Kızlar korkulan oldu bu gun doktor randevum vardı sadece bilgi icin gidicektik ama birden kahverengi lekelenme basladi cok korktum hemen gittik daha kesecigim yok olusuyor dedi doktorum hemen kan testi ve progesteron ignesi yapildi test sonucum simdi geldi pazar gunu 30 olan degerim 190 a cikmis dusmuyor ama tehliken var dedi yaticakmisim surekli ve cuma gunu tekrar igne vurulucakmisim(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar korkulan oldu bu gun doktor randevum vardı sadece bilgi icin gidicektik ama birden kahverengi lekelenme basladi cok korktum hemen gittik daha kesecigim yok olusuyor dedi doktorum hemen kan testi ve progesteron ignesi yapildi test sonucum simdi geldi pazar gunu 30 olan degerim 190 a cikmis dusmuyor ama tehliken var dedi yaticakmisim surekli ve cuma gunu tekrar igne vurulucakmisim(
Kızlar korkulan oldu bu gun doktor randevum vardı sadece bilgi icin gidicektik ama birden kahverengi lekelenme basladi cok korktum hemen gittik daha kesecigim yok olusuyor dedi doktorum hemen kan testi ve progesteron ignesi yapildi test sonucum simdi geldi pazar gunu 30 olan degerim 190 a cikmis dusmuyor ama tehliken var dedi yaticakmisim surekli ve cuma gunu tekrar igne vurulucakmisim (
Kasik agrin varmiydi
geçmiş olsun canım gönlünü ferah tut bişey olmıcak allahın izniyle
Gecmis olsun bisi olmaz inş
Çok cok geçmiş olsun kötü şeyler anma sakın herşey iyi olur inşallah ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nerelisin hangi ulkeye gelin gittin
almanya´dayim canim
Eki Görüntüle 1060649
kızım ve ben az önce meleğimmmmm seneye bu zamanlar kardeşi de kendisi gibi olacak inşallah
almanya´dayim canim
Allah bağışlasın :)) ne güzel peşpeşe olacaklar inşallah
Gunaydin herkese haftasonuna geliyoruz ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?