Cok tatlilar bayildimm :)
Malesef bende yok canim benim annem orucek ve dogumdan sonra gelecek hepsi :)
:) hehe. anladım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tatlilar bayildimm :)
Malesef bende yok canim benim annem orucek ve dogumdan sonra gelecek hepsi :)
ayy bunlar çok güzel, eline sağlık. hemen anneme gönderiyorum, model çalalım :)
teşkkür ederim:) bende birtek örgü işini seviyorum.danteldi iyne oyasıydı yapmam. birde değişik patiklerde örüyorum.babet ve converse.ama onları hediye götürdüğüm için elimde kalmadı onlardan.onlarıda örünce eklerim![]()
Canım konyalıyım ama alanya da yaşıyorum![]()
Ya Settar
ilahi bunu mu takıyorsun şimdide kafana :) hergün tartılma zaten haftada bir yeterli ikincisi 1 kilo önemli bir fark değil yediğin içtiğin tuvalete çıkıp çıkmaman bile fark eder tartı hatası da olabilir sonuçta kul yapısı allah takacak başka dert vermesin :)
ay ne bilim kilo almaya başlamışken birden verince panik oldum biraz. allah korusun bişey mi oldu diye. amin cnmmm
ya arkadaşlar ben yine kafama takacak birşey buldum :)
13. haftamdayım. hemen hemen 2 kg almıştım 3-4 gün öncesine kadar. dün sabah tartıldım 1 kg almışım görünüyo. yani 3-4 içinde 1 kg vermişim. bulantılarım falan da geçti 1 hafta 10 gündür. zaten hiç kilo vermemiştim başından beri. şimdi niye kilo vermiş olabilirm. tartı hatası 1 kg olmaz heralde. üstelik aynı tartı aynı saatte iç çamaşırlarla tartılırım her zaman. biraz canım sıkıldı. eşim de takılıyo alsan üzülüyosun versen üzülüyosun diye :)
ilerde de neden kilo alıyorum diye takılırsın :)
hadi ya yandık o zaman benim oğlak olma ihtimali yüksek erken gelmek istemezse bebiş
Ya Settar
güldürdün beni :) canım bu kafaya takılacak bir şey değil emin ol, benim kilom 1 gün içinde bile o kadar çok değişiyor ki tartımın kafasını da karıştırdım1 kilo alırız, 2 veririz. 3 alırız sonra veremeyiz, 5,8,10 bu böyle gider işte :)
Bir de dijital tartıysa onlar arada sapıtabiliyor bilgin olsun![]()
iyiymiş sen memleketine yakınmışsın yine ayrıca Alanya güzeldir ben okadar şanslı değilim malesef![]()
evet senin oğlakdaha yüksekaynen ceee diye gelirse yayı görürsün o zaman hehhehe
![]()
çok yakın bir tanıdğım yay burcu eşim :))
valla inş huyu suyu eşime benzer diye dua ediyorum. son derece anlayışlı, yardımsever, insancıl, evcimen, aile babası vs vs Allah nazarlardan korusun. bunlar yay burcu özelliği mi bilmiyorum gerçi :)
Napalım teyzesi katlancas minnak bizim bende akrebim zaten zorum itişip dururuz yay olursa![]()
Ya Settar
Alanya çok güzel de yalnızım canım pek arkadaşım yok maalesef
Ya Settar
ben en son 8. haftada gittim canım. fasulyemizi görmüştük, kalbini duyduk, kolları oluşmaya başlamıştı. bir sonraki randevum haftaya yani 12. haftada ama bu çocuk ne yapar ne yer ne içer meraktan bi' hal oldukbelki dayanamayıp bu haftaya alabilirim randevuyu :)
Napalım teyzesi katlancas minnak bizim bende akrebim zaten zorum itişip dururuz yay olursa![]()
Ya Settar
Akrep burcu nasıldır benim bebiş erken doğma ihtimali var ve muhtemelen akrep burcu olacak...