- 21 Nisan 2011
- 10.853
- 709
Bence sen benim katilimsin hadi itiraf et buldum işte buldum
Evet galiba biraz öyle oldu
itiraf diyorsun
eğer olsan inan söylerdim ama malesef şimdi söyleyemem ya da söylesemmi ki
bilemedim bakarız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sen benim katilimsin hadi itiraf et buldum işte buldum
Evet galiba biraz öyle oldu
ne anladınkiiiii :26::26::26::26:
itiraf diyorsun
eğer olsan inan söylerdim ama malesef şimdi söyleyemem ya da söylesemmi ki
bilemedim bakarız
Ben senin topiğe geldim geçen bayağı durgunmuş sanırsam uzun zamandır
tinye yazdın sandım kız diince :) sen büyüyp bu halemi geldin diye Akşama kadar ekrana bakmaktan gözlerim şaşı olcak
tinye yazdın sandım kız diince :) sen büyüyp bu halemi geldin diye Akşama kadar ekrana bakmaktan gözlerim şaşı olcak
evet canım son zamalarda çok yazmıyorum
o topiğe ama ben yazınca hemen katılan oluyor beklerim sizide
Hadi söyle söyle Whats app ın var mı
Benden katil olmaz demiştim dimi
Oğluma kız diyor sandın dimi
ilahi
yok canım ama tiny de benziyor ha
İtiraf et kaç saattir uyumuyorsun
Zaten en son ben yazmışım topiğine
what sapp o nekiiiiii
yok benim öyle ismi garip şeylerim :26::26:
Evet oğlum bana çok benziyor hatta aynı ben Babasına hiç benzemiyor Şapka taktığımızda kız diye yolda durdurup sevenler oldu Ama erkek
12 de yattım 7 de kalktım sabah saati 5-6 kez erteleyerek kalkıyorum
Benim katilim sen değilsin zaten benim katilimin maviş gözleri de yok Sanırım kahverengi var
Benim katilim sen değilsin zaten benim katilimin maviş gözleri de yok Sanırım kahverengi var
Maşallah oğlun uyuyor mu gece
saol canım teşekkürlergeçmiş olsun cnm çocuğa yaklaşırsan maske tak dicem ama çok ta zor onlarla durmak .... Ballı süt tarçın bal falan yap iyi gelir
teşekkürler canım iyi yolculuklar sanacicim geçmiş olsun canım ben birazını aldım hediyelerin dahada var almak istediklerim ama 1 haftalıgına şehir dışına çıkıyorum gelince herşeyı halledıp göndermesi kalıcak
tabisii begenirimmmmbugün kalan eksiklerimi halledip hediyelerimi hazır hale getireceğim inş. Sevgili kurbanım inşallah beğenirsin
kızlar kırmızı iç çamaşırı ve çikolata şarttı dimi? Başka aşrtımız var mı Unutmayayım