inşallah hepimiz atlatırız şu yehlikeli dönemi. dün sapsarı akıntım geldi. geceye doğru ufak ufak kahverengi akıntımgeldi. aslında normal olduğunu biliyorum. progestan ve iğne kullanıyorum. cuma doktora gidicem. kalp atımı için. akıntımı da syluycem ama allahtan bugün bişey yok. ama korkuyo insan.
hadi yaa çok üzüldüm elocanainşallah yeniden yaşatır bu duyguyu allahım onaa
Hanımlar siz ne kadar su tüketiyorsunuz? Benim suyla pek aram yok da zorlanıyorumne kadar içmemiz gerekiyor acaba..
....
canım o bildiğim kadarıyla şöyle demek. simdi adete göre 9+ sin ama esasen 9+6 sın. kağıtta da şunu gösteriyo 9+1 ila 10+3 arası demek. o da 9 +6 oluyo . yani gebelik bu iki hafta arası demek
evet canım hafta sonu alcam ben de.eteklerim de genelde kalem etek tarzı dar. lastikli etek alıcam. bi süre idare eder. kızımdan kalma bi kaç parça pantolonum var geçen gün denedim çok büyük geldi berbat durdu:) ama h&m de gördüm kalıpları daha küçük dar kesim hamile pantolonları vardı. ondan alıcam. sen nerden aldın?
kizlar kilomda bi degisiklik yok 57-58 arasiyim hep ama karni baya cikti disarda gören hamile oldumu biliyo ..anlamadim daha erken degilmi karin cikmasi kiyafette taytla idare ediyordum hamilelik pantolonu aldim böle bi rahatlik yokk
Bende erken diye düşünüyordum ama karni çıkan baya annemiz var demek ki normal :) ben nazar degecek diye korkuyorum acikcasi cunku benim karnima da dik dik bakiyolar :) evt canim hamile pantolonu çok rahat bişey zaten bundan sonra hep rahat giyinmeliyiz.
Bende erken diye düşünüyordum ama karni çıkan baya annemiz var demek ki normal :) ben nazar degecek diye korkuyorum acikcasi cunku benim karnima da dik dik bakiyolar :) evt canim hamile pantolonu çok rahat bişey zaten bundan sonra hep rahat giyinmeliyiz.
hemşireler günün kutlu olsun arkadaşım, geçti ama olsun
bugun karnimda gün boyu kelebek kanatlarini cirpiyormus gibiydi 10 haftaligiz henuz bebegin hareketlenmesini beklemiyorum ama etrafimdakilerin soyledigi gibi gaz sancisi da olmadigina eminim sizde de oluyor mu boyle ?
çok tesekkur ederim.ne için kür soruyosunuz? yoo onemli degil ne kusuru cnm Amin Allah tum isteyenlere tez vakitte bu sevinci yasatsin insallah
Amin cumlemize insallah.. Ben belcikada yasiyorum .. Queen38 de bu taraflardaymis sanirim ve bir doktora gitmis daha cok bitkisel tedavi uzmani gibi galiba ( banada baska topikten arkadasim eylulnazz soyledi) kac zamandir hamile kalmaya calisiyormus kendisi olmuyormus ve bu uzman olan kisi 2 sise bitkisel bir karisim ve yaninda vitamin vermis kendisine vesile olmus .. suanda hamileymis ... bende o gittigi yer hakkinda bilgi alip ulasmak istiyorum ama girmiyor sanirim bu aralar sayfaya :26:
ben hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum , karnım çıkmadı ama hazımsızlıktan dolayı midem çıktı. midem davul gibi oluyor özellikle akşamları. 6 aylık gibi oluyorumbir tek ben miyim hazımsızlık yaşayan?
Kızlar aranızda bütün gün sabah dahil bulantısı olmayıp akşam 5 ten sonra başlayan var mı? Tıptaki adı morning sickness (sabah hastalığı) olarak bilinen şey benim bütün akşamlarımı mahvediyor
Zozitos cnm benim gorusemedik uzun zamandir naptin kullaniyomusun o dedigim jeli bikmak usanmak pes etmek yok klomene, jele ve kurlere devam et ama kafan rahat olsun strese gelmiyor bu iş insallah allahin izniyle en yakin zamanda hamile kalacaksin dualarim seninle..
Ne olur biri bana cvp versinnnn😪😰geçen günde yazdım çok kötüyüm 7+6 haftalık hamileyim 2 haftadır sürekli şiddetlenen mide bulantım ve kısmalarım var.son iki haftada 8 gün has.yattım bugun çıktım bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum sürekli serum yiyorum bu serumlar ve içlerine koyulan ilaçlar zararlımıdır? Emedur fitil verdiler onuda kullanırken içim rahat hiç değil😒benm gbi olan varmı ? Ayrıca böbrek hastası olduğum için doktorlar çok üstüme düşüyor böbreklerim susuz kalmasın die.emedur fitil kullanan varmı cvppp lütfenn😪😪😪
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?