Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ciddi düşünüyoruz. hep birlikde büyüsünler.sonra rahatca kariyer planlamasina gecicem :)Ayy canım ciddi misin hadi hayırlısı o zaman :))
Sabinnaz ciddimisin kız hadi inşallah bende seneye inşallah
evet ciddiyim.tedavim bitdikden sonra doktorumada söyliycem.Sabinnaz ciddimisin kız hadi inşallah bende seneye inşallah
İnşallah bu birlikte büyüsünler olayı gerçektir :) beni inanılmaz bir korku sarmaya başladı ne yapacağım 2 tane bebişle diye..evet ciddi düşünüyoruz. hep birlikde büyüsünler.sonra rahatca kariyer planlamasina gecicem :)
korkma canım Allah yardım eder seninkiler büyüyünce de hava atarsın bize kız doğumdan sonra onlemini al sen yine kazaya kurban gitmeİnşallah bu birlikte büyüsünler olayı gerçektir :) beni inanılmaz bir korku sarmaya başladı ne yapacağım 2 tane bebişle diye..
Ben artık bu gazla çifter çifter önlem alırım canım :)korkma canım Allah yardım eder seninkiler büyüyünce de hava atarsın bize kız doğumdan sonra onlemini al sen yine kazaya kurban gitme
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah beterinden korusun hepimizin evlatlarını..bugün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.kızımın kreşinde yanqın çıktı.çocukları son anda kurtara bilmişler.işdeyken bana haber verdiler.ordan nasıl çıktım nasıl geldım.hiç hatırlamıyorum.Rabbim tüm çocuklarımızı korusun.acılarını göstermesin. Amin!
teşekkür ederim.dün hiç kendime gelemedim.kres evimizin yaninda onun yanmiş halini görünce o anlarl yeniden yaşıyorumÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Allah beterinden korusun hepimizin evlatlarını..
Çok guldum:) annem de bana kordonlarini bağlat diyo nasi bi gözü korktuysa:)Ben artık bu gazla çifter çifter önlem alırım canım :)
Ben onu hiç düşünmüyorum ya. Ya sonra yine bebek istersem nasıl gidiyor senin hamilelikÇok guldum:) annem de bana kordonlarini bağlat diyo nasi bi gözü korktuysa:)
Nolsun canım biraz agirlasmaya başladım sanki ufaklikla ilgilenmeye halim yok o da daha bi oyuncu oldu sürekli ilgi istiyo.. Oturup ağlamak istiyorum bazen o derece doğumdan sonra nasi baş edicem bunlarla hiç bilmiyorum kafamda deli sorular:) sen nasılsın ne var ne yok?Ben onu hiç düşünmüyorum ya. Ya sonra yine bebek istersem nasıl gidiyor senin hamilelik
Sorma valla canım bende aynı durumdayım. Sürekli oyuncak bulup getiriyor bana oynayalım diye :) iyice ağırlaştım bende hemen yoruluyorum bazen 24 saat uyumak istiyorum tabii ki bu mümkün değiil. Allah yardımcımız olsun..Nolsun canım biraz agirlasmaya başladım sanki ufaklikla ilgilenmeye halim yok o da daha bi oyuncu oldu sürekli ilgi istiyo.. Oturup ağlamak istiyorum bazen o derece doğumdan sonra nasi baş edicem bunlarla hiç bilmiyorum kafamda deli sorular:) sen nasılsın ne var ne yok?
Seni sormalı nerelerdesin kız senKızlar nasılsınız yazamadım bende baya sessizleştik mi ne:) sabinnaz geçmiş olsun Allah korumuş kuzuyu
Bu ara havalar güzelya hiç oturmuyorum evde bugünde gezecek yer arıyorum kendime de eşim arabayla gitti bende tostos oğlumla yürüyemeyeceğim için galiba kaldım evde :) çok sıkılyorum ya evde bide oğlum hem çok hareketli hem mız mız evde zaman gecmiyoSeni sormalı nerelerdesin kız sen
Burda da öyle çok güzeldi hava dün çıktık biraz bugün bulutlu biraz bende öyle çok sıkılıyorum eltim gelecek birde arkadaşım sıkıntıdan oturmaya çağırıyorum birileriniBu ara havalar güzelya hiç oturmuyorum evde bugünde gezecek yer arıyorum kendime de eşim arabayla gitti bende tostos oğlumla yürüyemeyeceğim için galiba kaldım evde :) çok sıkılyorum ya evde bide oğlum hem çok hareketli hem mız mız evde zaman gecmiyo
Ya ne güzel benim arkadaşlarımla kuzenlerim hep çalışıyo komşumda yok yakınımda teyzem var ona gidip geliyorum o kadarda yakın değil bide annemi çağırıyorum oda tabi herzaman gelmiyo:) çok skıcı evde zaman geçmiyo çocuk olmasa aç tv bak ama baktırmıyoda biraZcık oyun oynamayı bilselerde rahat etsek yaBurda da öyle çok güzeldi hava dün çıktık biraz bugün bulutlu biraz bende öyle çok sıkılıyorum eltim gelecek birde arkadaşım sıkıntıdan oturmaya çağırıyorum birilerini
Senin ki yürüyor mu kızYa ne güzel benim arkadaşlarımla kuzenlerim hep çalışıyo komşumda yok yakınımda teyzem var ona gidip geliyorum o kadarda yakın değil bide annemi çağırıyorum oda tabi herzaman gelmiyo:) çok skıcı evde zaman geçmiyo çocuk olmasa aç tv bak ama baktırmıyoda biraZcık oyun oynamayı bilselerde rahat etsek ya