ben bugün 11+3 teyim canım :)
benim de aynı 11+3 üm bugün :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün 11+3 teyim canım :)
selam kızlar bende geçen mayısta ikizlerime hamile kalmıştım ve 6+2 ve 6+3 de kaybetmiştim şimdi tekrar hamile kaldım bende inş ikili test için 5 hazıranda gidecem umarım hersey herkes için çok çok güzel olur ve su anda da 10+3 deyim :)))
Merhaba kızlar biz dun trafik kazasi gecirdik araba nerdeyse pert oldu, ama allaha sukur bebegimde bisey yok kazadan hemen sonra hastaneye gittik dr bakti hersey yolunda dedi hatta sana cinsiyetinide soyliyeyim moralin yerine gelsin dedi. Tam 12 haftalik olduk biz ve bir oğlum olacakmis cok mutluyum..
erkek olsun istiyorsun o zaman? :))
Kızlar çok moralim bozuk...tiroid hastasıyım gebelik öncesi bir senede 1 küsüüre indirdik TSH değerimi...en son 13 çıkmıştı![]()
dozu artırdık bu sabah kan verdim düşeceğimi beklerken 15 olmuş ağlamaktan gözlerim şişti çok korkuyorum:'( ne olur dua edin....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ankara'da olup da HRS'ye giden var mı arkadaşlar?
Kızlar çok moralim bozuk...tiroid hastasıyım gebelik öncesi bir senede 1 küsüüre indirdik TSH değerimi...en son 13 çıkmıştı![]()
dozu artırdık bu sabah kan verdim düşeceğimi beklerken 15 olmuş ağlamaktan gözlerim şişti çok korkuyorum:'( ne olur dua edin....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben hrs de tarık beye gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korkma canim Allahin izniyle bisey olmaz bebegine yeni tedavi vermistir sana zaten doktorun.sonraki kontrolunu ne zamana verdi ilacinin dozunu ne yapti yazar misin?
cnm geçmiş olsun bu kadar harap etme kendini lütfenben bu konuyu çok bilmiyorum yani yüksek olmasının gebelikte ne gibi riskleri var bilmiyorum ama sonucu gördü mü dr un. dozu daha da mı artırdı ne dedi ??
Merhaba kızlar biz dun trafik kazasi gecirdik araba nerdeyse pert oldu, ama allaha sukur bebegimde bisey yok kazadan hemen sonra hastaneye gittik dr bakti hersey yolunda dedi hatta sana cinsiyetinide soyliyeyim moralin yerine gelsin dedi. Tam 12 haftalik olduk biz ve bir oğlum olacakmis cok mutluyum..
DR bulantı için zencefilli sakız ve zencefilli şeker önermişti. Abartılmadığı sürece sakıncası olacağını sanmıyorum
benim doktorum bulantım için zencefil önerdi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben de ona gidiyorum :)
doğum paketini aldın mı? karar veremedim ben de :S
İnşallah canım Allah razı olsunGebelikten önce 125 içiyordum her şey normaldi
![]()
200.e çıkmıştık yine az gelmiş...5 gün 275 mg.ye çıkarttı... Cuma yine çağırdı...Allahım bebeğimi koru Ya Rabbim..bana yetmezse yetmesin..ne olur onun sağlığını kötü etkilemesin ne olur Allahım...canım senin hipotiroid mi yoksa benim gibi komple alındı mı tiroid bezlern... Kaç mg içiyorsun?
kızlar hrs'yi merak ettim. hala net bir adres edinemedim de kendime. birkaç hastane doktor vs. araştırdım ama hrs karşıma çıkmadı hiç. ikiniz de memnunsunuz ne güzel.. bir de doğum paketi nedir acaba? birazcık bilgilendirirseniz çok sevinirim:)
HRS ye bir kez test yaptırmak için gtmiştim çok güzel bi hastane otel gibiydi :) Ben de medicana ya başlayacağım bu hafta. doğum paketi aldık iyi olur inşallh![]()