- 8 Eylül 2011
- 3.852
- 83
- 163
eeloocaannım hayırlı olsun. seni gördüm daha da mutlu oldum.inşallah tüm hamileler sağlıkla sıhhatle kucağına alır, hamile olmak isteyenler de en güzel, hayırlı zamanda hamile kalır. uzun, yorucu ama hiç unutulmayacak, güzel bir süreç bu hamilelik.
hahaha. aynen benimde düş aşerme günümdü. önce erik aradık bulduk sonra üstüne dondurma yedim iki tane ondan sonra da kornişon diye tutturdum. birazda ondan yedim. kayınvalidem kızım mideni bozcan dedi bişey olmaz yemem lazım diye götürdüm hepsini
Benim birkaç gündür istahsizligim var zorla yiyorum ama dun benimde aserme gunumdu canim bi makarna istediki ye ye doymadım
ayy o makarna bende de var hergün yesem doymam yani o hale geldim 3 gündür
Merhaba
Öncelikle hepinize sağlıklı bir hamilelik süreci dileriz. Liste kim yapıyorsa bana mesaj atarsa konuyu devredeyim. 2015 Ocak Annelerini açmalıyız : )
Benim birkaç gündür istahsizligim var zorla yiyorum ama dun benimde aserme gunumdu canim bi makarna istediki ye ye doymadım
ben de akropol de bülent alp aydın a randevu aldım bakalım iyi diyorlar ama en çok korkum özel hastaneler bir şeyi bahane edip son abda sezaryene alıyorlar ben de şiddetle normal doğum isteyeceğim bakalım
hastaneden şimdi geldim çook şükür bebişimin kalp atışlarını duydum anlatılmaz bişey Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın canımın içinde can var Allaha çok şükür çok mutluyum, kucağımıza almayıda sağlıkla hayırla nasip etsin Rabbim.yine karından baktı net göremedi alttan baktı öyle duyduk 6hafta 3 günlükmüş bebeğim:)
gözün aydın canım. darısı bizlere olsun. ben 21inde gidiyorum. 7+4 iken. kan ve idrar verdin mi sen bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?