Kizlar cuma öldük öldük dirildik resmen kontrolum vardi cuma gittik dr fazla ayirt edemedi kafalarindan yapisik gibi duruyo dedi nekadar korktum anlatamam profesore yonlendirdi perinatoloğ prof süleyman cansun demir hemen alelacele gittik allahtan randevu alabildik durumu anlattik iyice kontrol etti tek yumurta ikizleri dedi tek kesedeler keseyi ince bir zar ayiriyor dedi ama plesentalari bir kordonlari bir oldugu icin risk cok fazla dedi kan akislarinda orantisizlik olabiliyormus cok zorlu bi yol dedi biz zora gelemeyiz diyosaniz kurtaj yapalim dedi bizde de dedik sagliklilarsa hocam olasiliklar yuzunden aldiramayiz belki dedi hic bir sorun olmaz saglikli bi sekilde gider gebelik dedi 15 gude bir surekli kontrole gidecez kan akisinda sikinti olursa cerrahi islemle digerini kan akisi saglanacak ikizden ikize transfüzyon sendromu deniyomuş riskleri çok fazla dedi rabbim insallah saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip eder
Moralim okadar bozukki dua edin kizlar insallah bi sikinti cikmaz
cuma tekrar kontrole gidecez 28 mayistada profa gidecez tekrar
ya kızlar herkes 9.haftada bebeğin hareket ettiğini söylüyor benim doktorum tam 9 haftalıkken gittim daha hareket etmez 10.haftada hareket eder dedi.Ama maşallah sizin yorumları okuyunca endişelendim
Günaydın herkesee,
Bulantılar bende tam gaz devam. Aranızda benimki geçti artık rahatım diyen var mı?
Günaydın herkesee,
Bulantılar bende tam gaz devam. Aranızda benimki geçti artık rahatım diyen var mı?
kısa bir gün icinde gecince korktum cnm o yuzden
aralık annelerinde tek mide bulantısı olmayan ben varım galiba :S anlmadım herkesin midesi bulanıyor :44:
aralık annelerinde tek mide bulantısı olmayan ben varım galiba :S anlmadım herkesin midesi bulanıyor :44:
Günaydın herkesee,
benim bulantilarim bi geliyo bi gidiyor. Ne çok sicak, ne çok soğuk birşeyler yersem daha az oluyor sanki.Günaydın herkesee,
bu durumun keyfini çıkar ne güzel iştee
benim iki hamileligimin de tam 4.5 ayi bulantiyla geçti. insaAllah bunda daha az olacak gibi. olmaması inan çok güzel. yoksa insanin hali kalmiyor biseye
cnmm ben cok pirpirigimgece esimin de aklina girdim oda kalk acile gidelim dedi gitmedim bugün randevu alirsam bugün gideceğim yoksa yarin randevu günüm zat
ben de pimpiriğim ama allahtan eşim soğukkanlı,o yüzden pek ses çıkarmıyorum :) iyidir inşallah merak etme,strese de girme bence.
böylede kilo alınıyor cnm yaaaolmasıda olmamasıda dert yani
böylede kilo alınıyor cnm yaaaolmasıda olmamasıda dert yani
bak orasi ayri :))) aynen oyle dusunuyorum ben de. ve hic kilo almadan bitirmek istiyorum hamileligimi. dua edelim birbirimize
bak orasi ayri :))) aynen oyle dusunuyorum ben de. ve hic kilo almadan bitirmek istiyorum hamileligimi. dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?