• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ASIM GELiNLERiii burda toplanalimmm

seval23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
351
3
38
34
Kocaeli
Kizlar ekim dusunuyorduk yetismez die kasima karar verdik INSALLAH
tam tarihmz belli deil askerden sonra gun belli olcak INSALLAH nasip olur:) 2014 ait butun aylar var kasimi goremedim bende konu acym dedim :) kasim gelinleri o sürece kadar birbirimizn heyecanını neler yaptgmizi paylasmak isterim buyrun gelin:)

merhaba kasım gelinleri bende düğününüm kasımda olmasını istemiştim çünkü kasım ayında doğdum ve kasım ayını kış olmasına rağmen çok severim :)
ben bu arada kısmet olursa eylül gelini olacam inşallah :nazar: azcıkda olsa tecrübelerimi paylaşmiş olurum sizinle:16:

çokta bişi kalmamış düğünlerimizee yaa Allahın izniyle:)

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar inşallah bende Kasım gelini olacağım Rabbim hepimize mutluluk versin☺💒💐👰

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hazırlıklara tam gaz devam bende siteye yeni üye oldum . KAsım'ın 8 inde inşallah düğünüm olacak . daha şimdiden çok heyecanlıyım

Biz de Kasım istiyoruz ama yeni nişanlanacağız isteme, söz, nişan hepsi 3 gün içinde olacak. Tam olarak 9 günümüz var. :16:
Tabii yetişemeyiz diye de çok kaptıramıyoruz kendimizi.
:ssz:

ooo ne kadar kısa zamanda ... Sorunsuz geçer inşallah herşey istediğin gibi olur .

Bana istinaden yorumladıysanız aynen öyle, halbuki tanışma 1.5 yıl önce oldu. Babam askere gidip gelsin öyle vericem dedi. Gitmesi, gelmesi derken 1,5 yılı geçti bile hatta, o zaman verip söz yapsaydık şuan rahattık. Erkek arkadaşımın annesi ve babası da başka bir şehir de yaşıyorlar, çalıştığından da ne sık sık gelebiliyor ne de uzun süre kalabiliyor. Herşey 3 güne sıkışmak zorunda kaldı o yüzden de. :ssz:

Merhaba bende kasımda evleniyorum 2 hafta sonra nişanım olacak 1 kasımda da düğün şimdilik nişana odaklandık ramazandan sonra artık eşya ev falan araştırmaya başlıcaz hepimiz için hayırlısı olsun kızlar:34:

Back