lulumea gittin mi doktora?ben bugün kalp atışını duydum şükür.inşalllah sende de iyi haberler vardır
tskrler sanada gecmis olsun ..ben cok agir atlattim elim kaldiramiyordum acile gittim dr atesin 38 i gecmedigi sürece hic bisey yapamam deyip geri yolladi..et tavuk corbalari filan icebilirsin bu aralar cok öksürüyorum herseferinde bi kasik bal atiyom agzima o yumusatiyo baldan da nefret ederim mecburiyetten en azindan bi süre öksürtmüyo
Ne güzel haber çok sevindim senin adına bizim randevumuz yarına ertelendi doktorumuzun işi çıkmış.vardır bir hayır diyorum o kadar gün bekledim bir gün daha beklerim artık.tekrar gözün aydın
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb arkadaslar sanırım bende aralık annesı olucam ınsallah rabbım nasıp ederse:) ama benım sat 2 mart ama dr bana 5 haftalık oldugunu oledı ama sat bakarsam 7 falan olması gerekıor sanırım döllenme gec oldu bu konuda bılgısı olan varmıdır? hepımız saglıcakla kucagımıza alırız ınsallah rabbım hepımızı korusun
Ya kızlar hayırlısı ile hepimiz sağ salim doğuralım.. Seneye Şubat ayında açarız bir diyet-fitness topiği :))) uyarız birbirimize :))))) veririz kiloları napalım canımız sağolsun :)))
kızlar merhaba bende aralık annesi olacağım ama içimi kemiren bir durum var lütfen bir bakar mısınız?
18 nisan cuma günü beta hcg 4238,2 doktor alttan muayene etti 1 aylık gebesin dedi kese boyutu 6,9mm di
21 nisan pazartesi tekrar doktora gittim devlet hastanesine 4+3 günlüksün dedi kese boyutu 12,3 mmdi 3 hafta sonra gel dedi ve ben ayrıca yolk sacıda görmedim usg fotosunda
ilk fotoda bir nokta gibiyken ikincisinde fasulye gibi olmuştu kesem
bu iki günde kese çok büyümemiş mi artışta bir anormallik mi var kafama takıldı
benim gibi olan var mı aranızda?
çok şaşırdım 40günde adetolanda var yani benim 39 gündeoldugecenay amasprailimi çıkardım aralıkayında ondanoldugunu düşünmüştüm 2 oglumvar kız istiyorumallahherkezingönlüne göre versin cvp içintşk ederim
3 gün içinde 6,9 dan 12,3 yükselmesi korkuttu beni canım ya ama ikiside ayrı hastanelerdi ne zaman gidiceksin doktora canımhayatım bende 4+5 de baktırdım kesem 7.5 arastırdım kese günde 1.1 mm büyürmüş.büyümesi normaldir takma kafana bende foto da yolk kesesi görmüyorum gittiğimde sorcam
ve boş gebelik olmasından çok korkuyorumhayatım bende 4+5 de baktırdım kesem 7.5 arastırdım kese günde 1.1 mm büyürmüş.büyümesi normaldir takma kafana bende foto da yolk kesesi görmüyorum gittiğimde sorcam
hmm ya kasıklarımda agrıvar ama pazartesiyekadarbeklcem kırmızılar gelmezse test yapıcam inş hamileyimdir:2:
3 gün içinde 6,9 dan 12,3 yükselmesi korkuttu beni canım ya ama ikiside ayrı hastanelerdi ne zaman gidiceksin doktora canım
ve boş gebelik olmasından çok korkuyorum
İlk aylar ben de kilo veririm bu çok normal, şu an vücut aşırı derecede enerji harcıyor, bir canlının ilk adımları atılıyor kolay değil..:))
ben yemek yiyemiyorum o yüzden kilo veriyorum
İlk aylar normal canım düzelir, ne yiyebiliyorsan, yiyebildiğin kadarı da yeterli olur..Eğer yediğin şey midende yarım saatten az duruyor ve çıkartıyorsan o zaman serum bağlıyorlar..
Merhaba kızlar. Bende nasip olursa aralık annesi olucam. Benim 2.çocuğum ilki 2010 ekim doğumlu. O zamanda ekim annelerine üye olmuştum ve hala görüşüyoruz. Hamilelik ve doğum surecinde birbirimize çok yardımcı olmuştuk. Burada kurulan dostluk çok güzel. Damdan düşenin halini damdan düşen bilir lafı çok doğru :) inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik geçirir bebeklerimizi sağ salim alırız kucaklarımıza :) bende hoşgeldimmm
Hoşgeldiiin..
Hoşgeldin canım.Merhaba bayanlar nasılsınız ?
Bende Aralık annesi olcam inşallah Bikaç kere yazdım hiç cevap alamadım bu başlıkta yalnız mı kaldım :)
Kızlar benim en büyük korkum cok cok kilo almak ya
Çünkü kilo almaya müsait bi yapım var ee doğumdan sonra hemen rejimde yapılmaz sanırım süt olsun falan diye o korku sardı içimi
Hele bir doğsunlar da sıpaların peşinden koştururken hepsi eriyip gidiyor merak etme.. Hele emzirmek kadar kilo verdiren birşey yoktur heralde.. Ben kızımda 20 kg. aldım..55 kg. ile hamile kalmıştım.. Ama hepsi gitti yine eski kilomdayım..
kızlar merhaba bende aralık annesi olacağım ama içimi kemiren bir durum var lütfen bir bakar mısınız?
18 nisan cuma günü beta hcg 4238,2 doktor alttan muayene etti 1 aylık gebesin dedi kese boyutu 6,9mm di
21 nisan pazartesi tekrar doktora gittim devlet hastanesine 4+3 günlüksün dedi kese boyutu 12,3 mmdi 3 hafta sonra gel dedi ve ben ayrıca yolk sacıda görmedim usg fotosunda
ilk fotoda bir nokta gibiyken ikincisinde fasulye gibi olmuştu kesem
bu iki günde kese çok büyümemiş mi artışta bir anormallik mi var kafama takıldı
benim gibi olan var mı aranızda?
Canım çok normal .. 1 günde en az 1 mm. büyüdüğünü varsayarsak 3 günde en az 3 mm büyümesi gerekir. Seninki 5 mm büyümüş.. Anormal bir durum yok.Yalnız 18 Nisan'daki kan değerinle karından da görebilirdi niye vajinal baktı? Devletteki de mi alttan baktı canım?
bu cuma gideceğim bakalım kalp atışını duyuracak mı annesine,bence korkma hem ultrasyon cihazı farkı olabilir ben 4+5 ken baktı 7.5 kesen biraz küçük dedi . büyümesi gelişmesi iy diye biliyorum bide kendine negatim enerji yayma , olumsuzluklar bebeği etkilermiş doktorum dedi
çok sağol canım cevapların için 3 hafta geçmek bilmez şimdi birde en son gittiğim doktora sinir oldum vitamin ilacı falan istedim bana diyor ki hamile değilsin sadece kesen oluşmuş böyle saçmalık olabilir mi ya?Allah korusun düüşünme öyle seyler
Hoşgeldin canım.
Hele bir doğsunlar da sıpaların peşinden koştururken hepsi eriyip gidiyor merak etme.. Hele emzirmek kadar kilo verdiren birşey yoktur heralde.. Ben kızımda 20 kg. aldım..55 kg. ile hamile kalmıştım.. Ama hepsi gitti yine eski kilomdayım..
Hoşbulduk canım
İçime su serptin bende 52 kilo ile hamile kaldım inşallah doğumdan sonra eski kiloma dönerim :)
bilmiyorum canım 6500 olunca karından gözükür dedi dış gebelik mi değil mi hemen bakmam lazım dedi çok şükür dış gebelik yok dedi kese çok güzel yere yerleşmiş dediCanım çok normal .. 1 günde en az 1 mm. büyüdüğünü varsayarsak 3 günde en az 3 mm büyümesi gerekir. Seninki 5 mm büyümüş.. Anormal bir durum yok.Yalnız 18 Nisan'daki kan değerinle karından da görebilirdi niye vajinal baktı? Devletteki de mi alttan baktı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?