Gunaydin kizlar....
Hemen hemen hepiniz keseyi gördünüz o stresten kurtuldunuz keseyi görmeme 8 gün var zaman gecmiyo kuzularim inşallah hala benimledir...
Kızlar kasıklarımda çok agrim oluyor normalmi bu...ve asırı gaz spazmı yaşıyorum doktorum progestran fitil yapar dedi kullananiniz ve boyle kramplar yasıyanınız varmı azaltmak için ne yapsam....
35 yaşındayım arkadaşlarıma hic hamile kalmasamda tavsiyelerde bulunurdum simdi anlıyorumki bu konuda hic bi bilgim yokmus
Gunaydin.benimde kasiklarim cok agriyor.ilk cocugumda daha cok agridigini hatrliyorm ve hafta da bir kullandigim ignem vardi progestan tarzinda.bu gebeligimde daha dr ye gitmedim.yarin bi baska dr gidip haftaya kendi dr me gidicem nasipsr. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ben tüp bebek yaptirdim biraz endisem ondan sanirim...tüp bebek bolumundekiler haftaya ptesi gebe poliklinigine muayene olmamı söyledi kesenin daha erken goruncegini bilsem erkenden gidip ogrencem...anladimki tüp bebegin her donemi stresmis
Anladim canim Allah yardimcin olsun beklemek zor
Benim de bugun itibariyle 6+5 oldu canım aynı gidiyoruz senle :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar kalp atışını duymaya gidenler özellikle sorum size doktorunuz o gün sizden hangi tahlilleri istedi ? özel hastane olduğu için doktor bana söylemedi tahlillerin isimlerini ben de gidip devlette yaptırmak istiyorum.
Slm sinem bende yeni hamileyim ama hoc bisey hissetmiyorum,5 haftalik faln benimki, arada belim agriyor o kadar normalmi sen neler yasiuorsun
Saymaya son adetinden başla :) 5 haftalık bebek 1 mm oluyor benimki 1.5 mm idi :) ekranı iyice büyütünce gördük noktayı yoksa zor gözüküyor :)
merhabalar bende yeni hamisim alti yillik hasretten sonra inci tanem geldi. 6 +2 yim biraz gec dollenme olmus sata gore sekiz haftalik olacaktim. ben keseyi ve kalbi karindan ultrasonla gordum on gun sonra kontrol um var. nazar nazar nazar: yalniz drum bana sadece folbiol verdi onuda uc aydir.aliyorum zaten baska bisey vermedi.vitamin falan vermesi gerekmezmi kizlar siz vitamin aliyomusunuz ben de dun her yedigimi cikardim herseye raziyim bebegom saglikla gelsinde. sizlerin ve tum bebek bekleyenlerin allahim yardimcisi olsun kucagimiza almayi buyutmeyi nasip etsin aminnn
canım bnm hcgm adet tarihimden iki gün gectikden sonra yukseldi 3 haftalık oldugu kesin yani yeni dorduncu haftaya girdik benmki mercimek büyüklügünde falan var masaallah amaa doktor o halde az gelişmiş dedi kafam karıstı son adet tarihime göre 5 haftalık olması lazım kii doktorumda prof yanılma payı oldugunu sanmıorumm kii ins yanılmıstrda bu sefer buyumus olarak görürüz( ins ikimiz içinde hayır olsunn rabbim kucagımıza almayı nasip eylesinn.. ne zaman gideceksn kntrole? beni 28 ne cagırdı gelisatını kontrol etmem lazım dedi
Gunaydin kizlar....
Hemen hemen hepiniz keseyi gördünüz o stresten kurtuldunuz keseyi görmeme 8 gün var zaman gecmiyo kuzularim inşallah hala benimledir...
Kızlar kasıklarımda çok agrim oluyor normalmi bu...ve asırı gaz spazmı yaşıyorum doktorum progestran fitil yapar dedi kullananiniz ve boyle kramplar yasıyanınız varmı azaltmak için ne yapsam....
35 yaşındayım arkadaşlarıma hic hamile kalmasamda tavsiyelerde bulunurdum simdi anlıyorumki bu konuda hic bi bilgim yokmus
Canım seni diğer topicten hatırlıyorum öncelikle hayırlı olsun :) ben de progestan fitil kullanıyorum ve karnım davul gibi şiş.. gazdan patlamak üzereyimüstelik benim gaz giderici ilaçlarım vardı onlar da yasak.. yapacak hiçbirşey yok ( çok hareket edemediğimiz için o gazlar bizde kramp yapıyor ( ben kıyafetlerimin belini falan kapatamıyorum çok kötü
su gaz problemi bendede var pantolon baktim ama hamile pantolonlari su an cuval gibi duruyo beli lastikli pantolonlar esofman gibi isyerinde giyemiyorum.
havalar birazdaha isinsa elbise giywcegim ferah ferah
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?