kızlar yaaa iyi akşamlar ben geldim de bakın aklıma ne geldi sakıncası yoksa birbirimizi face de eklesek ya olmazmı
benmkii
https://www.facebook.com/tugcex.xyz?ref=tn_tnmn mmnn olrm bn
walla mevzu face mevzusu deil kimse benle konuşmuyor dışlandığımı hissettim bi an valla ondan trip atasım geldi bu arada esracım resimlerine baktım çok beğendim seniii:) gözlerine bayıldım maşallah nazar değmesin valla cevap vermeseydin beğendiğimi bile sölemicektim hıh:)))
üzülcek ne var yaaa öyle muabbete daldım işteee şaka yaptım şaka:))
hayır ben arkadaş istiyorum don deill tmm mı böyle ilgilenip mesaj atman bile mutlu etti beniii
Aaa öyle ceza mı alınıyor? Bilmiyor idim.
walla mevzu face mevzusu deil kimse benle konuşmuyor dışlandığımı hissettim bi an valla ondan trip atasım geldi bu arada esracım resimlerine baktım çok beğendim seniii:) gözlerine bayıldım maşallah nazar değmesin valla cevap vermeseydin beğendiğimi bile sölemicektim hıh:)))
Ben çok sevdim buradaki herkesi.
Ama gitmek zorundayım.
Yarın 24 saatlik nöbete gidiyorum.
Sizi seviyorum kızlar.
tuceed'i üzmeyin.
İyi geceler
evet canım alakasız yere link atarsan ceza alırsın
hatta cici çekiliş için birkaç yere link atınca almıştı ceza
cici beni affet bu arada bunu yazdığım için
Slm kizlar napiyosunuzzzz
Merhaba canim facede eklersek herkes isminden birbirini bulur ve cekilisin bir anlami kalmaz istersen hediyeler geldikten sonra eklemek isteyen ekler ...
Kimsenin seninle konusmak istemedigini nerden cikardin ki burda herkes birbiriyle sohbet ediyor ... Daha sik gelmeye calis istersen ozaman herkesle kaynasmis olursun
Anladım.
Teşekkür ederim.
Son açtığım topiğe bakar mısınız dememde bir sakınca var mı?
canım valla benimde yok benimki kıskanıo die 2 sene önce kapattık yoksa hergün kavga edioduk onun için:)
şaka diyorsun tamamdır o zamn canım
bende dedim seni kırdım heralde üzüldüm o yüzden çok
Ben geldimmmmm
Ben geldimmmmm
Kalabalığız bu akşam iyi akşamlar kızlarrrr
Hoş geldin.
Sen geldin, ben gidiyorum
perşembe sabaha kadar yokum. Buralar size emanet kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?