2014 Aralık Anneleri

Bende a101 e bez olanlar var ya katlamalı onlardan gelmişti ondan almıştım 2 tane güzelmiş ama pahalıymış kız

Maşallah kuzuma ya çok şanslısın valla saat başını geçtim yarım saate uyandı ben artık alışmalıyım galiba hiç düzelmeyecek

Maşallah kuzuma ya çok şanslısın valla saat başını geçtim yarım saate uyandı ben artık alışmalıyım galiba hiç düzelmeyecek
Biz ilk 6 ayımız çok güzeldi gece hiç uyanmazdı dişler bir başladı 10 dakikada uyanıyordu o zamanlara göre yine çok çok iyiyiz kafayı yiyordum seni düşünemiyorum yani uykusuzluk çok kötü ya hem çocuk yıpranıyor hem anne inşallah bir an önce düzelir canım

Bende sabah a101e gittim oğluşlarıma nevresim almak için ama hemen bitirmişler bir tane alabildim

Bize uzak a101 biraz çocukla çıkamıyorum ya onlarda sıkılıyor artık havalar iyi olsalar da gezdirsek
Bizde anneme uğramıştık bugün gezmeye çıkmadan. Annemde soğukta götürmeyin çpcuğu ben bakarım dedi o yğzden eşimle gezdik bizde :)

T ththt bende 2 hafta önce kızımı anneme bırakmıştım akşam uyuttuk arkadaşın doğum gününe gittik eşime diyorum ki uzun zaman oldu böyle el ele bir yere gitmeyeli gece 4 te eve dönmüştük

Gece 4te eve dönmek miiiii en son dışarda sabahladığımızda hamileydim gece sık uyandığı için gece bırakamıyorum canım ya aslında annem istedi birkaç kere ama cesaret edemedim ben

Gece 4te eve dönmek miiiii en son dışarda sabahladığımızda hamileydim gece sık uyandığı için gece bırakamıyorum canım ya aslında annem istedi birkaç kere ama cesaret edemedim ben
Ben sık uyanmıyor uyanırsada beşiği salla uyur dedim anneme bir geldim eve ikisi beraber yatıyorlar uyumuşlar anneme dokunuyormuş dönüp uyuyormuş geri

Ben sık uyanmıyor uyanırsada beşiği salla uyur dedim anneme bir geldim eve ikisi beraber yatıyorlar uyumuşlar anneme dokunuyormuş dönüp uyuyormuş geri
Ayy ne tatlı yaa maşallah canım :) eşim bazen gece çalışıyor ya benim eğer eşim yoksa benimkide bana salça oluyor ama eşim varsa hemen gidip saçını çekiyor onu uyandırıyor geçen gece biberonla kafasına vura vura uyandırmış :))

Hadi ya karabibere bak sen uyandımqk için çaba sarfediyor yani bizimki kulağımızq parmağını sokar gözümüze sokar uyurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…