hadi gözün aydın canım. daha elleri kolları oynayacak nasipse o anıda görmek çok keyifli:)
evet ya sabırsızlıkla o anıda gormeyı beklıyorum ınsallah 11 hafta gıbı bıdaha gıdıcem gorebılırmıyım bılmıyrum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözün aydın canım. daha elleri kolları oynayacak nasipse o anıda görmek çok keyifli:)
maşallah canım, şimdi bu kadar heyecanlanıyorsak kucağımıza alınca nasıl olur düşünemiyorumAllah hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsinnn
evet ya sabırsızlıkla o anıda gormeyı beklıyorum ınsallah 11 hafta gıbı bıdaha gıdıcem gorebılırmıyım bılmıyrum![]()
aynen ya cok hos bıde ıcımızde kıpırdamaya baslayınca o daha ayrı bı guzellık sen 11 haftadasın sanırım hareketlerını gormusmuydun 11 gıbı tekrar gıdıcem deinsallah sag saglım saglıklı bısekılde alırız kucagımıza canm
![]()
kızlar ben daha hazır bişey almadım ama bi kaç örgü ördüm:) örmeyi çok seviyorum.kış bebeği olacak bide:)
Yok canim yaa bugun degil maalesef keske bugun olsaydi cuma gunu gidicem 30 mayista ogleden sonra 3 te randevum insallah gorucem bebegimi![]()
evet antalyalıyım ve merkez ama şuan ankara şereflikoçhisarda yaşıyorum sen de mi antalyalısın?
hadi ya yandık o zaman benim oğlak olma ihtimali yüksek erken gelmek istemezse bebişabim ve küçük yeğenim var...ne sen sor ne ben söyleyeyim,ikiside sinirli, inatt...daha bişi söylememe gerek yok![]()
Hemen farkeder ben üşütünce canım dikkat etmek gerekEvet, sanırım üşüttüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evetttt çocuk olayı hep beni korkutur ama artık bizimleeeEvli mutlu cocuklu![]()
Paylasirmisin canim orgulerini.bende seviyorum bebekte orgu cok tatli oluyo :)
Aaa ne güzel bunlar güle güle giysin mındık
Ya Settar
çok güzeller ne kadar marifetliymişsiniz ben hiç beceremem böyle şeyleri örgüdende pek hoşlanmam ama bunlara bayıldım
Yay burcu tanıdığınız var mı nasıl karakterleri![]()
Ya Settar
ya arkadaşlar ben yine kafama takacak birşey buldum :)
13. haftamdayım. hemen hemen 2 kg almıştım 3-4 gün öncesine kadar. dün sabah tartıldım 1 kg almışım görünüyo. yani 3-4 içinde 1 kg vermişim. bulantılarım falan da geçti 1 hafta 10 gündür. zaten hiç kilo vermemiştim başından beri. şimdi niye kilo vermiş olabilirm. tartı hatası 1 kg olmaz heralde. üstelik aynı tartı aynı saatte iç çamaşırlarla tartılırım her zaman. biraz canım sıkıldı. eşim de takılıyo alsan üzülüyosun versen üzülüyosun diye :)