2014 Aralık Anneleri

Kız anam tek uyumayı öğrensinlerde ben başka bişey istemiyorum kaç gecedir yine uykusuzum kafayı yedim artık:) bde o kadar dakik bi bebek ki 8 :17 8:18 ve 8:15 gibi kalkıyo isterse 1 de uyusun farketmiyo o saatte uyanılır mı ya çooook uykusuzum çok umarım okula giderkende bu hassasiyette olur:)

Ahahah benim eşim diyor ki okula giderken sen çağırınca anneeeeeee 5 dk daha uyuyayım noluuuuuur diyecek diyor :) sabaha kadar uyutmadı beni. Bi ara ağzıma emziğini sıkıştırıyordu

Bizde dayı demeyi oğretiyoruz day diyor bide elinde ne varsa bize gösteriyor bak diyor evet konuşsalar artık

Bizde dayı demeyi oğretiyoruz day diyor bide elinde ne varsa bize gösteriyor bak diyor evet konuşsalar artık
Ayy o bizdede var eline ne geçse ahhh ahhh uzatıyor hemen bende ismini söylüyorum uzattığı şeylerin belki merak ediyordur diye.

Kızlar nasılsınız biz yine yarım saate bi uyanıyoruz ya uykusuzum hep ve düzelmiyo

Kızlar nasılsınız biz yine yarım saate bi uyanıyoruz ya uykusuzum hep ve düzelmiyo
Ben iyiyim canım sen pek iyi değilsin galiba diş sebeptir gece uyanmaya ve emmek istemesi dün eşimin yengesiyle konuşuyordum kesti o memeden biraz zor alıştı gece biberonla sut veriyordu şimdi onuda kestimiş sabah 11 e kadar uyuyor diyor hiç uyumazdı oda

Yaaa normal sütü hiç istemiyoki yemek desen yemiyo emmeyi bıraktırmayada ben kıyamıyorum derken hayat bana zehir oluyo

Memeyi kesme zaten gece beslenmesini kes canım dun çocuk doktorunda söyledi 12 aylıktan itibaren gerekmiyor artık dedi öyle böyle alışacak
Kız kesemiyorumki ağlıyo uyanıyo uyumuyo tekrar bide gündüz hiç yemiyoya vicdan yapıyorum acıkıyo diye

bu gece kizim beni hic uyutmadi.sürekli emmek istedi.beni emzik niyetine kullandi.memeyi cekib emziyi vermek istedihimde öyle ağlıyorki sanki biri dövüyor:)bide sinirlenip eliyle göğsüme vuruyor.

annem geceleri bi kacgün ben bakiyim gece emmesini biraksin diyor. emdiyi icin gündüzde bisey yemiyor. cok zayifladi boyumuzda uzamiyor.yemediyi icinde vitamin alamiyor dk multivitamin verdi onu bitirince balık yağına baslamamızı söyledi. vitamini doğru dürüst veremiyorumki kasiği görünce kaciyor.hepsi dokuluyor.

Benimkide öyle canım gece biberonla su falan veriyorum hemen anlıyo emzik verince ağlıyo emmek istyo benimkide zayıf önceye göre hiç kg almıyo

Benimkide öyle canım gece biberonla su falan veriyorum hemen anlıyo emzik verince ağlıyo emmek istyo benimkide zayıf önceye göre hiç kg almıyo
off cok yoruluyorum. iş beni bukadar yormuyor.sabahdan miz miz hep ağladı.kafam kazan gibi.görünürde dişde yok hastada diil.soğuk olsada hava alsın diye dışarıda şıkarıyorum.yine bisey fark etmiyor

N Nehir-derin2 sabinnaz kızlar sanırım genel bir huysuzluk hali var çocuklarda ya aşağı yukarı 1 haftadır ne uykusu uykuya benziyor ne yemek yemesi bişeye benziyor sürekli mız mız mız başım çatlıyor artık. sabinnaz canım Allah sana da büyük kolaylık versin hem iş hem 2 tane çocuk benim oğlumda senin bahsettiğin gibi ateş yok hastalık yok görünürde diş yok ama huysuzluk maksimum seviyede..

Aynen canım sürekli mız mız olunca daralıyorm geçen evde zaman geçiremedim stresten temizliğe vurdum kendimi temizlik dediğimde silme süpürme oğlanı koydum ortalığa bari süpürge peşinde koşsunda yorulsun diye baya yoruldu:) sabinnaz çok zor işin bebekle çalışmak dahada zordur eminim bide iki tane melek var büyüselerde biz bi rahat etsek

Az önce durmuyor diye uyuttum 20 dk olmadan uyandı kızz ben artık büyümelerinden de korkuyorum. 3.5 yaşlarında çok sevdiğim bir bıcırık var bu dondurucu soğukta annesinden karpuz istiyormuş güler misin ağlar mısın sabah kahvaltısına da makarna istemişliği var aynı beyefendinin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…