2014 Aralık Anneleri


belirtilerin var mıydı peki?
 

İlk dogumum ankarada olmadı canim, medical park hastanesinde olmustu yakin zamanda ankarada acilacak diye yazmislar batikentte insallh biran once acilir..
 
Son düzenleme:

canım ilk üç ay şartı yok. arkadaşım yaptırdı bi kaç ay önce 6 aylık hamileyken.
 
Valla ulk zamanlarda belirti olmaz 4. Haftada basliyo oncekiler psikolojik bence benim 2 gundur var belirtim hatta eşim teste gotururken agladim hamile degilim yaptirmayalim diye zorla goturdu pozitif :) iki gundur goguslerim cok aciyo bide genisledigimi hissediyorum kilo aldim diye cok uzuluyorum kalcalarim genişledi ne alakaysa (((( hı bide belime sanki iki gundur bıcak gibi saplanma var en onemliside kokulara cok hassasim her kokuyu aliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
merhaba kizlar,
masallah cogunun bulantilari baslamis bende cok yok ama bacak agrisi öldürüyo beni cekiliyo resmen..
normalde sag kasiktaydi batmalarim ve agrim simdi sola gecmis yururken bile zorlaniyorum kalcadan kasiktan giriyo agri
 
ne güzel birini buldum münihdeyim ben buranin prosedürleri terminleri biktirdi beni ..kac haftaliksin canm ben bugün 5+5 oldum
Tahmini olarak 5 hafta dediler ama kan tahlili falan yok, direk idrar tahlili yaptilar ve 2 hafta sonraya randevu verdiler. Aynen cok bunaltti doktor olayi. Herkes kac haftalik oldugunu bilirken, ben ondan bile emin degilim. Ilk muayene 23 nisan olacak ins. Senin bu 2. Bebegin sanirim, nasildi ilkinde almanyada mi dogum yaptin?
 

yok canim ilk bebegim sürekli kendimi dinleme modundayim tecrübesizlik diz boyu:) bende ne kan verdim nede idrar ben 3 haftalikta kendi yaptigim testten ögrendim 2 hafta bekledim dra gitmek istemedim alttan bakiyorlar bide korktumm basta..
gecen gün gittim ultrasyonla alttan bakti ..bebegin kec haftalik oldugunu adet tarihine göre hesapliyolar zaten haftaya gel kalp atislari icin dedi..
vitamiin hapini bile eczaneden kafama göre aldim:)
 

başımızdan kötü bir deneyim geçmiş Allah bir daha yaşatmasın inşallah..
ben hesaba göre 3. haftayı haftasonu bitiricem. 4. hafta içindeki belirtiler daha önemli o zaman.

4 ay önce dış gebelikle sonuçlanan hamileliğimde bel ağrısı bariz belliydi ve lekelenmem olmuştu.

şimdi de içten içten gitmeyen bi bulantı gibi birşey var, birde adet olacakmış gibi kasıklarda burulma hissi.bel ağrısı da var ama yerinde duramayacak kadar değil.
benim adetimin olduğu gün başlar normalde sancım biliyorum. 31 günde adet olurum önceden gelmez çok nadir önden olurum.
inşallah vardır ve bu defa sağlıklı gebeliktir :)
 
Son düzenleme:
Bende aynen evde 2 kere test yapip ögrendim, hemen doktora gittim ama daha cok kücük ultrasyonla bakmaya gerek yok bisey gözükmez dedi. 2 hafta sonrasina randevu verdi ama 2 ayri vitaminde yazdi. Herseyden korkuyorum bende sürekli ic camasirimi kontrol ediyorum ve hep uyuma modundayim. Sende akinti var mi? Bende hic gecmeden devam ediyor, doktor normal desede ben korkuyorum.
 
Evet canim Rabbim bi daha ayni acilari yasatmasin benim akintim cok sukur durdu ama surekli yatiyorum simdiden kalcalarim genisledi kilo aldim ama o sag salim dogsunda raziyim kiloya :)) benim bu cumartesi 4 biticek 5 e giricem suan 3+5 haftalik bebegim yarin tekrar doktorum cagirdi insallah hersey yolundadir . Allah herkese kucagina almayi nasip etsin cumlesinin icinde bizide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 

Amin canım herşey yolundadır bu defa, içini ferah tut.. her kim diliyorsa aratmadan en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim.
 
Selam kizlar cok yoruldum bugun birde kk nin mobil uygulamasini indirdim burda mesajlar karisik geliyo bana
Sanirim aramiza yeni katilanlar var hosgelmisler
Benim bacaklarim cok agriyo gerinmeyi cok severim ben ama korkudan iki buklum yatiyorum :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Ben henüz karar vermedim hastaneye. Çok kafam karışık

ben de akropol de bülent alp aydın a randevu aldım bakalım iyi diyorlar ama en çok korkum özel hastaneler bir şeyi bahane edip son abda sezaryene alıyorlar ben de şiddetle normal doğum isteyeceğim bakalım
 

ah canım çok teşekkür ederim. O panik halim geçti zaten çok şükür şu an daha soğukkanlıyım:) sanki çok çok azaldı ama progestan hap kullanmaya devam et dedi doktorum. biraz daha beklemek lazım kalp atışı görülmeden içim rahat etmeyecek:)
 
Bugün, inşLlah doğuma kadar benle ilgilenecek olan doktoruma muayne oldum. Keseyi gördük ama bebişi göremedik henüz. Her şey çok normalmiş çok şükür. Bir daha 29 nisan da kontrole gideceğim. Artık kalp atışını da duyarız herhalde :):)
 
kizlar bende aralik annesiyim eger allah nasip ederse :) sat 5 mart ve sat hesabina göre 5+2 yim cumartesi doktora gidicem keseyi gormek icin. kan testi 5 nisanda yaptirdim 569 cikti. cumartesi keseye vajinal ultrasonlami bakicak bilmiyorum cok korkuyorum bisi olucak diye. birde folik asit disinda başka bi vitamin kullaniyormusunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Gozun aydin minok
Kalp atisinida duymak nasip olur insallah
Ben normal dogum istiyorum doktorumda bu yonde cok olumlu pekcok arkadasim ona gitti memnun kaldi tabi insallah vucudum ve bebegim buna izin verir herseyin hayirlisi


Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…