Kizlar ekim dusunuyorduk yetismez die kasima karar verdik INSALLAH
tam tarihmz belli deil askerden sonra gun belli olcak INSALLAH nasip olur:) 2014 ait butun aylar var kasimi goremedim bende konu acym dedim :) kasim gelinleri o sürece kadar birbirimizn heyecanını neler yaptgmizi paylasmak isterim buyrun gelin:)
merhaba kasım gelinleri bende düğününüm kasımda olmasını istemiştim çünkü kasım ayında doğdum ve kasım ayını kış olmasına rağmen çok severim :)
ben bu arada kısmet olursa eylül gelini olacam inşallah azcıkda olsa tecrübelerimi paylaşmiş olurum sizinle
Biz de Kasım istiyoruz ama yeni nişanlanacağız isteme, söz, nişan hepsi 3 gün içinde olacak. Tam olarak 9 günümüz var.
Tabii yetişemeyiz diye de çok kaptıramıyoruz kendimizi.
Bana istinaden yorumladıysanız aynen öyle, halbuki tanışma 1.5 yıl önce oldu. Babam askere gidip gelsin öyle vericem dedi. Gitmesi, gelmesi derken 1,5 yılı geçti bile hatta, o zaman verip söz yapsaydık şuan rahattık. Erkek arkadaşımın annesi ve babası da başka bir şehir de yaşıyorlar, çalıştığından da ne sık sık gelebiliyor ne de uzun süre kalabiliyor. Herşey 3 güne sıkışmak zorunda kaldı o yüzden de.
Merhaba bende kasımda evleniyorum 2 hafta sonra nişanım olacak 1 kasımda da düğün şimdilik nişana odaklandık ramazandan sonra artık eşya ev falan araştırmaya başlıcaz hepimiz için hayırlısı olsun kızlar