- 20 Mart 2008
- 2.997
- 98
- 163
Çok şükür 1 aydır geceleri uyanmıyor diyebilirim yatmadan önce bir biberon sütünü içip yatıyor bol büskivi ve ballı. .Sabahta 8 de ayakta
![]()
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
DAHA NE İSTERSİNNNNN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür 1 aydır geceleri uyanmıyor diyebilirim yatmadan önce bir biberon sütünü içip yatıyor bol büskivi ve ballı. .Sabahta 8 de ayakta
![]()
Benim kahverengi![]()
biliyonda niye soruyon o zaman kardeşimmmmm
![]()
DAHA NE İSTERSİNNNNN
Evet ben daha almadım ama alacağımSütlü mü bitter mi sever:26:
Hayalet geldi![]()
bol fistikli bitter sever
nasil anladin be
saklanamiyorumda artik![]()
Kızlar ben geldim.
hoşgeldin hayaletim bugün nerelerdeydin
Kızlar ben geldim.
hosbulduk:87::87:
is yogunlugu iste cok bitkin ve keyifsizim biraz![]()
hoşgeldin
uyuyup uyandın sanırım
ne zaman bir dahaki nöbet
hosgeldin nasil gecti nobet
Nöbetten sabah çıktım da ama öğlenden beridir acildeyim gene. Arkadaş nöbetçiydi. Çok yoğundu, yardıma gittim. Daha yeni geldim sayılır eve.
Şİmdi de üst kata arkadaşlara çıkacağım. Söylemesi ayıp künefe sipariş etmişler de.
Bir dahaki nöbetim de cumartesi :)
Sizler nasılsınız?
selam nbr kızlar
selam nbr kızlar
Hoşgeldin çok şükür yaşıyoruz sen nasılsın![]()
canım eşim geldide cevap yazamadım o yüzden sen nasılsın
iyidir canlar :)
ayyy dün beni çekiliş partnerim aradı :)