Canim esim dusukten sonra bebek cok istedi ben 27 gunde adet oluyorum kanda beta hcg baktirdim 30 cikti ordan ogrendim dun deger katlamis 190 cikti kanda baktirirsan cikar canim varsa gebelik ki insallah vardir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen ilk doğumunu nerede yapmıştın? benimki medicana. eşim de ben de çok yoğunuz. şu yoğunluğumuz bir geçsin de medicanaya gidip bilgi alıcaz özel doğum paketi varmış. 6 muayene ve doğum içeren. ilk üç ay içinde başvurmak gerekiyormuş sanırım. 1,5 ay kadar vaktimiz var.
sen ilk doğumunu nerede yapmıştın? benimki medicana. eşim de ben de çok yoğunuz. şu yoğunluğumuz bir geçsin de medicanaya gidip bilgi alıcaz özel doğum paketi varmış. 6 muayene ve doğum içeren. ilk üç ay içinde başvurmak gerekiyormuş sanırım. 1,5 ay kadar vaktimiz var.
Hangi sehirdesin cnm, bende berlindeyim ve yeni hamileyim
Tahmini olarak 5 hafta dediler ama kan tahlili falan yok, direk idrar tahlili yaptilar ve 2 hafta sonraya randevu verdiler. Aynen cok bunaltti doktor olayi. Herkes kac haftalik oldugunu bilirken, ben ondan bile emin degilim. Ilk muayene 23 nisan olacak ins. Senin bu 2. Bebegin sanirim, nasildi ilkinde almanyada mi dogum yaptin?ne güzel birini buldum münihdeyim ben buranin prosedürleri terminleri biktirdi beni ..kac haftaliksin canm ben bugün 5+5 oldum
Tahmini olarak 5 hafta dediler ama kan tahlili falan yok, direk idrar tahlili yaptilar ve 2 hafta sonraya randevu verdiler. Aynen cok bunaltti doktor olayi. Herkes kac haftalik oldugunu bilirken, ben ondan bile emin degilim. Ilk muayene 23 nisan olacak ins. Senin bu 2. Bebegin sanirim, nasildi ilkinde almanyada mi dogum yaptin?
Valla ulk zamanlarda belirti olmaz 4. Haftada basliyo oncekiler psikolojik bence benim 2 gundur var belirtim hatta eşim teste gotururken agladim hamile degilim yaptirmayalim diye zorla goturdu pozitif :) iki gundur goguslerim cok aciyo bide genisledigimi hissediyorum kilo aldim diye cok uzuluyorum kalcalarim genişledi ne alakaysa(((( hı bide belime sanki iki gundur bıcak gibi saplanma var en onemliside kokulara cok hassasim her kokuyu aliyorum
Bende aynen evde 2 kere test yapip ögrendim, hemen doktora gittim ama daha cok kücük ultrasyonla bakmaya gerek yok bisey gözükmez dedi. 2 hafta sonrasina randevu verdi ama 2 ayri vitaminde yazdi. Herseyden korkuyorum bende sürekli ic camasirimi kontrol ediyorum ve hep uyuma modundayim. Sende akinti var mi? Bende hic gecmeden devam ediyor, doktor normal desede ben korkuyorum.yok canim ilk bebegim sürekli kendimi dinleme modundayim tecrübesizlik diz boyu:) bende ne kan verdim nede idrar ben 3 haftalikta kendi yaptigim testten ögrendim 2 hafta bekledim dra gitmek istemedim alttan bakiyorlar bide korktumm basta..
gecen gün gittim ultrasyonla alttan bakti ..bebegin kec haftalik oldugunu adet tarihine göre hesapliyolar zaten haftaya gel kalp atislari icin dedi..
vitamiin hapini bile eczaneden kafama göre aldim:)
kızlaar ankarada hangi hastaneye ya da doktora gidiyorsunuz
Evet canim Rabbim bi daha ayni acilari yasatmasin benim akintim cok sukur durdu ama surekli yatiyorum simdiden kalcalarim genisledi kilo aldim ama o sag salim dogsunda raziyim kiloya :)) benim bu cumartesi 4 biticek 5 e giricem suan 3+5 haftalik bebegim yarin tekrar doktorum cagirdi insallah hersey yolundadir . Allah herkese kucagina almayi nasip etsin cumlesinin icinde bizide
Ben henüz karar vermedim hastaneye. Çok kafam karışık
kızlar arkadaşım progestan fitil kullandı yaklaşık 1 ay sürdü lekeler. dr pembeye kırmızıya dönmediği sürece sorun yok demiş. inşallah sizin de bir an öce geçer lekeler.
dün bulantıdan kıvrandım bugun bulantı geçti arada yanma oluyor. öğlenleri yemek yiyebiliyormusun ?
yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz. hayırlı olsun bebekleriniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?