2014 Aralık Anneleri

iyi akşamlar kızlar. kızımın boyunun küçük olduğunu düşünüyorum.dr vitamin verdi ama kizim ağxını bile sürmüyor.doğal olan ne yedire bilirim? hergun yoğurt yiyor.

iyi akşamlar kızlar. kızımın boyunun küçük olduğunu düşünüyorum.dr vitamin verdi ama kizim ağxını bile sürmüyor.doğal olan ne yedire bilirim? hergun yoğurt yiyor.
Keske benimki yoğurt yese yoğurt nedir bilmez ağzına sürmüyo ya benimkide küçük kalacak hiçbi fikrim yok canım boyla ilgili duyarsam yazarım

Benimki saat başı yada yarım saate uyanıyo deliksiz 2 saat uyumuyorm canım hele 3 hiç olmadı:)

Benimki saat başı yada yarım saate uyanıyo deliksiz 2 saat uyumuyorm canım hele 3 hiç olmadı:)
3 ü gördüm ben rekorumuz o kadarcık işte ya bazı geceler ona bile şükrediyorum canım. Aslında 1 yaşında aralıksız 6 saat uyuması gerekirmiş nerde bizde öyle bebek

Merhaba hanımlar uzun zaman oldu, neler yapıyorsunuuz :) Biz iyiyiz 9unda tam 14 aylık olcaz ama hala canım tembel kardeşim yürümeye niyetli değil
T ththt ayy ablacım ne ara 30 haftalık oldun maşallah, inşallah iyi gidiyordur hamişlik

Nerdeyse geri sayım başladı sayılır artık :) çok şükür şimdilik iyi gidiyor canım bir tek doğum korkusu var :)
Bu arada merak etmeyin yürür yakında. Bizde yürümeyecek heralde derken birden başladı yürümeye. Ayakta falan desteksiz durabiliyor mu

5 sn kadar durabiliyor ama kendine güveni yok. Normalde tutar gibi yapıp tutmayınca 10-15 sn kadar duruyor kendi. Ama bıraktığımızı anlarsa 3 sn kadar durup gülerek atıyo kendini kucağıma :) Oyun sanıyorda olabilir.
Önceki normal doğum muydu aslında geçtiniz bu yollardan o kadar korku, heyecan olmasa gerek :)

Oyun yapıyor o zaman size :) yürür merak etmeyin. İlki normal doğumdu ama insan yine de korkuyor işte :)

Keske benimki yoğurt yese yoğurt nedir bilmez ağzına sürmüyo ya benimkide küçük kalacak hiçbi fikrim yok canım boyla ilgili duyarsam yazarım
bizimkide birtek yoğurt yiyor.yemek yedirmek işgence.hava güzel olduğu zaman balkonda cocjuklara bakiyor pyle bir iki lokma yedire biliyorum.çok iştahsiz bebek.büyük kızım beni hiç zorlamadı.

bizimkide birtek yoğurt yiyor.yemek yedirmek işgence.hava güzel olduğu zaman balkonda cocjuklara bakiyor pyle bir iki lokma yedire biliyorum.çok iştahsiz bebek.büyük kızım beni hiç zorlamadı.
Kızlar yoğurla ilgili bişey soracam süte alerjisi olabilir mi sizce oğlumun ilk yoğura başladığımızda yedi kustu fışkırarak, mama denedim kustu, bugün süt denedim nasıl kustu anlatamam bide danone denemiştim bikaç ay önce yine aynısı oldu bu konuda bilginiz var mı acaba alerjisi varda ben mi bilmiyorm en yakın zamanda doktora gidecem zaten pazartesi falan ama aklıma takıldı

alerjisi olsa kakasında mukus ve kan olurdu.ver sende süt ürünü yesiyinde oğlun etkilenirdi.büyük kızımda süt agzina asla sürmez.bir iki defa verdim kusdu.ama yoğurdu severek yiyor.belki senin oğlunda süt ürünlerini sevmiyor.

Ama çok kusuyo ağzından burnundan nefesi kesiliyo çıkarırken sadece bunlarda yapıyo ama içmezse kemikleri nasılgüçlenecek çok üzülüyorm

Ama çok kusuyo ağzından burnundan nefesi kesiliyo çıkarırken sadece bunlarda yapıyo ama içmezse kemikleri nasılgüçlenecek çok üzülüyorm
sütlü tatlilar yapa bilirsin.sekerini cok az katip.ayrani versen belki sever.yoğurt corbasida belki sever.yoğurda pekmez veya meyve katarakda vere bilirsin. ben cocukluğumda birtek peyniri severek yedim.yoğurt süt kücükken ağzıma sürmezdim.simdi kendimi zorlayarak yoğurt yiye biliyorum.

Yoğurta denedim pekmez falan sevmedi yoğurt çorbasını deneyim onu biraz yiyo ama market yoğurdunu yiyo ondan yapılan çorbayıda ben vermek istemiyorm

Bizim kızlar kayboldu yada bebekler maşallah iyi uyuyo herkes dinleniyo demi itiraf edin ben sürekli ağlama modundayım bıktım artık daha yaşım kaç annelik neyime diye çok ağır geliyo dışardan hiç böyle görünmüyodu ama:)

Canım benim int. Yok ondan giremiyorum bizimde sorunumuz kızım koltukların başını ısırıyor deri bide koparıyor dişliyor elinden bişeyi alınca hemen kafasını vuruyor sehpaya veya ben mutfaktayım kapı kapalı açamadıgı için kafasını kapıya vuruyor sert vuruyor tabi o öyle yapınca istedigini yapmıyorum ilgilenmiyormuş gibi yapıyorum ilgi çekmesin diye nasıl bırakır bu bunu yani sinirleniyorum bazen öyle kafasını vurunca

buğun dr.a gittim.kizim doğduğundan beri adet olmamişdim.bi kaç gündür sag tarafinda agrim vardi.yürürken çok kötü ağrı oluyordu.dr yumurtalıklarımın aşırı büyüdüyünü söyledi.tedavi olmam için kizimi sütten kesmem gerektiyin..iilaçlardan dolayi kızımın zehirlene bileceyini söyledi.dr.dan düşünmek için süre istedim.

Rabbim acil şifa versin çok üzüldüm bi süre daha bekle canım

Benimkide ağlayarak yaptırıyo kendini dövüyo hiç oturmuyo bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…