Kesinlikle insanlarımız çok saygısız.
Hoşgeldiniz. Bebişleriniz hayırlı olsun.
Ne güzel normal çıkmış. İnş Allah kan değerlerinde normal çıkar. Benim 13+2 de ölçüldü 2 mm çıktı. Haftana göre normal dedi.
Ne güzel imanlı bir genç olacak :) Sonucun normal çıkmasına sevindim. Gözün aydın.
Olmuş olmuş, gözüküyor :)
Elden teslim aldınız mı ki ? niye elden verildi yazmışlar ?
Bu testin geçerli kesin bir tanısı yok. Doktorlar bile % 85 güveniyorlar. Bir şey yoktur. İyidir bebişin. Allah'ım ne stres yaşıyoruz şu testlerle yaaww
hamile olduğumu öğrenmek beni o kadar mutlu etti ki hehehe son 47 gündür bilsemde
ya settar
Kizlar 2. Ozgun patik calismami yayinliyorum
Sagdaki eskisi soldaki yenisi kiyaslamayi siz yapin begenmedigim kadar varmis.o nasi bi patik yamuk yumuk.ama bu tam istedigim gibi oldu :)
elden verilebilir anlamında yazmışlar cnm şimdi doktorumu aradım çok merak ediyorum bana telde bilgi vermiyorlar dedim ben sonuçlarını aldırıyorum yarım saat sonra beni ara dedine dcek bakalım yarım saat sonra allahım hepimizin yardımcısı ol
ınsallah bulantıdan ayrı ekşimede var benım sureklı ekşiyor ankı mıdem anlamadım ınsallah gecer
Canım benimki secdedeydi cikolatalar etki etmemiş huşu içinde namaz kılıyo cocugum❤️oyüzden cinsiyet tahmini dahi yok ama saglıklı cok şükür ayrıca enseye baktı ve 0.9 1 hatta iyi dedi 2bucuktan snrası risk zaten dedi ama 12+4 gözüktüm 13+4te bidaha bakalım dedi tekrar haftaya gidicem inşallah:)
13.hafta
Canım mide yanması çok fazla sabah yanıyor yiyorum ağrıyor :-(
Ya Settar
yarabbim ne doktorlar var kuzum sen hepten bahtsızsın drdan yana
Allah'ım o ne güzel bir convers. Patik deme haksızlık olur. Duruşu bile ayrı güzel. İlkinide beğenmiştim ama ikincisi solladı resmen. Eline sağlık süper olmuş.
Hadi bakalım hayırlısı. Özel farkı :)
Kizlar 2. Ozgun patik calismami yayinliyorum
Sagdaki eskisi soldaki yenisi kiyaslamayi siz yapin begenmedigim kadar varmis.o nasi bi patik yamuk yumuk.ama bu tam istedigim gibi oldu :)
pufff üçlü test yaptırmıcam diyodum. İkili test 1/1607 çıkmış. Riskli değil ama orta risk grubunda sayıyoruz onun için üçlü yapcaz dedi.
Bi de ben bunu benim pimpirikli kocaya nasıl anlatcem...
aynen öyle cnm o kadar tatlı bir adam ki çok seviyoruz biz doktor amcamızıinş. sonuçlarda iyi çıkar
Kizlar yataktan kalkamiyorum. Hep uyku modundayim. Hamilelikle alakali sanirim. Kafam hic kalkmiyor gozumu zor aciyorumsizde durumlar nasil?
Kızlar hafta sonu kuzenimin düğünü var. Topuklu giysem ama fazla ayakta kalmasam bir şey olur mu? Kafam çok karışık
çok çok özlüyorum hamilelik günlerimi. tadını çıkar canım benim. doğduktan sonrası da güzel ama hamilelik de ayrı güzeldi.nasıl da çabucak geçti gitti.
Şu anda topukludan dolayı ayağı su toplamış biri olarak cevap veriyorum : giyme. Eşimin ısrarı üzerine hediye aldığı pantolon eteği giydim dün akşam. Öyle özel gece falan değil sadece bi çay içip hava alacağız. EE boyu uzun anca topukluyla oluyor. Babetle yerleri süpürüyor. Ama giydiğime bin pişman oldum. Ayağım su topladı. Doğuma kadar giymem herlade bir daha. Ki ben topuklu delisi. Sadece 2 tane babeti olan biriyim. Sonradan acı çekmeye değmez.
Ben de öyleyimHamile olduğumu öğrenince aldum babetimi. Bazıları düşük yapar dedi. Sen böyle bir şey duydun mu?
Babet mi düşük yapar mış ? Yok daha neler. Asıl topuklu ile biz düşüp bebeğide düşürücez.Hurafe onlar hurafe. Ayakkabıyla düşüğün ne alakası var. Boşver inanma öyle şeylere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?