkmasın. Kahroluyorum
Biraz ağır geöirdik maalesef Gizli ateşi varmış yavrumun gece çenesi kilitlendi vücudu kasıldı kafası titriyordu. Dili ters dönmüş. Hayatımın en kötü gecesiydi. Bende bayılmışım. Evdeyiz şuanda ama yarın tekrar gideceğiz. Tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı. Dua edin n'olur birşey çıkmasın. Kahroluyorum
waauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvv
Bana mi bana mi
selam kızlar, maalesef oğlum havale geçirdi pazar gecesi. Ben bu hafta çok sık giremeyeceğim.
BUGÜN ÜÇ KERE NİYETLENDİM TinyLove GÖZÜKMÜYOR NE OLDU DEMEK İÇİN BİR TÜRLÜ FIRSAT BULAMADIM MALUM OLMUŞŞ ...
ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUNN ÇOK ÜZÜLDÜM ... ÜZÜLME ŞİMDİ NASIL RABBİME EMANET İYİ OLUCAK ANNESİ ...
TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM KUZUYA ... SEN GÜÇLÜ OLMALISIN
işin içinde oğlum olunca dünya duruyor. Inşallah iyi olacak. Yarın çok iyi bir doktora götüreceğim oğlumu . Dua etmekten başka bir çarem yok. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.
biraz ağır geöirdik maalesef Gizli ateşi varmış yavrumun gece çenesi kilitlendi vücudu kasıldı kafası titriyordu. Dili ters dönmüş. Hayatımın en kötü gecesiydi. Bende bayılmışım. Evdeyiz şuanda ama yarın tekrar gideceğiz. Tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı. Dua edin n'olur birşey çıkmasın. Kahroluyorum
ay cok gecmis olsun pasamiza canim benim okurken kotu oldum sizi dusunemiyorumBiraz ağır geöirdik maalesef Gizli ateşi varmış yavrumun gece çenesi kilitlendi vücudu kasıldı kafası titriyordu. Dili ters dönmüş. Hayatımın en kötü gecesiydi. Bende bayılmışım. Evdeyiz şuanda ama yarın tekrar gideceğiz. Tahlillerinde bazı değerleri yüksek çıktı. Dua edin n'olur birşey çıkmasın. Kahroluyorum