- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Anam benim hamileliğimde berbattı hamile olduğumu öğrendiğim hafta sonu hastaneye yattım bulantıdan 10 ayda doğurdum 10 ay bulantı kusma düşün işyerinde tuvalette tamamladım mesaimi benim herşeyim zor oldu bebek desen sürekli tepeme tırmanıyo doğum desen neler çektim biliyosunuz onum için 2.5 falan bana göre çok çok çok erken:) A aysenur1298 benim eşimde öyle geçen beni uyutmadı biraz uyuyum dedim markete gitmişler yaptığı tek bu yani bide oynar ağlayınca mızırdanınca al bu durmuyo uyut derOlabilir ama hamile olduğun günleri çok özlüyorum yine öyle geçerse hamileliğim ne güzel olur az daha var demi şöyle 2 buçuk yaşında falan olsalar bir 9 ayda öyle 3 yaşında falan olacaklar daha iyi olur yani
hamilelik zormuş baya yaAnam benim hamileliğimde berbattı hamile olduğumu öğrendiğim hafta sonu hastaneye yattım bulantıdan 10 ayda doğurdum 10 ay bulantı kusma düşün işyerinde tuvalette tamamladım mesaimi benim herşeyim zor oldu bebek desen sürekli tepeme tırmanıyo doğum desen neler çektim biliyosunuz onum için 2.5 falan bana göre çok çok çok erken:) A aysenur1298 benim eşimde öyle geçen beni uyutmadı biraz uyuyum dedim markete gitmişler yaptığı tek bu yani bide oynar ağlayınca mızırdanınca al bu durmuyo uyut der
Vallahi sana çok üzülüyorum he her akşam yatınca dua ederim allahım ne olur kızım sabaha kadar uyusun diye senin içinde dua edicem bundan sonra bide ne okudum kız kadının biri bir dua paylaşmış işte olmaz dediğim şey oldu bu duayı okuduktan sonra diyor gecenin herhangi bir saati kalkıyormuşsun herhangi bir iş için değil ama bu duayı okuyup uyuyormuşsun oluyormuş bide kadının biride diyor bu duahı 4444 defa okudum hiç.inanmazdım kayınvalidemlerden taşınacağıma eşim teklif etti taşınmayı falan dedi istersen bir niyet et canım çocuğunun duzelmesi içinAnam benim hamileliğimde berbattı hamile olduğumu öğrendiğim hafta sonu hastaneye yattım bulantıdan 10 ayda doğurdum 10 ay bulantı kusma düşün işyerinde tuvalette tamamladım mesaimi benim herşeyim zor oldu bebek desen sürekli tepeme tırmanıyo doğum desen neler çektim biliyosunuz onum için 2.5 falan bana göre çok çok çok erken:) A aysenur1298 benim eşimde öyle geçen beni uyutmadı biraz uyuyum dedim markete gitmişler yaptığı tek bu yani bide oynar ağlayınca mızırdanınca al bu durmuyo uyut der
Allahıma şükürler olsun eşten yana şanslıyım birazda olsa o bakar markete giderim. Yatar uyurum kızıyorum ama bazen dun mesala kurtlar vadisi izlicem diye 10 dakika oynuyor gidiyor dizi izliyor kızdım sonunda az oyna yatana kadar şu çocukla diye bizimki bakar oyun konusunda biraz sıkıntılı ama oynar yani oyunda ben kızarım tek başıma yapmadım istediğin kadar yorul iş yerinde senin çocuğuna ayıracak vaktin her zaman olmalı diyorum sen oynamazsan sen bakmazsan ilgilenmezsen çocuk soğur yani gece bile kalkıyor dun uyanmış kızım gece 1 kere uyanmış eşim bakmış haberim bile ağladığından cidden mi diyorum ben kalktım hemen diyohamilelik zormuş baya yao mide bulantıları çok çok fena. hayattan kopuyo insan resmen sen yine işe iyi gitmişsin canım ya :) mesaiyi tamamlamışın zarzorda olsa :) eşlerimizin canı saolsun artık ne diyim.güzelce anlatıyorum ben de iyi oldugum zaman, şöyle yapmalısın vs diye..ama bendede şimdi sen söyleyince farkettim sıkıntı var.geçen eşim şakadanda olsa, oğlumu parka gtryim dedi, ben direk sen bakamassın, yürümek isticek sende peşinde koşmassın düşer çocuk dedim :) ay ama öyle vala, ben kambur oluyorum onu tutuyım da yürüsün diye.eşim saolsun alır kucagına götürür en olmadı .geçen yürürken hafiften düştü, hemen dizlerine bakıyo kucagına alıyo.olmaz öyle dedim hemen kucak .haksızmıyım amaa ya kızlar deetek verin :)
inşallah eşim oğlumuz büyüdükçe daha ilgili olucak.çünkü eşim de dedi, büyüdükçe içine sokasım arttı diye.babalara çocuklar kendisi sevdirirmiş ;bizde öylede oldu şükür.ama Allaha şükür bende eşime sen de yapıcaksın, bezini değiştir, yemeğini yedir veya kalk bak gibi istegim olmadı,bende bu yönden şanslıyım bence :) yoksa rşimle bu bebek işini beceremezdik :) diyorum ya, 2. cocukta da benim özverim olursa güzel yaşayabiliriz 2.bebeği.beklentili olursam malisif olmaaaz :) bu arada bizimki dün gece çok ağladı uyanırken.sürekli kalkıp suratıma yatmaya çalıştıAllahıma şükürler olsun eşten yana şanslıyım birazda olsa o bakar markete giderim. Yatar uyurum kızıyorum ama bazen dun mesala kurtlar vadisi izlicem diye 10 dakika oynuyor gidiyor dizi izliyor kızdım sonunda az oyna yatana kadar şu çocukla diye bizimki bakar oyun konusunda biraz sıkıntılı ama oynar yani oyunda ben kızarım tek başıma yapmadım istediğin kadar yorul iş yerinde senin çocuğuna ayıracak vaktin her zaman olmalı diyorum sen oynamazsan sen bakmazsan ilgilenmezsen çocuk soğur yani gece bile kalkıyor dun uyanmış kızım gece 1 kere uyanmış eşim bakmış haberim bile ağladığından cidden mi diyorum ben kalktım hemen diyo
Çocuk yanaşıyor oyun istiyor artık sevdiriyorlar ya benim eşimde altını değiştirmez altını değiştirde demedim hiç yani özlüyor akşama kadar kızımda ona gidiyor zaten hemen akşama kadar kim bakıyor sankiinşallah eşim oğlumuz büyüdükçe daha ilgili olucak.çünkü eşim de dedi, büyüdükçe içine sokasım arttı diye.babalara çocuklar kendisi sevdirirmiş ;bizde öylede oldu şükür.ama Allaha şükür bende eşime sen de yapıcaksın, bezini değiştir, yemeğini yedir veya kalk bak gibi istegim olmadı,bende bu yönden şanslıyım bence :) yoksa rşimle bu bebek işini beceremezdik :) diyorum ya, 2. cocukta da benim özverim olursa güzel yaşayabiliriz 2.bebeği.beklentili olursam malisif olmaaaz :) bu arada bizimki dün gece çok ağladı uyanırken.sürekli kalkıp suratıma yatmaya çalıştıanlam veremedim.tek aklıma gelen dün kar oynadık.acaba onun etkisinde mikaldı naptı
Yanaşıyorlar artık ya kızımda öyle babası oturuyor eğmiş başını babasına bakıyor ceee diyorEveeeeet maalesef babalarda böyle bir durum söz konusu. Benim eşimde sağolsun bakar arada ben pazara markete giderim hemde bir hava alır gelirim ilgilenir o zaman ama son günlerde hep diyor ki, büyüdükçe daha çok seviyorum bu çocuğu artık hareketleriyle kendini zorla sevdiriyor diyor.
İnş canım bana dua edin ya:) bez konusunda benimki hayatta değiştirmez geçen kaka yapmış yanında değiştirdim off koktu odada niye değiştirmedin oğlum fena yapmıssın diyo anası ölsün o zaman dedimÇocuk yanaşıyor oyun istiyor artık sevdiriyorlar ya benim eşimde altını değiştirmez altını değiştirde demedim hiç yani özlüyor akşama kadar kızımda ona gidiyor zaten hemen akşama kadar kim bakıyor sanki
Kız öyle bakamazsın edemezsin deyince alınıyolar benim eşimde düşse kıyamaz ama bende alırmıyım kucağıma bende kıyamam heralde yazık kız ama çok sanslıyız kışın evde öğrencekler yürümeyi ya yaza denk gelseydi düşüp dururlardı artıkhamilelik zormuş baya yao mide bulantıları çok çok fena. hayattan kopuyo insan resmen sen yine işe iyi gitmişsin canım ya :) mesaiyi tamamlamışın zarzorda olsa :) eşlerimizin canı saolsun artık ne diyim.güzelce anlatıyorum ben de iyi oldugum zaman, şöyle yapmalısın vs diye..ama bendede şimdi sen söyleyince farkettim sıkıntı var.geçen eşim şakadanda olsa, oğlumu parka gtryim dedi, ben direk sen bakamassın, yürümek isticek sende peşinde koşmassın düşer çocuk dedim :) ay ama öyle vala, ben kambur oluyorum onu tutuyım da yürüsün diye.eşim saolsun alır kucagına götürür en olmadı .geçen yürürken hafiften düştü, hemen dizlerine bakıyo kucagına alıyo.olmaz öyle dedim hemen kucak .haksızmıyım amaa ya kızlar deetek verin :)
Eşim biraz grip gibi iştwn gelince yemeğe kadar uzanıcam biraz dedi. Oğlum hemen kaşla göz arasında kayboldu bir baktım yatak odasının kapısına gitmiş bab bab bab diyor kapıya vuruyorYanaşıyorlar artık ya kızımda öyle babası oturuyor eğmiş başını babasına bakıyor ceee diyorgelde sevme yani sevilmez mi nasıl dururlar zaten
Ay kıyamam yaaa benim kızımda babası kapıdan girince aaaa diye bağırıyor nasıl heyecanlanıyor elini yıkamaya gidiyor arkasından ağlıyor az önce yemek yedirdim benden yemedi babasından yedi sıpa yaaEşim biraz grip gibi iştwn gelince yemeğe kadar uzanıcam biraz dedi. Oğlum hemen kaşla göz arasında kayboldu bir baktım yatak odasının kapısına gitmiş bab bab bab diyor kapıya vuruyoranneme anlattım telefonda kıyamam ne kadar anne ilgilensede çocuk baba arıyor işte diyor
Artık herşeyi anlıyorlar canım anne baba farkınıda biliyorlar. Eşimin evde olmadığı bir gece oğlum bütün odaları gezdi baktı sürekli eliyle gel gel işareti yaptı öyle zor uyuttum özlüyorlar demek ki. Daha bir de işe giderken arkalarındam ağlama faslı başlayacak yakındaAy kıyamam yaaa benim kızımda babası kapıdan girince aaaa diye bağırıyor nasıl heyecanlanıyor elini yıkamaya gidiyor arkasından ağlıyor az önce yemek yedirdim benden yemedi babasından yedi sıpa yaa
fırsat bulup açamıyorum bilgisayarı canımBiz iyiyiz canım sen nerelerdesin nasılsın
herkes öyle galibaBeni bliyosun bıraktığın yerdeyim uykusuz anne benim adım ya bi senedir delksiz hiç uyumadım bu ara diş sıkıntımız var hiç uyumuyorz
Aslında 1 yaşına kadar canım ama ben ikisinide kullanmadım. Kan değerleri iyi çıktı oğlumun ama doktor şimdi hiç güneş görmüyor diye 15 aylık olana kadar dvit ver kan ilacına gerek yok dediherkes öyle galiba
benim de sırtım belim falan tutuluyor
kızlar bir de bir şey soracağım
d vit ile kan ilacını ne zamana kadar verecektik
Bende ilk zamanlar kullandım sonra bıraktım bıngıldağı çok az kalmış dedi bitirince bırak dedi ben kullandımki bide o kan ilacı dişlerde leke yapıyormuş gordunuz mu hiçAslında 1 yaşına kadar canım ama ben ikisinide kullanmadım. Kan değerleri iyi çıktı oğlumun ama doktor şimdi hiç güneş görmüyor diye 15 aylık olana kadar dvit ver kan ilacına gerek yok dedi
Ben kan damlasını 1 hafta bile kullanmadım canım çünkü kabız yapyı oğlumu sabaha kadar kıvranmıştı sonrada bıraktım bende o yüzden başka yan etkisi var mı bilmiyorumBende ilk zamanlar kullandım sonra bıraktım bıngıldağı çok az kalmış dedi bitirince bırak dedi ben kullandımki bide o kan ilacı dişlerde leke yapıyormuş gordunuz mu hiç
Benim kızımında kan değerleri.iyi çıkmıştı bizdede aksine yapıyordu kakasını ama kan parçalıydı bende bıraktım dişlerde leke yapıyormuş zatenBen kan damlasını 1 hafta bile kullanmadım canım çünkü kabız yapyı oğlumu sabaha kadar kıvranmıştı sonrada bıraktım bende o yüzden başka yan etkisi var mı bilmiyorum
Onu hiç duymamıştım canım ama hamileyken çok antibiyotik kullanırsan da dişlerde leke yapıyormuş aklıma geldi.Benim kızımında kan değerleri.iyi çıkmıştı bizdede aksine yapıyordu kakasını ama kan parçalıydı bende bıraktım dişlerde leke yapıyormuş zaten