Bende a101 e bez olanlar var ya katlamalı onlardan gelmişti ondan almıştım 2 tane güzelmiş ama pahalıymış kızN Nehir-derin2 M minigim34 haklısınız kızlar hatta uyku vakti geçen çocuk bir daha uyumakta çok zorluk çekiyor o yğzden ben çok da takip etmiyorum uyku saatini. Artık uykusu gelince belli oluyor zaten ona göre uyutuyorum bende.
Oyuncak almayı bende çok seviyordum ama artık almıyorum ya. Zaten doğru düzgün bir oyuncak kutusuda bulamadım. Bauhausta şu kutuyu beğendim ama 55 lira diyor hemde çok büyükte değil oyuncaklarımız sığmaz içine ama çooook güzel dimiiii :)
Maşallah kuzuma ya çok şanslısın valla saat başını geçtim yarım saate uyandı ben artık alışmalıyım galiba hiç düzelmeyecekKız inan var ya 8 tane topumuz var büyük küçük yok koz dayanamazlar diyorum ya çocuk çocuk 3 yaşıns girecek eşimin akrabasının hala öğlen uyur gecede uyanmaz eşimin yengesinin çocuğu sana bahsettiğim gündüz uyumaz gecede uyumazdı kızım bu gece sabaha kadar uyudu yeni kalktık işte diyorum ya bir günü bir gunune tutmuyor
Biz ilk 6 ayımız çok güzeldi gece hiç uyanmazdı dişler bir başladı 10 dakikada uyanıyordu o zamanlara göre yine çok çok iyiyiz kafayı yiyordum seni düşünemiyorum yani uykusuzluk çok kötü ya hem çocuk yıpranıyor hem anne inşallah bir an önce düzelir canımMaşallah kuzuma ya çok şanslısın valla saat başını geçtim yarım saate uyandı ben artık alışmalıyım galiba hiç düzelmeyecek
Bende bunlardan gördüm alacam inş yakında:)Eki Görüntüle 1750731 bende bundan aldım 2 tane bununla bile oynuyor kızım ilk başlarda korkuyordu
Ben a101,den almıştım oraya gelmiş koçtaç ta falanda görmüştüm file tarzındaydı o pekhoşuma gitmemiştiBende bunlardan gördüm alacam inş yakında:)
Aaa nevresimdemi vardı görmedim hiç bakardım yoksa bendeBende sabah a101e gittim oğluşlarıma nevresim almak için ama hemen bitirmişler bir tane alabildim
Çizgi film karakterliydi canım ben slyvester-tweety olandan aldım. Aslunda tom ve jerry li istemiştim ama kalmamıştıAaa nevresimdemi vardı görmedim hiç bakardım yoksa bende
Hadi ya top aldım bende dun tweety liÇizgi film karakterliydi canım ben slyvester-tweety olandan aldım. Aslunda tom ve jerry li istemiştim ama kalmamıştı
Topta alacaktım sonra unutmuşum çıkınca aklıma geldi yumuşaktı toplar güzeldi. Bugün eşimle dışarı çıkacağız o zaman uğrar alırım belkiHadi ya top aldım bende dun tweety li
Evet bende beğendim güzeldi kızımda sevdiTopta alacaktım sonra unutmuşum çıkınca aklıma geldi yumuşaktı toplar güzeldi. Bugün eşimle dışarı çıkacağız o zaman uğrar alırım belki
Başka bir a101de buldum istediğim nevresim takımından :) ikisinin ki farklı oldu ama ikisinede aldım :) (ayrım yapamayan anne smileyi)Evet bende beğendim güzeldi kızımda sevdi
Bize uzak a101 biraz çocukla çıkamıyorum ya onlarda sıkılıyor artık havalar iyi olsalar da gezdirsekBaşka bir a101de buldum istediğim nevresim takımından :) ikisinin ki farklı oldu ama ikisinede aldım :) (ayrım yapamayan anne smileyi)
Bizde anneme uğramıştık bugün gezmeye çıkmadan. Annemde soğukta götürmeyin çpcuğu ben bakarım dedi o yğzden eşimle gezdik bizde :)Bize uzak a101 biraz çocukla çıkamıyorum ya onlarda sıkılıyor artık havalar iyi olsalar da gezdirsek
Gece 4te eve dönmek miiiii en son dışarda sabahladığımızda hamileydim
Ben sık uyanmıyor uyanırsada beşiği salla uyur dedim anneme bir geldim eve ikisi beraber yatıyorlar uyumuşlar anneme dokunuyormuş dönüp uyuyormuş geriGece 4te eve dönmek miiiii en son dışarda sabahladığımızda hamileydimgece sık uyandığı için gece bırakamıyorum canım ya aslında annem istedi birkaç kere ama cesaret edemedim ben
Ayy ne tatlı yaa maşallah canım :) eşim bazen gece çalışıyor ya benim eğer eşim yoksa benimkide bana salça oluyor ama eşim varsa hemen gidip saçını çekiyor onu uyandırıyorBen sık uyanmıyor uyanırsada beşiği salla uyur dedim anneme bir geldim eve ikisi beraber yatıyorlar uyumuşlar anneme dokunuyormuş dönüp uyuyormuş geri
Hadi ya karabibere bak sen uyandımqk için çaba sarfediyor yani bizimki kulağımızq parmağını sokar gözümüze sokar uyurkenAyy ne tatlı yaa maşallah canım :) eşim bazen gece çalışıyor ya benim eğer eşim yoksa benimkide bana salça oluyor ama eşim varsa hemen gidip saçını çekiyor onu uyandırıyorgeçen gece biberonla kafasına vura vura uyandırmış :))