canım merhaba üsküdar ı düşünürsen ben yunus emre ye gidiyorum doktorları gerçekten kaliteli ve fiyatları da uygun doğumlar 1000-1500 gibi ikili test 185 tl..[/QUOTE
hmm olablr orasıda drları nasıl hangısı ıyı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merhaba üsküdar ı düşünürsen ben yunus emre ye gidiyorum doktorları gerçekten kaliteli ve fiyatları da uygun doğumlar 1000-1500 gibi ikili test 185 tl..[/QUOTE
gerçekdenmi ben figen hanıma gidiyrm ...bilmiyrm bunlar kafalarına göremi fiyat veriyor anlamadm...
benden 425 tl istediler hatta çok şaşırdm emnmisinz diye sordm çokmuş dedm.. böyle dedi...
Allah yardımcın olsun, acil şifa versin inşallah
....
geçmiş olsun canım ama hiç bir şey yiyemiyorsan halden düşersin, serum aldın mı hiç![]()
gecen haftalarda cok aldım artık gitmiyorum bıktım hastanedende..5 kilo verdim 5 haftada...bakalım bitmezse bulantı dahada vercem heralde((
gece uykularım da yok bulantı yüzünden..gündüz günler uzun yat yat geçmiyor..bir geçse sadaka vercem inş..bu arada ikimizde 19 aralıkta doğurcak görünüyoruz:) senin ilk ti galiba ..benim ikinci bebek..ilki kız 3 yasında
Bilmiyorum can im ama bana 250 bile çok geldi ben de ikili testi yunus emre de yaptiracagim orda 185 dediler.hastaneden de doktorumdan da çok memnunum 2 sene önce kizimi da orda doğurdum ama bu sene fiyatlar çok uçuk
canım benimki nazife ergen micozkadıoğlu , daha önce kontrole ona gitmiştim rahim agzı yaram vardı yaklaşımlarını beğeniyorum o yüzden yine doğum için ona devam ediyorum bazı testleri devlette yaptırıyorum ama buarada kızlar asm lere gidiyor musunuz aile sağlığı merkezleri yani onlar da sizi takip etmek zorundalar sisteme gebeliğimiz otomatik düşüyormuş zaten bazı kan testlerimi orada yaptırdım eve de yakın oluyor genelde bi araştırın isterseniz..
gecen haftalarda cok aldım artık gitmiyorum bıktım hastanedende..5 kilo verdim 5 haftada...bakalım bitmezse bulantı dahada vercem heralde((
gece uykularım da yok bulantı yüzünden..gündüz günler uzun yat yat geçmiyor..bir geçse sadaka vercem inş..bu arada ikimizde 19 aralıkta doğurcak görünüyoruz:) senin ilk ti galiba ..benim ikinci bebek..ilki kız 3 yasında
benim eşim kaçıyor valla başka odaya, öyle zorlanırken sesini duymaya dayanamadım çok üzüldüm dese de ben inanmıyorum kıyameti koparıyorum ben kusarken sen nereye gidiyorsun diye![]()
Bilmiyorum can im ama bana 250 bile çok geldi ben de ikili testi yunus emre de yaptiracagim orda 185 dediler.hastaneden de doktorumdan da çok memnunum 2 sene önce kizimi da orda doğurdum ama bu sene fiyatlar çok uçuk
Kızlar bu gün ikili taramam vardı. Sat'a göre 13+2 yim. Ultrason kağıdınsa 12+5. Bu güne kadar ultrasonla hep uyumluydum. Niye böyle oldu ki. O anda farkına da varmadım. Şimdi farkediyorum. Bu gün CRL 62 mm Ama ayaklarda dahil (kıvrılmış ayaklarıda almış Allah'ım ya. Baş popoya baksana sen) NT : 2 çıktı. 3' e kadar normal kabul edildiği varsayılırsa iyiyiz çok şükür. Ellerini, kollarını hareket ettiriyordu. Merhaba demek istedi heralde. Birde oğlan gibi geldi bana dedi ama bana güvenme diye de ekledi. İkili tarama usg lerini doktorların kendisi çekmiyor ya ultrason uzmanları çekiyor. o yüzden heralde benzettim ama güvenme dediKısmet bakalım.
Ben kusarken benimkide geliyo bazen oyle gormesini istemiyorum ama geliyor. Tam tersi olsa ben gidemem. Kusan birini gorunce bende baslarim cunku :))
Arkadaslar kusma koku geçen varsa ne kadar zamanda geçti yazar mısınız bize de umut olsun
Ya Settar
aynen, kendimi gördükçe bile artıyor kusmam![]()