E tamamen kestigindede aynı şey olacak biraz zor olur ama alışacak ben artık emzirmiyorum gecegeceleri emzik niyetine kullanıyor, nasıl uyuyacak o zaman canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E tamamen kestigindede aynı şey olacak biraz zor olur ama alışacak ben artık emzirmiyorum gecegeceleri emzik niyetine kullanıyor, nasıl uyuyacak o zaman canım
Ay Allah yardımcınız olsun canım ya çok üzüldüm hadi sen atlatırsın bi şekildede kızın iyleşsin erkenden ya o minikler hasta olmasınKızlar eşim hastaydı sağolsun kızımla bizede geçirdi Allahtan eşim bugün biraz daha iyiydi kızım halsiz kucakta uyumak istiyor babasının omzuna yattı hep öksürüyor dun akşam doktora gittik artık ben parol dan başka bişey kullanamıyorum bide iğne yaptılar bana neyse biraz kendime gelmiştim bugün yine kötüyüm kemiklerim ağrıyor kızımı alamıyorum kucağıma kızımda öksürmekten uyanıyor hep kaynanamı çağırdık sağolsun onun odasında yattı gece beşiğini salladı hep ama uyuyabildim hayır belim ağrıyor boynum ağrıyor ne olur dua edin kızlar şu hastalığı atlatalım dun ağladım bide her yerim ağrıyor diye bende hiç çekilmem hastayken
Oda uyumak istiyor hep öksürmekten uyuyamıyor bende iyileşeyim kız bakamıyorum yoksa onada ilgilenemiyorumAy Allah yardımcınız olsun canım ya çok üzüldüm hadi sen atlatırsın bi şekildede kızın iyleşsin erkenden ya o minikler hasta olmasın
Tabiki iyleş dua ediyorm canım hani demek istediğim biz gene bi yerimiz ağrısada onlar bakıyoruz sabredebiliyoruz ama onlar hiç dayanamıyolar benimkide gece hiç uyumadı hep ağladı korkuyorm hastalanacak diyeOda uyumak istiyor hep öksürmekten uyuyamıyor bende iyileşeyim kız bakamıyorum yoksa onada ilgilenemiyorum
Doğru diyorsun en azından uyurdu bende dinlenirdim şimdi uyuyamıyor çocukTabiki iyleş dua ediyorm canım hani demek istediğim biz gene bi yerimiz ağrısada onlar bakıyoruz sabredebiliyoruz ama onlar hiç dayanamıyolar benimkide gece hiç uyumadı hep ağladı korkuyorm hastalanacak diye
cok gecmis olsun.öksürük icin kizina tereyağıyla pekmezi ilitip vere bilirsin.ben bu formda gördüm.gecen kizima yaptim cok iyi geldi. bizim buralarda biri hasta oldumu önce sicak çay icirilir.varsa kizilcik veya kiraz receli karistirilir. sonra güzelce terletirler.okadar iyi gelirki hastalığı alıp götürür.Oda uyumak istiyor hep öksürmekten uyuyamıyor bende iyileşeyim kız bakamıyorum yoksa onada ilgilenemiyorum
Canım alt üst kesicileri tamamladıysa azı dişleri gelir bu aylarda. Onlarda çok zorlayarak çıkarmışKızlar çok fe durumdayız gece sabaha kadar ağladı diş mi geliyo sizce bu aylarda hangisi çıkıyo yoksa pırasa yemiştik gaz mı yaptı diyorm ama rezenede içirdim rahatlamadı
Onlar tamam canın eli ağızdan hiç çıkmıyo azı heralde dediğin gbi bi ağlıyo acayip kötü şimdiye kadar attığı çığlıklar yanında minicik kaldı:)Canım alt üst kesicileri tamamladıysa azı dişleri gelir bu aylarda. Onlarda çok zorlayarak çıkarmış
O zaman yüzde 99 azılar çıkıyordur canım. Köpek dişleri daha da zormuş. Aradan 25 yıl geçmiş annem hala daha senin köpek dişlerin çok zor çıktı der hala unutamamışOnlar tamam canın eli ağızdan hiç çıkmıyo azı heralde dediğin gbi bi ağlıyo acayip kötü şimdiye kadar attığı çığlıklar yanında minicik kaldı:)
ay nehiirr, benim oğlum bu ara senibkine bile taşçıkarır..çığlıklar bağırmalar, kızmalar, tepinmeler.elini zaten sömürdü iyce.heryere öbek öbek tükürük bırakıyo.heralde 20lik dişler de geliyo ne biliyim bu kadar da olmaski ama yaaaa.çok fenayız biz.ne uyku var ne huzur anlıcagınızOnlar tamam canın eli ağızdan hiç çıkmıyo azı heralde dediğin gbi bi ağlıyo acayip kötü şimdiye kadar attığı çığlıklar yanında minicik kaldı:)
azi disleri cikiyor olabilir.kizimda üst azilarini cikartdi.atesi de oldu.çok huysuz olmusdu.Kızlar çok fe durumdayız gece sabaha kadar ağladı diş mi geliyo sizce bu aylarda hangisi çıkıyo yoksa pırasa yemiştik gaz mı yaptı diyorm ama rezenede içirdim rahatlamadı
sizede gecmis olsun.kiziminda gece atesi cikmişdi.şuan yine halsiz ateşi var kucağımda geziyor.cok halsiz.sabinnaz bende bir yerde okumuştum canım 2 yaptım sabah akşam tereyağlı pekmez şimdi oksuruğumuz pek yok ateş çıktı şimdi bide duşa soktum geceliklerini giydirdim uyuttum üstünü ortmedim ateş düşürücü şurup verdim bide ateşi düşsünde ustunu ortucem üşümesin kuzum ya hasta zaten
en son dediğin ne zaman canımBenimkinin en son 9800 du canım
nasıl yapılıyor ben de yapmak isterimbu formdan bakarak kizima oyuncak bebek ördüm.okadar bol vaktim varki:) onlat uyudukdan sonra 15-20dk uğraştım bir hafta sürdü.kizim cok sevdi.abla kardes kavqa ediyorlar.şimdi kücüyüne yapmaya basladim.