- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
evet basta cok korktum bisi olur die de onun üstüne 3 kere daha allatan baktilar zaten iyice koymuyolar
Bende korkuyorum ama yapacak bisey yok diyorum mecbur hayirlisiyla kalp atislarinida duysaydim bi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet basta cok korktum bisi olur die de onun üstüne 3 kere daha allatan baktilar zaten iyice koymuyolar
benim 4. hafyada gordu keseyi ama altttan bakti zaten baska sekilde goremezdi. baska secim sansida birakmiyo malesef. doktorumu degistirecegim ama istedigim doktorda randevu bulamiyorum bir kez gorebilsem devami gelecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar gribim iki gundur yaaa cok fenayim esimden gecti cok fena haldeyim... bu arada hala bende hic belirti yok gecen gun yine test yaptim pozitif cikti ama suphe ediyorum ha!!! normal mi bit tek kasik agrim var
kizlar gribim iki gundur yaaa cok fenayim esimden gecti cok fena haldeyim... bu arada hala bende hic belirti yok gecen gun yine test yaptim pozitif cikti ama suphe ediyorum ha!!! normal mi bit tek kasik agrim var
merhaba kizlar, araniza kabul ederseniz ve insaAllah saglikli bi hamilelik gecirirsem sizlerle olmak istiyorum. cuma günü öğrendim hamile olduğumu. bugün ikinci testi yaptim pozitif cikti yine. çarşamba hastaneye gitmeyi düşünüyorum. ama doktora görünmek istemiyorum çünkü bi bebegimi alttan ultrasonla bakildiktan hemen sonra kaybettim. bence kimse yaptirmasin. darbe almis gibi olduğu için sikintiya girebiliyormus bebek :s ve dusebiliyo. bu arada doktora gorunmeden nasil kan testi yaptirabilirim? bilen var mi?
Kizlar yarin doktora gidicem yarin 5+6 olacak kese gozukurmu
acilde direk yaptırabilirsin ben öyle öğrendim hatta 2 gün sonra tekrar gittim yine istedim test yaptılar.
gözükür canım benimde 5+2 de gözüktü karından.benim tüp bebek olduğndan doktorum alttan bakmak istemem ben dedi tedavi süresince zaten strese giriyosunuz diye kalp atışı içinde haftaya gideceğiz inşallah duyarız
arkadaşlar ben 5. haftada lekelenmem olduğu için progestana başladım.baş dönmesi yaptığı için dr aç karnına alırsan ilacı daha az yan etki eder dedi ama 10 gündür midemden kıvranıyorum. ilaçtan mı hamilelikten mi bilemedim ama çok kötüyüm. sürekli kazınan ağrıyan bulanan bir mide düşünün. durmadan birşeyler yeme ihtiyacı doğuruyor ama 5 dk sonra yine aynı. böyle yan etkisini gören var mı progestanın. varsa nasıl başettiniz lütfen bi akıl veriiiiiiiiiiiiiiin
Kizlar yarin doktora gidicem yarin 5+6 olacak kese gozukurmu
arkadaşlar ben 5. haftada lekelenmem olduğu için progestana başladım.baş dönmesi yaptığı için dr aç karnına alırsan ilacı daha az yan etki eder dedi ama 10 gündür midemden kıvranıyorum. ilaçtan mı hamilelikten mi bilemedim ama çok kötüyüm. sürekli kazınan ağrıyan bulanan bir mide düşünün. durmadan birşeyler yeme ihtiyacı doğuruyor ama 5 dk sonra yine aynı. böyle yan etkisini gören var mı progestanın. varsa nasıl başettiniz lütfen bi akıl veriiiiiiiiiiiiiiin
elocan senin esinde mi askerde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben progestanın fitilini kullanıyorum.. Ama yine de aynı şikayetlerim var.. Kazınma yanma açlık... Anlican hamileliktendir o... Ağır bişi yeme, sık sık az az yiceksin