kızlar kesemizi gördük hayırlısıyla 2 kese var yani ikiz olacak :) 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim... dr a gittiğimde dilim tutuldu soracak tek bir kelime bulamadım adamda aklına gelirse tlf aç dedi... şimdi ise aklımda deli sorular neyse kağıda yazıcam bu kez 10 gün sonra soracağım
Hadi gözün aydin canim darisi basimiza banada iki embriyo transfer edilmişti...yarin tekrar Bthcg bakılcak sonra inşallah bende keselerimi gorurumkızlar kesemizi gördük hayırlısıyla 2 kese var yani ikiz olacak :) 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim... dr a gittiğimde dilim tutuldu soracak tek bir kelime bulamadım adamda aklına gelirse tlf aç dedi... şimdi ise aklımda deli sorular neyse kağıda yazıcam bu kez 10 gün sonra soracağım
kızlar kesemizi gördük hayırlısıyla 2 kese var yani ikiz olacak :) 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim... dr a gittiğimde dilim tutuldu soracak tek bir kelime bulamadım adamda aklına gelirse tlf aç dedi... şimdi ise aklımda deli sorular neyse kağıda yazıcam bu kez 10 gün sonra soracağım
Ikiz beklwyen arkadaslar tüp bebek tedavisinden dolayi mi ikiz bekliyorsunuz
Evet canim ben tüp bebekten dolayi bekliyorum iki embriyo transfer oldu bana
Kızlar sizdede gaz spazmı oluyomu kaç gündür mahfoldum karın agrısından.
İnşallah herşey gönlünce olur canım
Bende okuyo canim ara ara Hüma ya hamile de olmuştu
kizlar vitamin haplariniz ne sekilde ? tek folikasitmi kullaniyorsunuz
dün esim eczaneden almis cok iyi demisler icnde bütün vitminler varmis günde bitane yutcakmisim ilk 3 ay 1 ini sonrada 2 si varmis öle devam ediyon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?