Ayy Hayırli haberin olsun insssss shimarik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korkmani gerektirecek bi durum yok canim bazi kadinlar sorunsuz hamilelik gecirirken bazilarida benim gibi zor geciriyo malesef.sancin yoksa kanaman yoksa korkacak hic bisey yok hamileliginin tadini cikar ben normalde istahli bi insanken su an yemek lafi duymak istemiyorum cikolata hastasi bi insanken simdi gormek bile istemiyorum.esim gecenlerde dolabi acti ve sasirdi sen bunlara nasil elini surmedin dedi.bende hepsi senin olsun dedim.sadece eksi ve tuzlu yiyebiliyorum.istahin normalse ne mutlu sana.o batma benimde sagda vardi ama gecti.bence sorun yok
benimde ağrı eskisi kadar çok yok ağrıyor geçiyor bende ekşiyi tuzluyu sevmem şimdi yeme isteği var tatlı isteğim gitti
Kızlar aile Hekimliğiinde kan verdim de bizde takip edeceğiz ara ara kan alacağız gibi bir şeyler söyledi sizde gittiniz mi aile Hekimliğine tek kadın doğumdan mı takip ediyorsunuz
evet canım sağlık ocağına bildirmen gerekiyor hamile olduğunu onlarda takip ediyor.dün ben gittim forum doldurdular kiloya baktılar bebeğin doğum tarihini falan yazdılar ve aşılarda olacak onlar arayıp haber verecekler.kan tahlilini kendi doktorum yaptırdı deyince kan almadılar bi daha.sonra isterler mi bilmiyorum
evet canım sağlık ocağına bildirmen gerekiyor hamile olduğunu onlarda takip ediyor.dün ben gittim forum doldurdular kiloya baktılar bebeğin doğum tarihini falan yazdılar ve aşılarda olacak onlar arayıp haber verecekler.kan tahlilini kendi doktorum yaptırdı deyince kan almadılar bi daha.sonra isterler mi bilmiyorum
Merhaba;
Bir düzeltme yapayım, Aile Hekimine / Sağlık Ocağın'a vs. bildirmek gibi bir zorunluluk bulunmamakta.
Yapılacak bütün muayene doktor tercihi vs. kişilerin özgür iradelerine bağlıdır.
Şayet kan tahlillerinizi yaptıracaksınız en uygun yol olan aile hekimlerini tercih edebilirsiniz. Bu durumda form vs. doldurtabilirler.
Orada da periyodik kontrol olup olmamak gene sizin insiyatifinizdedir.
Bilginize[/QUO
sağlık ocağına kan tahlilini yaptırmak için gitme zorunluluğun yok zaten onların gebeleri takip etme zorunluluğu var yasal olara. belirli haftalarda yapılacak aşılar var ve bunları sağlık ocağındaki ebeler takip ediyor ve seni arayıp haber veriyorlar gittiğin kadın doğumcuda söylüyor ama takip eden onlar benim bağlı olduğum sağlık ocağı belirli aralıklarla arayıp soruyolardı ve diğer bayan arkadaşlarımıda gebemisiniz hamile kaldığınızda bize muhakkak bildirin diye demekki sorumlulukları var ve bizde o yüzden bildirmek zorundayız keyfi bişey değil yani
Tamam canım hemen haykırcamm Heheh teşekkür ederim yanımda olduğun için
Merhaba;
Bir düzeltme yapayım, Aile Hekimine / Sağlık Ocağın'a vs. bildirmek gibi bir zorunluluk bulunmamakta.
Yapılacak bütün muayene doktor tercihi vs. kişilerin özgür iradelerine bağlıdır.
Şayet kan tahlillerinizi yaptıracaksınız en uygun yol olan aile hekimlerini tercih edebilirsiniz. Bu durumda form vs. doldurtabilirler.
Bilginize[/QUO
sağlık ocağına kan tahlilini yaptırmak için gitme zorunluluğun yok zaten onların gebeleri takip etme zorunluluğu var yasal olara. belirli haftalarda yapılacak aşılar var ve bunları sağlık ocağındaki ebeler takip ediyor ve seni arayıp haber veriyorlar gittiğin kadın doğumcuda söylüyor ama takip eden onlar benim bağlı olduğum sağlık ocağı belirli aralıklarla arayıp soruyolardı ve diğer bayan arkadaşlarımıda gebemisiniz hamile kaldığınızda bize muhakkak bildirin diye demekki sorumlulukları var ve bizde o yüzden bildirmek zorundayız keyfi bişey değil yani
Daha önce anlatmaya çalıştığım şeyi yanlış anladınız sanırım. Demek istediğim kanuni hiç bir zorunluluğunuz bulunmamakta, ister verirsiniz ister vermezsiniz bu sizin insiyatifinizde. Kanun koyucu ya da uygulayıcı hiç bir makam ve mercii bu konuda sizleri zorlayamazlar.
Bana kalırsa hevesle bebeğini bekleyen biz anne adayları zaten aşı zamanı tahlil zamanı gibi konuları takip etmeyi ihmal etmeyeceğiz. Bu sebep ile ister bu sisteme dahil olursunuz, isterseniz olmazsınız yani bir başka değişle " bize muhakkak bildirin" gibi bir ibare kullanımı hatalıdır.
Merhaba;
Bilginize[/QUO
canlarım her ikinizede teşekkür ederim benim bilgisizliğim sizi üzmesin lütfen affedinDaha önce anlatmaya çalıştığım şeyi yanlış anladınız sanırım. Demek istediğim kanuni hiç bir zorunluluğunuz bulunmamakta, ister verirsiniz ister vermezsiniz bu sizin insiyatifinizde. Kanun koyucu ya da uygulayıcı hiç bir makam ve mercii bu konuda sizleri zorlayamazlar.
Bana kalırsa hevesle bebeğini bekleyen biz anne adayları zaten aşı zamanı tahlil zamanı gibi konuları takip etmeyi ihmal etmeyeceğiz. Bu sebep ile ister bu sisteme dahil olursunuz, isterseniz olmazsınız yani bir başka değişle " bize muhakkak bildirin" gibi bir ibare kullanımı hatalıdır.öğrendim sayenizde teşekkür ederim
dün yani 6+3 ken kalp atışlarını duyduk arkadaşlar:) pıt pıt pıt öyle hızlı atıyordu ki. kesenin büyüklüğü bebeğin yerleşimi gayet normal dedi dr. 3 hafta sonraya çağırdı. bulantılarım da iyice artmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?